Будівельні компанії Воронежа



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 900, Переглядів: 236922

Alezi - компанія, що працює на ринку натяжних стель і світлотехніки. Офіційно працюємо з 2010 року. За цей час ми виросли до мережі регіональних підрозділів в Центральному федеральному окрузі Росії.
Наша місія – надавати клієнтам тільки сучасні і якісні рішення «стельового питання».
Наша мета – бути лідером у всіх регіонах присутності, постійно збільшуючи географію обслуговування і рівень клієнтського обслуговування.
У серпні 2013 року компанія виступила з ініціативою ребрендингу, основною метою якого є відповідність світовим рівням якості як у зовнішньому вигляді, так і в сервісі. Новий формат офісів надає всім клієнтам можливість оцінити різноманіття квітів і фактур від провідних світових виробників, вибрати освітлення та визначити дизайн.
Alezi проводить контроль якості на всіх етапах - від вибору постачальників і власного виробництва до монтажу стелі у Ваш будинок або квартиру. Саме тому ми перша компанія, яка надає безстрокову гарантію на всі встановлені стелі.
Власне виробництво, професійна команда фахівців з монтажам і грамотна цінова політика дозволяють вам отримати бажаний стеля в потрібний термін та за ринковою вартістю, а наші акції та спеціальні пропозиції дають можливість отримати відчутний дисконт!

+7 (473) 20-20-520
voronezh.alezi.su

«Акварель» - компанія, що динамічно розвивається в сфері будівництва басейнів, хамамів, саун і ставків.
Ми раді запропонувати вам широкий спектр проектувальних будівельних послуг, за найвигіднішими цінами.
Фахівці нашої компанії мають багаторічний досвід будівництва та обслуговування басейнів. При необхідності наш співробітник приїде до Вас для консультації, допоможе визначитися з типом басейну, приблизно зорієнтує по вартості.
Ось вже більше 5 років наша компанія займає впевнені позиції на ринку і надає лише найсучасніші рішення. Якщо басейн вже побудований, Ви можете скористатися послугами з обслуговування.
За роки успішної роботи компанія Акварель набула безцінного досвіду, про що свідчать схвальні відгуки наших клієнтів.

Перегородки офісні сантехнічні, облицювання стін

Архгруппа "КУБ-3" – компанія, що пропонує весь комплекс послуг з проектування, будівництва і дизайну об‘єктів житлового і цивільного призначення. Серед проектів, які ми втілили в життя – готельно-виставкові центри, житлові мікрорайони, багатофункціональні комплекси. Ми здійснюємо повний цикл проектувальних, консультаційних та девелоперських робіт, враховуючи всі побажання замовника.

Будівництво безкаркасних ангарів у Воронежі. Весь цикл послуг від замірів до здачі об‘єкта. Виконуємо також демонтаж конструкцій при необхідності. Володіємо власним виробництвом, виконуємо роботу в короткі терміни, ручаємося за надійність.

Компанія БІАН здійснює будівництво безкаркасних арочних ангарів і сховищ.

Наші переваги:
1. Власний автопарк спецтехніки, що дозволяє економити на оренді і надавати якісну послугу за низькою ціною.
2. Арочні ангари – наша спеціалізація. Ми професіонали і займаємося тільки цими видами складами, не робимо «все для усіх». Тому наші ангари міцні і надійні.
Гарантія до 5 років! Термін експлуатації – 50 років.
3. Величезний досвід будівництва арочних ангарів. Більша частина всіх побудованих у Воронезькій і сусідніх областях ангарів – наші. І майже всі наші клієнти приходять за рекомендацією.
Ми змогли вдосконалити виробничий процес так, щоб уникнути зриву термінів і незапланованого збільшення кошторису, що б‘є по гаманцю клієнта.

Телефонуйте нам прямо зараз! Допоможемо розрахувати вартість і терміни будівництва, а також проконсультуємо по нестандартному рішенню.

Проектування: проектні та вишукувальні роботи, промислове будівництво, цивільне будівництво, об‘єкти постійного і резервного енергопостачання, котельні та об‘єкти інженерної інфраструктури. Будівництво: будівельні та інжинірингові роботи, генпідряд; промислові об‘єкти, об‘єкти соціальної сфери, об‘єкти інженерної інфраструктури. Енергетика: проекти енергопостачання, енергоаудит, енергоцентри і міні-ТЕЦ, дизель-генераторні установки, котельні, трансформаторні підстанції. Інвестиції: залучення коштів інвестиційних компаній та фінансових інститутів, розробка і проведення експертизи бізнес-плану, підвищення інвестиційної привабливості регіонів, ідентифікація та розробка фінансово привабливих проектів, інжиніринг, технічний консалтинг і управління активами, створення і управління проектними компаніями, створення та управління регіональними і муніципальними корпораціями розвитку.

Продаж та виготовлення виробів будь-якої складності з мармуру,граніту,онікса і тд. Пропонуємо Вашій увазі підвіконня,сходи,каміни,стільниці,архітектурні твори мистецтв статуї,сувеніри.Чекаємо Вас щодня.

Доставка піску, щебеню, глини у Воронежі і по області. Працюємо з кар‘єрами ЦФО. Доставляємо будівельні матеріали за ціною кар‘єрів.

Загальнобудівельні роботи
Ремонт будівель і споруд
Малоповерхове будівництво
Продаж гідроізоляційних матеріалів,монтажної піни,покрівельних матеріалів
Продаж,виробництво полістиролбетонних блоків
Гідроізоляційні роботи
Покрівельні роботи
Пристрій фундаменту
Наш сайт
http://gidrocor.pulscen.ru/

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

90

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024