Оздоблювальні роботи Санкт-Петербурга



Оздоблювальні роботи :

Всього найменувань: 3634, Переглядів: 234413

Компанія надає послуги з ремонту і обробки квартир, офісів, заміських будинків, виробничих та комерційних приміщень. Роботи виконують сертифіковані фахівці. На всі види послуг надається гарантія. На сайті можна ознайомитися з прикладами виконання ремонту та оздоблення. Працюємо без передоплати.

Компанія Знайка ремонт займається ремонтом квартир та офісів під ключ і за приємними цінами. За нашими плечима вже більше 20 років успішної діяльності і сотні успішно зданих об‘єктів. Наші фахівці з радістю допоможуть Вам вирішити будь-які питання, пов‘язані з ремонтом і оздобленням з мінімумом витрат. Варто також відзначити, що всі роботи здійснюються російськими бригадами.

Основні напрямки:
• Комплексний ремонт квартир будь-якої складності;
• Ремонт і обробка офісів;
• Частковий ремонт квартир (ванна, кухня тощо);
• Перепланування квартир;
• Послуги кваліфікованих електриків, сантехніків, дизайнера.

Ми дорожимо своєю репутацією, тому основний принцип роботи нашої компанії – якість, про що говорять сотні задоволених клієнтів по всьому Санкт-Петербургу і Льон. Області. Замовте ремонт у нас, і він буде тішити Вас впродовж довгих років!

Продаж і установка міжкімнатних дверей і натяжних стель.

Компанія "Улюблена ванна під ключ" надає повний спектр робіт по ремонту ванних кімнат, туалетів та суміщених санвузлів як для фізичних, так і юридичних осіб.
Великий досвід роботи дозволяє проводити ремонти в наступних типах будинків:
- Хрущовка
- Сталінка
- Корабель
- Вдома 504 і 606 серій
- Вдома 137 серії і 600.1
- Новобудови
У компанії діє гнучка система знижок та оплати. Можлива розстрочка. Також, крім Санкт-Петербурга, компанія надає послуги в Москві. Ще компанія може виконати комплексний ремонт у всій квартирі за запитом клієнта.

Компанія «МонтажСтройСервис» - це широкий спектр будівельних і ремонтних послуг в Санкт-Петербурзі. Однією з наших ключових позицій є висотні роботи та промисловий альпінізм. Наші послуги включають в себе покрівельні роботи, ремонт фасадів, ремонт житлових та нежитлових будівель. Ми також займаємося обробкою офісів, магазинів і виробничих приміщень. Завдяки наявності промислових альпіністів, «МонтажСтройСервис» виконує монтаж і демонтаж рекламних конструкцій, обслуговування вишок і ЛЕП. Гарантуємо якісне виконання будь-якого типу будівельно-ремонтних робіт під ключ.

Якісні натяжні стелі за цінами нижче ринкових.

Компанія "Шпалери СПБ" надає клієнту широкий спектр шпалер як вітчизняного виробництва, так і імпортного. У нас є шпалери самих різних кольорів і відтінків, які ви давно шукали, але так і не могли знайти. Звертайтеся до нас і наші шпалери змінювати вашу кімнату до невпізнання і будуть радувати вас довго-довго.

Компанія Вікна Сандинавии здійснює засклення у квартирах, будинках, котеджах, офісах в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Є виробником пластикових вікон Veka " і "Rehau". Має ряд переваг у вигляді: безкоштовного демонтажу старих конструкцій, безкоштовної доставки і вивезення сміття. Надає гарантію 10 років і розстрочку на 12 місяців без%.

Ремонт, оздоблення приміщень будь-якої складності, ремонт ванних кімнат

Поклейка шпалер: паперові, флізелінові, вінілові, акрилові, під фарбування, фотошпалер, склошпалер, рідких шпалер. Штукатурні і малярні роботи. Фарбування стін і стель.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

364

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024