Оздоблювальні роботи Санкт-Петербурга



Оздоблювальні роботи :

Всього найменувань: 3634, Переглядів: 234531

Приватна ремонтна фірма Улюблений будинок СПб вийшла на ринок Петербурга і Ленобласті в далекому 2004 році. За 10 років роботи компанія сформувала кілька злагоджених ремонтно-оздоблювальних бригад, які виконують по кілька десятків об‘єктів в рік.
Серед послуг, що надаються головні: ремонт квартир під ключ, ремонт нових квартир в новобудовах, ремонт офісних приміщень, ремонт дач і заміських будинків, дизайн квартир і інтер‘єрів.
Варто відзначити, що у нас працюють тільки слов‘янські обробники з мінімальним досвідом роботи від 2-х років. З кожним клієнтом укладається договір. Після закінчення робіт на об‘єкті ми даємо гарантію на ремонт (обслуговування 3 роки за рахунок фірми). Варто відзначити гнучку цінову політику компанії, завдяки якій ми зробили ремонт доступним більшості петербуржців.

УПРАВЛІННЯ ОБ‘ЄКТАМИ НЕРУХОМОСТІ;
• державна власність
• муніципальна власність
• приватна власність
ТЕХНІЧНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ ОБ‘ЄКТІВ НЕРУХОМОСТІ;
• житлова нерухомість
• комерційна нерухомість
КОМПЛЕКСНІ РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ;
• капітальний ремонт, реконструкція будівель і споруд
• оздоблювальні, санітарно-технічні, електромонтажні роботи
• створення студій звукозапису і студій радіомовлення
КОМПЛЕКСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ГОСПОДАРЮЮЧОГО СУБ‘ЄКТА;
• економічна безпека
• безпека ведення бізнесу

Ремонт квартир в Санкт-Петербурзі, будь-які види оздоблювальних робіт.

Наливні полімерні підлоги - визнані найсучаснішим підлоговим покриттям, як і в приватному секторі (квартири, котеджі), так і в промисловому (склади, цехи, виробництва)... В останні час стали набирати популярність в Росії. Дана технологія активно практикується за кордоном. Зроблено вже десятки тисяч об‘єктів.
Полімерні підлоги легко відрізнити від інших видів підлогових покриттів. Їх основні переваги це бесшовность і беспильность. Середня товщина полімерного покриття 2-4 мм І при такій товщині, підлоги відмінно справляються з регулярними механічними, хімічними і термічними навантаженнями. Полімерні підлоги використовують у різних сферах діяльності, від приміщень для складування, до сучасних електронних виробництв. Вони міцні та довговічні.

Звичайний термін експлуатації таких статей не менше 15 років. Крім цього вони можуть мати додаткові властивості - антистатичність, хімстійкість, термостійкість.

Багата колірна гамма і кольорові пластівці, дозволять створити не тільки функціональні, але і красиві покриття в індивідуальному стилі. Вони легко прибираються, а поверхня не вбирає бруд.

Полімерні підлоги нешкідливі для здоров‘я. Вони сертифіковані для застосування в дитячих і лікувальних установах.

Застосовуючи полімерні підлоги, Ви можете вирішити завдання:

- Створення рівною, гладкою, протиковзкою поверхні;

- Відповідність санітарним і протипожежним нормам;

- Створення індивідуальних рішень.

Теги: Наливні підлоги, полімерні підлоги, наливні полімерні підлоги, 3d підлога, промислові підлоги, підлоги для квартир, підлоги для заміських будинків, підлоги для котеджів, підлоги для офісів, підлоги для магазинів, підлога для технічних приміщень, підлоги для паркінгу,

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024