Будівельні компанії Воронежа



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 900, Переглядів: 237544

Будівельна компанія «Град» входить у ГК «Розвиток» і в своїй роботі орієнтується на соціально значущі проекти. Компанією займається будівництвом багатоквартирних житлових будинків у Воронезькій області, а також реалізує ряд великих проектів у самій столиці Черноземья.
Особливості житла створюваного СК «Град»:
сучасні і упорядковані житлові комплекси побудовані з турботою про комфорт майбутніх мешканців;
для кожного комплексу створюється повноцінна автономна інфраструктура;
оригінальні та естетичні архітектурні вирішення будівель гармонійно вписуються в образ сучасного великого міста.
По всім питанням звертайтеся за телефоном +7 473 225 33 03 або по електронній пошті: info@grad1.ru. Більш детальну інформацію про діяльність компанії можна знайти на офіційному сайті ГК «Розвиток» grad1.ru.

Компанія "Дитинець" вже більше 17 років займається будівництвом дерев‘яних будинків під ключ.
Переваги компанії Дитинець:

добре відпрацьовані технології, що гарантують високу якість архітектурних розробок і подальшого будівництва;
індивідуальний підхід до замовників – наші фахівці можуть запропонувати вам як типові споруди, так і нестандартне рішення з урахуванням побажань клієнта, причому зміни в проект вносяться абсолютно безкоштовно;
можливість включення до замовлення додаткових послуг по прокладці комунікацій, зведення фундаменту, внутрішній обробці кімнат, монтажі покрівлі, теплої підлоги, ПВХ вікон та іншого;
наявність гнучкої системи знижок, будівництво в кредит і абсолютно фіксована сума оплати до завершення робіт і оформлення акта приймання-здачі всього будови «під ключ»;
чітке виконання взятих на себе договірних зобов‘язань за термінами проектування і будівництва.

Компанія ДомРемонта36.ру – це зручний сервіс по здійсненню ремонту Вашого приміщення. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб для Вас ремонт Вашого заміського будинку або квартири був максимально комфортним, якісним і економним. Якщо щось трапиться, відновлювальні роботи – за наш рахунок. Договір – Ваша захист

Ми маємо десятирічний досвід на ринку обробки і дизайну квартир, котеджів і офісів.
Наша компанія пропонує гнучкі знижки на оздоблювальні та чорнові матеріали.
Виклик виконроба, дизайнера, проведення замірів та складання кошторису – всі ці послуги є повністю безкоштовними.
Велике портфоліо виконаних робіт.
У штаті працюють тільки професіонали своєї справи.
Нічого наперед платити не потрібно, адже вся оплата здійснюється поетапно.
Дається гарантія від двох років на всі виконані оздоблювальні роботи.
Ми приймаємо замовлення шість днів на тиждень, з 9 ранку до 10 вечора.
Працюємо тільки після складання офіційного договору.

• Дизайн квартир
• Дизайн приміщень
• Дизайн будинку
• Дизайн офісів
• Ландшафтний дизайн

• Ремонт квартир
• Ремонт приміщень
• Узгодження перепланування
• Ремонт котеджів
• Ремонт будинку
• Ремонт офісів

Лесстрой — ваш орієнтир на ринку заміського будівництва
Лесстрой — це віртуальна виставкова майданчик заміських будинків, лазень, побутівок, альтанок і інших об‘єктів від будівельних компаній з різних регіонів Росії. Завдання порталу — забезпечити зручний майданчик для пошуку і вибору проектів і підрядників на будівництво. Це перший у своєму роді портал, містить найбільш повну актуальну базу проектів різних споруд у зрозумілій і доступній формі. Завдяки зручності пошуку та навігації, єдиного формату представлення даних, повноти інформації та модерируемому контенту Лесстрой допомагає бажаючим мати свій заміський будинок в найкоротші терміни вирішити питання вибору підрядника, а будівельникам — знайти нових клієнтів. Вам більше не доведеться довгими місяцями вибирати проект по всім будівельним сайтів — тепер для цього достатньо зайти на Лесстрой і подивитися каталог проектів, порівняти вподобані варіанти і зв‘язатися з підрядниками на уточнення умов і типу споруди. Або створити власний тендер (оголошення) з вашими побажаннями, приблизною вартістю і відповісти компаніям, які вам напишуть.

Компанія МастерПол укладає промислові наливні бетонні (у тому числі бетонні підлоги з упрочнителем) і полімерні підлоги, які відрізняються високою стійкістю до зносу і іншими характеристиками. Ми застосовуємо новітні технології, власні методики, російські та зарубіжні матеріали. Компанія МастерПол займається влаштуванням підлог вже не перший рік. Ми пишаємося довірою з боку наших клієнтів, серед яких крупні компанії: група компаній «ЕФКО», МНС Росії, кондитерське об‘єднання «Слов‘янка», «Армакс Груп» та інші.

Фасадні роботи, утеплення фасадів будівель, будинків, котеджів і т. д. Продаж фасадних матеріалів: утеплювач (минплита, пінополістирол); склосітка фасадна; дюбель фасадний; кут ПВХ з сіткою; профіль віконний примикає; клей Теплоконтакт, Титанбонд (Titanbond), Армибонд (Armybond), Mapetherm AR2; акрилова і силіконова декоративна штукатурка короїд, шубка, камінцева, мармурова крихта та ін; декоративна штукатурка для внутрішніх робіт. Комплектація об‘єктів будівництва, доставка матеріалів. Готівковий і безготівковий розрахунок.

Будівельна компанія "monolit36" надає послуги в області будівництва приватних будинків. У нас ви можете замовити розробку проекту майбутнього будинку, складання кошторису, а також проведення будівельних та ремонтно-оздоблювальних робіт. Наші майстри спеціалізуються на будівництві цегляних, так і дерев‘яних будинків. Отримати додаткову інформацію про послуги компанії ви можете за телефоном 8 920 432 0243 ми люб‘язно відповімо на всі ваші запитання,

Купити натяжну стелю в Воронежі дуже просто. Компанія М-Пласт " займається продажем, установкою і ремонтом натяжних стель будь-якої складності. Телефонуйте і ми зробимо Вам безкоштовний розрахунок, допоможемо з вибором натяжної стелі: лаковий, матовий, тканий, різьблений, дворівневий або натяжна стеля з фотодруком. Ціна від 190 н/м2. Телефонуйте!
Для дилерів натяжних стель і комплектуючих приємні умови співпраці.

В даний час компанія "НЕКС" розробляє на підставі виданих ліцензій два піщаних кар‘єра:

Шиловський кар‘єр, є родовищем річкового бетонного піску, розроблюваний з 2008 року. У 2010-му тут встановлена працююча і зараз лінія з промивання піску і відділенню комкова і пиловий глини.
Стрілецький кар‘єр - родовище природного кварцового піску, масштабний видобуток якого розпочато у 2012 році. На даному родовищі ведеться видобуток будівельного піску і природного каменю. З 2013 року запущена в експлуатацію лінія-установка по збагаченню шляхом промивання і розсіву кварцового піску.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

90

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024