Металоконструкції Санкт-Петербурга



Металоконструкції :

Всього найменувань: 160, Переглядів: 131946

У нашій компанії ви можете замовити монтаж інженерних комунікацій таких видів:
Індивідуальні теплові пункти (ІТП);
Опалення;
Водопостачання (холодне, гаряче);
Водовідведення;
Системи вентиляції і кондиціонування;
Електропостачання.
Ми також виконуємо виготовлення та монтаж металоконструкцій різних видів, а також проводимо технічне обслуговування інженерних систем.

Компанія «Вест Колд» має багаторічний досвід у виготовленні воріт, дверей, завісів різного типу. Нашими клієнтами можуть стати підприємства, організації і приватні особи з усіх міст Ленобласті. Умови співпраці, а також перелік надаваних послуг уточнюйте за телефоном або електронною поштою. Обов‘язково відвідайте наш офіційний сайт!

Суднобудування, судноремонт. Проектування (під РМРС, РРР), виробляються деталей, складання, зварювання, зачищення, піскоструминна обробка, фарбування, монтаж металевих конструкцій (всіх типів Ст3пс5..., Амг5..., РСА...)

Компанія "Демонтаж Металоконструкцій СПб" здійснює демонтаж металоконструкцій будь-якої складності на територій об‘єктів замовника за гроші. Ми володіємо всіма ліцензіями на дану діяльність. При вивезенні металобрухту замовник отримує повний комплект документів. Виплата грошових коштів може проводиться як готівкою так і за безготівковим розрахунком. Наша компанія володіє всією необхідною технікою для виконання таких завдань.

ТОВ «КУЮр» — компанія, що динамічно розвивається у сфері виробництва, складання та монтажу металоконструкцій, художньої ковки та зварювальних робіт в Санкт-Петербурзі, Всеволожську і Ленінградської області.

За довгий час свого існування на ринку виробництва металоконструкцій та кованих виробів ми придбали позиції надійного партнера, для якого якість виробів, що виготовляються асоціюється з вкладанням душі наших майстрів в кожен міліметр металу. Ми пропонуємо якісну продукцію в найкоротші терміни за низькою ціною.

Компанія "Метал-Кейс" проектує і виробляє будь-які металеві корпуси з листового металу (крім фрезерних корпусів), ящики, платіжні термінали, торгове обладнання, електрощитові шафи і т. п.
Корпуси, які ми виробляємо, можуть бути для:
- вимірювального обладнання (Квпіа)
- медичного обладнання
- радіоелектронного обладнання (корпусу реа)
- будь-які корпусу під 19-дюймові стійки
- торгового і бізнес-устаткування (напр. платіжні термінали, банкомати, инстаматы, рекламні конструкції тощо)
- кожухи, корпусу деталей і виробничих машин в промисловості
- декоративні деталі, (панелі, панно тощо)

У вашому розпорядженні широкий спектр наших послуг по металообробці, в тому числі:
- лазерне різання металу;
- гнуття листового металу;
- порошкове фарбування;
- напівавтоматична та контактна зварка;
- установка втулок, шпильок, заклепок і іншого запрессовочного і приварний кріплення;
- нанесення символів, позначень і тексту на корпусах методом шовкографії.

Пропонуємо послуги з організації серійного виробництва на наших потужностях, так і виготовлення пробного зразка або дрібних серій від 10 штук.
Увага: ми не дистриб‘ютори і не перекупники послуг, ми - самі виробники, тому можемо запропонувати вам приємні ціни і розумні терміни.
Працюємо як по кресленнях або готовим моделям, так і за ескізами, намальованим від руки.
Працюємо по всій Росії, благо доставка транспортними компаніями робить великі вітчизняні відстані незначним чинником.

Металообробка повного циклу.
Лазерна різка листового металу, гнуття, зварювання, токарно-фрезерні роботи, порошкове фарбування, обробка мідних шин, електроерозійна обробка

Проектно-будівельна компанія "МинГазСтрой" виконає для свого Замовника генеральне комплексне проектування і будівництво холодильних складів, швидкомонтованих будівель і споруд промислового призначення, із застосуванням в якості несучого каркаса будівлі, металеві конструкції з чорного металопрокату, надійність, довговічність, міцність таких будівель, перевірено часом.

Резервуар РВС-10; Резервуар РГС-10; ємність для зберігання молока; резервуар промисловий; РВС-1; РВС-2; РВС-3;РВС-4; РВС-5; РВС-10; РВС-15;РВС-20; РВС-25; РВС-50; РВС-75; РВС-100; РГС-1; РГС-2; РГС-5; РГС-10; РГС-15;РГС-20; РГС-25; РГС-50; РГС-75; РГС-100; РГД-1; РГД-2; РГД-5; РГД-10; РГД-15;РГД-20; РГД-25; РГД-50; РГД-75; РГД-100; РВСПК - резервуар вертикальний сталевий пожежний; РВСП ; з понтонами; РВСС - резервуар північного виконання; РПГД ; підземний резервуар горизонтальний; БАГВ(10-20-50-100)-бак для гарячої води; Бак для ГРЕС; Бак для конденсату; Нержавіючий резервуар; Нержавіюча ємність; Резервуар під тиском; Автоцистерна; Кульовий резервуар; резервуар нержавіючий; ферментатор з нержавіючої сталі; биоректор з нержавіючої сталі; реактор зберігання кислоти; установка приготування емульсій і суспензій промислова УПЭСП; ємності нержавіючі для зберігання і подачі сполучного розчину; ємність для води з підігрівом; резервуар для концентрованих розчинів; бак для води з нержавіючої сталі; резервуар для КМТ; резервуар ОСВ; ємність Е-201(Угорщина аналог);РОЗРОБКА КОНСТРУКТОРСЬКОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.
Ми виробляємо ємнісне, сыродельное, пастеризаційне, сирне, заквасочное обладнання, обладнання для масла, транспортування і багато іншого. Також існує ряд обладнання, що використовується для правильної експлуатації і обслуговування : СИП-мийки, теплообмінне обладнання і т. д. Також існує допоміжне обладнання, до якого можна віднести : молокоприемная ванна, охолоджуючий стіл з нержавіючої сталі, кухонні меблі з нержавіючої сталі , стелаж з нержавіючої сталі, система підготовки гарячої води та інші.

Ремонт та монтаж металоконструкцій

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024