Металоконструкції Санкт-Петербурга



Металоконструкції :

Всього найменувань: 160, Переглядів: 132012
Реалія
Санкт-Петербург , 20-я лінія В. О., 5/7, Офіс 140

тел. 291-32-02
Актуально на 01.01.2018
Сівби
Санкт-Петербург , вул. Софійська, 81

тел. +7 (812) 964-93-06
Актуально на 01.01.2018

Ferplus - пропонує Вам послуги по виготовленню металевих виробів на замовлення. Завдяки професіоналам своєї справи, а також високотехнологічному обладнанню, ми можемо взятися за вироби будь-якої складності і виконаємо всю роботу з гарантованою якістю.

Виробництво металевих компонентів для електро і радиомонтажа

Ленінградський завод металовиробів понад 7 років на ринку виробництва та постачання металоконструкцій для технологічних, магістральних і промислових трубопроводів. Серед номенклатури: опори трубопроводів, , пружини, пружинні і опорні блоки, опорно-підвісні вузли і конструкції, які виготовляються за більшості існуючих на російському ринку стандартів, а також - по кресленнях замовника. Використовуються вуглецеві сталі звичайної якості, низьколеговані для експлуатації трубопроводів в умовах низьких температур, а також нержавіючі сталі.

Виробництво, виготовлення металоконструкцій, металовиробів на замовлення, металообробка, вироби з металу на замовлення, обробка металу, гнуття труб, обладнання для басейнів, саун, виготовлення перил, огорож з нержавіючої сталі, металевих сходів, тюнінг човнів, катерів, яхт, виготовлення транцевих коліс, візків для мотора, тарги на човен, пандусів, поручнів для інвалідів.

ТОВ «Прогрес» пропонує свої послуги всім, хто шукає можливість замовити інформаційні знаки індивідуального проектування та маршрутного орієнтування. Нашим клієнтам гарантується: найвищий рівень сервісу, доступні ціни, якість продукції та її відповідність необхідним вимогам. Дзвоніть, пишіть, заходьте на сайт!

ТОВ «ПФ РЕСУРС» займається виготовленням металоконструкцій, металовиробів. Наше підприємство має добре оснащеними виробничими потужностями і кваліфікованим інженерним персоналом. Це дозволяє нам виготовляти металовироби і металоконструкції різного рівня складності.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024