Будівельні компанії Воронежа



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 900, Переглядів: 237569

Компанія griliato36.ru пропонує встановити сучасні підвісні стельові покриття Грильято, які чудово впишуться в будь-який інтер‘єр.
Основна частина продукції розрахована на людей із середнім достатком. Безкоштовна консультація дозволить навіть непрофесіоналові зрозуміти переваги стелі Грільято.
Все можна знайти на офіційному сайті компанії http://griliato36.ru.

Компанія Простір пропонує жителям Воронежа і області послуги досвідчених спеціалістів з виготовлення та монтажу якісних і надійних натяжних стель.
Ми працюємо з французької технології у відповідності з європейськими стандартами якості і безпеки.
У нас Ви замовляєте не просто натяжна стеля, а комфортну і затишну атмосферу у вашому домі!

Ремонт квартир, ремонт офісів, ремонт ванних кімнат і санвузлів, косметичний ремонт (поклеїти шпалери, укласти ламінат і т. д.)
Вам потрібен хороший дизайнер для вибору інтер‘єру? Або Ви шукаєте майстра для виконання оздоблювальних робіт? Компанія «Ремонт 36» у Воронежі - це те, що Вам потрібно. Один телефон – і на іншому кінці трубки Ви зможете знайти всіх необхідних фахівців для здійснення якісних робіт у Воронежі! Ми пишаємося тим, що «Ремонт 36» у Воронежі на ринку вже багато років, і наше ім‘я на вустах у багатьох задоволених клієнтів! Приєднуйтесь до них і Ви: всі види робіт, розумні ціни – все це зробить квартирний ремонт у Воронежі прекрасним заняттям для будь-якого!

Регіональна акредитована компанія ТОВ «Спецэкспертпроект» пропонує комплексні послуги з проведення незалежної експертизи проектної, кошторисної документації, результатів інженерних вишукувань у Воронежі, Воронезької області.

СТРІНГЕР МАРКЕТ має багатим асортиментом будівельної та оздоблювальної продукції. Компанія успішно працює з приватними особами та будівельними компаніями, які займаються внутрішньої і зовнішньої обробкою приміщень.

Ми відрізняємося від інших:
· Вигідними умовами оплати,
· Якісними будівельними матеріалами,
· Оперативною доставкою вибраних товарів,
· Партнерською програмою.

Компанія поставляє міжкімнатні двері, листові матеріали, стінові покриття, стелі та багато іншого, що необхідно для повноцінного ремонту.

Будівництво будинків

Виконуємо повний комплекс послуг з будівництва будинків і котеджів.
- Земляні роботи
- Бетонні роботи,
- Зведення фундаментів
- Кладочні роботи.
- Покрівельні роботи
- Скління
- Комунікації
- Внутрішня обробка
- Каркасні будинки
- Будівництво дач, бань, гаражів
- Будівництво під ключ
Підприємство має багатий досвід роботи з різними конструкціями та матеріалами. Володіє власним відділом постачання, проектним і будівельним відділами, в яких працюють професіонали. Використовуючи найсучасніші технології виробництва робіт, компанія гарантує кожному замовнику якісний комплекс послуг з будівництва малоповерхових будинків будь-якої складності.

Натяжні стелі у Воронежі зараз є пріоритетним видом обробки практично в кожному будинку. Особливо це стає актуальним, якщо мова йде про натяжних стелях Студії Піонер. Адже ми пропонуємо нашим клієнтам індивідуальний підхід і тільки якісну продукцію. Наші ціни вас приємно здивують. Натяжні стелі Студії Піонер представлені в широкому асортименті продукції, мають безліч квітів, фактур, відтінків та інших цікавинок.
www.pioner-vrn.ru

ЦЧР Лад - незамінний помічник при виконанні різних будівельних і ремонтних робіт будь-якої складності, включаючи благоустрій прилеглої території з використанням тротуарної плитки. Завжди в широкому асортименті сухі будівельні суміші, газосилікатні і керамічні блоки, облицювальна керамічна і силікатна цегла, оздоблювальні та покрівельні матеріали, включаючи гнучку бітумну черепицю і керамічну черепицю. Вся пропонована продукція завжди відповідає високим стандартам якості, що дозволило компанії стати основним постачальником будівельних матеріалів не тільки у Воронежі, але і далеко за його межами.

Комплексна поставка будівельних матеріалів

Будівельно-ремонтні роботи у Воронежі: сантехнічні, електромонтажні, плиточні, ландшафтні; демонтаж будь-якої складності з вивезенням сміття; оздоблення стін, стель і підлоги.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

90

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024