Оздоблювальні роботи Санкт-Петербурга



Оздоблювальні роботи :

Всього найменувань: 3634, Переглядів: 234479

Студія інтер‘єрного дизайну та ремонту.
Компанія Eclusive Home займається дизайн-проектами та оздоблювальними роботами елітної нерухомості на території Росії і за кордоном. Наші об‘єкти можна відвідати в Санкт-Петербурзі, Москві, Празі та Нью-Йорку.

Компанія «Getser» є ремонтно-будівельною компанією і працює на ринку Санкт-Петербурга і Ленінградської області понад 10 років. Наш колектив – це кращі професіонали своєї справи, що володіють високою кваліфікацією. Керівництво майстрами здійснює виконроб з величезним досвідом роботи в даному сегменті.

Натяжні стелі економ-класу! Висока якість за дуже низькою ціною! У нас діє система знижок!

Збірка домокомплект з клеєного профільованого бруса. Будівництво каркасних будинків. Пристрій покрівлі, кроквяних систем будь-якої складності, міжповерхових перекриттів, настил підлог, установка вікон і дверей. Фасадні роботи, внутрішнє оздоблення житлових приміщень, саун/лазень. Загальнобудівельні роботи.
Ремонт квартир.

Оздоблення та ремонт квартир в Санкт-Петербурзі і Финлнядии, Швеції. Всі види роботи під ключ: стіни, підлоги, плитка, проводка, вентиляція, освітлення.

Пропонуємо Вам послугу з монтажу підвісних стельових систем. Наша компанія більше 5 років спеціалізується на монтажі стельових систем таких як:

• Армстронг

• Грільято

• Рейкові стелі

Ви гарантовано отримаєте монтаж підвісної стелі:

• За найкращою ціною

• З відмінною якістю виконаних робіт

• Найкоротші терміни виконання робіт

Наші монтажники мають великий досвід і спеціалізацію в монтажі підвісних стельових систем. До числа наших клієнтів входять такі компанії як Газпром, Росатом, ФК Спартак, ВТБ24, Локо-Банк.

Ми цінуємо наших замовників і підтримуємо взаємовигідні партнерські відносини. Консультації – безкоштовно. Надаємо 3 роки гарантії на виконувані роботи, безкоштовне обслуговування стель в гарантійний період.

Компанія "Віконт-оздоблювальні матеріали" заснована у 2002 році у Санкт-Петербурзі, і в даний час займає одне з лідируючих місць серед фірм, що спеціалізуються на продажу оздоблювальних матеріалів.
Ми випускаємо алюмінієві і пластикові профілі під власною маркою, також оформляємо продажу для приватних та юридичних осіб по товарах: шпалери, пластикові панелі, кухонні фартухи, наличники, сайдинг, рем. комплекти для підлоги та багато іншого. Маємо стабільні партнерські відносини з вітчизняними і зарубіжними виробниками, які дозволяють нам запропонувати широкий асортимент актуальних матеріалів для обробки, відмінна якість продукції та низькі ціни.

Компанія Грандстро займається оздоблювально-будівельними роботами в місті Санкт-Петербурзі.
Основні наші напрямки:
- Ремонт квартир;
- Ремонт котеджів;
- Ремонт офісів;
- Ремонт готелів.

 

Ремонт квартир в Санкт-Петербурзі, Ремонт в ЖК Граф Орлов, Оздоблювальні роботи, Бригада по ремонту. Всі ціни на сайті!

Виробництво і установка натяжних стель, комплектуючі для натяжних стель

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

364

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024