Прибирання приміщень, офісів, клінінг Санкт-Петербурга



Прибирання приміщень, офісів, клінінг :

Всього найменувань: 963, Переглядів: 122228

Наша компанія вже впродовж більш ніж 7 років, трудиться на благо Вас, економлячи Ваші сили, і, найголовніше, час, витрачений на прибирання.

Ми вже більше 5 років співпрацюємо з великим, малим і середнім бізнесом Санкт-Петербурга, надаючи їм послуги на постійній основі за підтримуючої прибирання і миття вікон в офісах компаній розташованих по всіх районах Санкт-Петербурга і Ленінградської області.

Більше 10000 задоволених клієнтів з числа фізичних осіб.

У нас на обслуговуванні більше 5 заміських комплексів загальною чисельністю 45 великих заміських додому.

Понад 4000 будівельних об‘єктів, які скористалися нашою послугою «Прибирання після ремонту».

Злагоджений, дружний і головне усталеною за довгі роки колектив, нашої компанії, систематично проходити перепідготовку за різними напрямками клінінгу.

За довгі роки роботи в сфері клінінгу по Санкт-Петербургу і Ленінградської області, ми обрали для себе і для Вас, самі якісні хімічні засоби, провідних виробників, типу: Pramol, Karcher, Dr.Shnell, Granwax та ін. Засоби, які ідеально відмивають найскладніші забруднення, не залишають після себе розлучень і запахів. Так що Ви можете бути спокійні за своїх дітей, або тварин, що всі хімічні засоби абсолютно безпечні.

Ми дорожимо всіма нашими клієнтами, і завжди відкриті до нового співпраці, по кожному з интересуюих, Вас напрямку, з будь-якою періодичністю, і в будь-який зручний для Вас час.

Позбавте себе від клопоту, довірте роботу професіоналам.

хімчистка на дому, миття вікон і вітрин, прибирання приміщень
хімчистка м‘якої іграшки, подушок і перин, меблів

Професійне прибирання приміщень

Клінінгова компанія «Бергамо» більше 10 років надає послуги професійного прибирання будь-яких приміщень, хімчистки меблів і килимів, миття вікон та фасадів (в тому числі альпіністами), прасування білизни, миття посуду - майже необмежений перелік послуг в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Прибиральники слов‘яни, контроль якості бригадиром, дотримання строків, тільки свій інвентар, знижки. Можливий авральний режим роботи!

Клінінгова компанія "Блиск" надає повний спектр послуг з професійного прибирання приміщень, а так само хімчистку килимів та м‘яких меблів.

Клінінгова компанія . Прибирання офісних приміщень,складських. Прибирання квартир.Миття вікон

Компанія "ВІС" (VIS) надає своїм клієнтам широкий вибір послуг у сфері промислового аутсорсингу. Основними послугами VIS є технічне обслуговування інженерних мереж та обладнання, внутрішньозаводське поводження з відходами (waste management), промислова прибирання (technical cleaning), а також допоміжні послуги для виробництва (логістичні послуги, зборка деталей, вантажно-розвантажувальні роботи тощо).

Наша Компанія є провідним гравцем на ринку послуг промислового аутсорсингу і надає якісний сервіс для таких галузей, як автомобілебудування, у тому числі виробництво шин і автокомпонентів, виробництво обладнання, харчова промисловість і тютюнова індустрія.

Нам довіряють проведення робіт на своїх виробничих площах найбільші промислові підприємства. Ми постійно розширюємо спектр надаваних послуг при їх незмінно високій якості. Ми намагаємося працювати в ногу з часом і відповідати високим вимоги наших шановних клієнтів.

ВПК КЛІНІНГ – компанія, що надає повний спектр послуг з прибирання офісів, приміщень загального призначення, торгових центрів, виробничих площ.

Фахівці компанії володіють високим рівнем професіоналізму, завжди знайдуть для клієнта оптимальне рішення по співвідношенню ціна-якість. В роботі використовується тільки професійна хімія та обладнання.

Надані послуги:
- Прибирання приміщень до і після переїзду
- Щоденне прибирання офісів
- Прибирання торгових площ та шоурумах
- Прибирання складських приміщень
- Прибирання на заходах
- Миття вікон та фасадів будівель
- Хімчистка килимів та м‘яких меблів
- Комплексне обслуговування об‘єктів нерухомості

Наша компанія надає всі види послуг клинига. Від прибирання до хімчистки і навіть вивезення сміття. Все індивідуально для кожного клієнта. Чисто, Якісно і Яскраво.

ІП Деревенец Р. А. – Санкт-Петербурзька компанія, яка надає професійні послуги в області клінінгу.
Багаторічний досвід співробітників і професійний підхід в області чистоти гарантує нашим клієнтам не тільки якісне прибирання приміщень, але й безпека і екологічність застосовуваних хімічних засобів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

97

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024