Металоконструкції Санкт-Петербурга



Металоконструкції :

Всього найменувань: 160, Переглядів: 131938

Виробництво будівельних металевих конструкцій і виробів

ТОВ «Стройстальконструкция» працює на ринку металоконструкцій Санк-Петербурга і Ленінградської області більше десяти років. Основним напрямком діяльності компанії є проектування, виготовлення та монтаж металоконструкцій на замовлення. У перелік наших послуг по роботі з металом входять: проектування і розробка креслень КМД, плазмове різання листового прокату, рубка і вальцювання листового металу, розпилювання сортового металопрокату, металообробка, а також токарні, згинальні, фрезерні і багато інші роботи. Наш завод ретельно стежить за якістю одержуваної продукції. Ми використовуємо сучасні технологічні рішення і спеціалізовані комп‘ютерні програми, що дозволяє здійснювати виробництво металоконструкцій будь-яких форм і розмірів в найкоротші терміни.

Ми здійснюємо комплексне постачання будівельних і виробничих компаній регіону, поставляючи чорний та нержавіючий металопрокат в первинній формі, металеві вироби за проектом замовника (у т. ч. плоскі і просторові арматурні каркаси), а також надаючи широкий спектр додаткових послуг (різання, рубання, гнуття тощо).
Одним з профілів нашої компанії, в тому числі, є проектування та виготовлення будівельних металоконструкцій будь-якого ступеня складності.

ТПК Стройтека спеціалізується на виробництві, поставці та монтажу якісних кованих, литих, ковано-зварних та зварних металовиробів: вхідних груп, веранд, альтанок, парканів, воріт, огорож, сходів і перил, грат на вікна та балкони і багато інші металовироби. У нас можна замовити виготовлення з монтажем «під ключ» сходи, ґанки, перила або поручні, арку, навіс, козирок, вхідні двері, пандуси, урни будь-якого типу, веранду, альтанку, паркан, ворота та інші металовироби. Серед наших готових проектів ви завжди можете знайти те, що підходить саме вам, і після внесення коригувань з розмірами і забарвленням, ми готові приступити до виготовлення і монтажу. У нашій компанії монтаж виконують завжди тільки професійні монтажники з величезним досвідом. У нашій компанії ви завжди можете замовити виготовлення якісних металовиробів, як за вашими індивідуальними ескізами, так і за розробленими нашими фахівцями, враховуючи всі ваші побажання.
Ковані, литі, зварні вироби з металу: вхідні групи, веранди, альтанки, паркани, ворота, огорожі, сходи та перила, решітки на вікна, балкони і т. п.

Поздовжньо-поперечна різання рулонного металопрокату в лист, штрипс, картку, відмотування. Оброблювані товщини 0,4 - 3,5 мм.
Реалізація продукції: лист оцинкований, лист холоднокатаний, лист з полімерним покриттям, штрипс оцинкований, штрипс холоднокатаний, штрипс з полімерним покриттям. Рулон стали оцинкований, рулон стали холоднокатаний, рулон сталі з полімерним покриттям.
Виготовлення металовиробів методом згину на листогиб, пробивних робіт на координатно-пробивном пресі.
Перфопрофиль, П-профіль, С-профіль, Омега профіль, Z-профіль.

Ми пропонуємо:
-Якісну продукцію від найбільших заводів Росії і зарубіжжя
-Постійна наявність асортименту на складі
-Доставку в будь-який регіон Росії, якими ТК.
-Безкоштовну доставку в межах КАД оптовим клієнтам
-Торгуємо у роздріб і дрібним оптом
-Професійні консультації фахівців
-Гнучку цінову політику
-Різні види послуг по металообробці

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024