Оздоблювальні роботи Санкт-Петербурга



Оздоблювальні роботи :

Всього найменувань: 3634, Переглядів: 234328

В компанії «Майстер Бобер» ви можете купити натяжну стелю з установкою за найбільш доступною і вигідною ціною з гарантією 15 років на роботу і матеріали і подальшим обслуговуванням при необхідності. Ми встановимо стелі швидко, якісно та недорого, а вам залишається тільки насолоджуватися отриманим результатом роботи наших досвідчених майстрів, адже саме у нас працюють справжні професіонали і знавці своєї справи. Замовити натяжну стелю з установкою можна зателефонувавши нам по телефону або залишити онлайн-заявку на сайті. З розрахунком вартості установки натяжних стель вам допоможе наш інженер, який складе докладну кошторис всіх майбутніх робіт з урахуванням ваших побажань.

 

Фірма Беко надає послуги зі зведення заміських будинків і котеджів. Будівництво брусових будинків, каркасних будинків, каркасно-щитових будинків, газобетонних будинків. Також будь-які ремонтні та оздоблювальні роботи - внутрішня і зовнішня обробка. Роботи з влаштування фундаменту і монтажу покрівлі. Інженерні роботи в заміських будинках - електрика, водопровід, каналізація, опалення.

Фахівці Beqo - це професіонали з більш ніж 20-річним досвідом! При будівництві використовуються тільки кращі якісні матеріали, на всі роботи діє гарантія. Слов‘янські бригади з Петербурга і Ленобласті.

Виїзд майстра на ділянку, консультації та складання кошторису - БЕЗКОШТОВНО!

Термін зведення будинків від 1 тижня, вартість від 240 тис. рублів!

Beqo - Майстра заміського комфорту!

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

364

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024