Металоконструкції Санкт-Петербурга



Металоконструкції :

Всього найменувань: 160, Переглядів: 131866

Жовтневий завод спеціалізується на виготовленні металоконструкцій. Виробництво металоконструкцій здійснюється за індивідуальними замовленнями, при наданні робочих креслень.
Ми здійснюємо виготовлення металоконструкцій для:
Дорожнього будівництва;
Загальногромадянського і промислового будівництва;
Нафтової та хімічної промисловості;
Будівництва ліній електропередач і радіотелефонного зв‘язку;
Інженерних мереж;
Також ми виготовляємо:
Поковки
Решітки
Закладні деталі
Причепи - трейлери
Ємності
Контейнери
Металлокараксы

Плазмова різка металу, гідроабразивне і ленточнопильная різання металу, а також згинання, пробивання металу та інші послуги металообробки в СПб. Продаж металопрокату. Виконуємо замовлення будь-якого ступеня складності. Висока швидкість виконання замовлень, можемо виконати плазмове різання всього за 1 годину. Зручні способи оплати, розстрочка та відстрочка платежу. Портфоліо і ціни на послуги нашої компанії вказані на сайті Plazma-spb.ru.

ТОВ "Промнастил" - завод з виробництва металоконструкцій та виробів з гратчастого настилу c 2013р.
Номенклатура продукції, що поставляється:
- зварний гратчастий настил;
- пресований гратчастий настил;
- сходові східці з гратчастого настилу;
- майданчики з гратчастого настилу;
- водоприймальні/водовідвідні решітки для лотків.
Наша організація здійснює комплексні поставки гратчастого настилу, які включають в себе:
- розробка монтажної схеми і креслень стадії КМД;
- виготовлення настилу (зварювання, різання, зварювання обрамлення і т. д.);
- нанесення антикорозійного покриття (гаряче цинкування, лакофарбове покриття);
- маркування, упаковка;
- доставка в будь-яку точку РФ і країн Митного союзу.
Терміни виготовлення - 15-20 робочих днів.
Вся продукція сертифікована.
На всю реалізовану продукцію надається паспорт якості.

Наша компанія прекрасно зарекомендувала себе в якості надійного проектувальника металоконструкцій та обладнання будь-якої складності. Колектив досвідчених фахівців без праці виконають необхідні роботи на замовлення підприємств і організацій СПб. Послуги надаються за доступною вартістю і з гарантіями.

Виготовлення протипожежних і технічних дверей, люків та воріт за низькими цінами в Санкт-Петербурзі

Історія підприємства налічує вже понад 10 років. Компанія домоглася лідерства на ринку за рахунок успішної розробки та запуску в серійне виробництво флагманської лінійки арочних тентових конструкцій серії ARCH. Одні з перших ввели номенклатуру тентових конструкцій і презентували на Російський ринок конструкції серії DUBAI і CASCADE.

Північно-західна металообробна компанія створена для надання послуг з виготовлення металоконструкцій, а також механічній обробці металу та інших матеріалів, як окремих деталей, так і вузлів різноманітних механізмів.

Про компанію "СЗЗМ" - Північно-Західний Завод Металоконструкцій
На російському ринку виробництва виробів з металу, а також інших металоконструкцій для промислових потреб компанія "СЗЗМ - Північно-Західний Завод Металоконструкцій" давно заробила репутацію стабільного та надійного партнера. Ми надаємо повний спектр послуг по виготовленню необхідного будівельного і ємнісного обладнання з металу для наших замовників і партнерів.
Основні послуги компанії СЗЗМ - Північно-Західний Завод Металоконструкцій:
• розробка проекту;
• узгодження проекту;
• випуск конструкторської документації;
• виробництво металовиробів;
• фарбування конструкцій;
• послуга по доставці металовиробів замовнику;
• створення документації зводяться будівельних конструкцій;
• ексклюзивне виробництво конструкцій з металу розробок замовника;
• виготовлення опор трубопроводів;
• виробництво матч для подальшої установки на них прожекторів;
• виготовлення анкерних тяг, контейнерів і траверсів ліній електропередач;
• виробництво ємнісного обладнання.
Компанія "СЗЗМ - Північно-Західний Завод Металоконструкцій" займається виготовленням і подальшим монтажем металевих конструкцій промислового, а також побутового призначення. Так само можливе створення проектів і провадження по цим проектам конструкцій з металу будь-якої складності та будь-яких розмірів. У компанії працюю найкращі майстри в цій галузі, які здатні притворить в життя будь-які бажання наших клієнтів. Відгуки про компанії СЗЗМ - Північно-Західний Завод Металоконструкцій від наших клієнтів можна подивитися в розділі відгуки на нашому сайті.
Де застосовуються в побутових умовах вироблені нами металоконструкції?
• По-перше, це будівництво. Особливо популярне використання наших металоконструкцій у зведенні будівель, а також будівництві заміських будинків і дач.
• По-друге, при ремонті квартир і офісів.
Всі роботи виконуються на сучасному високоточному обладнанні. У нашому розпорядженні є висококласний виробничий цех, в якому встановлено новітнє обладнання. Воно дозволяє виготовляти металоконструкції будь-якої форми і з високоякісної нержавіючої сталі. Так само, враховуючи побажання клієнта, ми виконуємо замовлення з матеріалів, наданих нашими клієнтами . Говорячи про вартість послуг , варто відзначити, що даний показник безпосередньо залежить від таких факторів, як якість матеріалу і строки виготовлення виробів із сталі.

Сервісний металоцентр "СМЦ ЛИТОВСЬКА-17" – надійний постачальник металопрокату в Північно-Західному регіоні. Компанія займається продажем металопрокату і надає послуги металообробки. Види відвантаженій продукції: арматура, балка, швелер, куточок, лист, труба, сітка, смуга, коло.

Компанія виробник морських контейнерів. Виготовлення контейнерів 10, 20, 30, 40 футів. Виготовлення та монтаж модульних будівель, виготовлення блок-контейнерів, пости охорони за індивідуальними кресленнями та ескізами. Запчастини для контейнерів - фітинги, замки, кріплення, твистлоки, петлі контейнерні, запірні пристрої дверей та інші комплектуючі.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024