Прибирання приміщень, офісів, клінінг Санкт-Петербурга



Прибирання приміщень, офісів, клінінг :

Всього найменувань: 963, Переглядів: 122291

Ми виконуємо наступні роботи:

— прибирання приміщень після ремонту і будівництва;

— генеральне та щоденне прибирання;

— миття вікон, скління і фасадів;

— хімчистка килимових покриттів і меблів;

— глибока чистка підлоги і нанесення захисних покриттів.

Професійний клінінг комерційних приміщень.

Компанія " Тріал-Сервіс "- офіційний дистриб‘ютор в північно-західному регіоні Росії, постачальник професійної мийної збиральної техніки фірм "ALTO" (Данія), "KARCHER" (Німеччина), "PORTOTECNICA" (Італія), "KRANZLE" (Німеччина), "GHIBLI" (Італія), "ISTOBAL" (Іспанія). Головним завданням діяльності нашої компанії є комплексне обслуговування клієнтів: поставка обладнання фірм "ALTO", "KARCHER", "PORTOTECNICA", "KRANZLE", "GHIBLI", "ISTOBAL" монтаж, навчання персоналу, подальше гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування придбаної Вами техніки. Ми запропонуємо Вам декілька варіантів комплектації обладнанням Вашого об‘єкта, виходячи з потреб і прийнятною для Вас вартості. Детальніше зателефонуйте нам: +7 (812) 251 19 31, +7 911 925 52 99, +7 911 925 52 66 або напишіть: 3al-service@mail.ru

Клінінгові послуги будь-якої складності

Клінінгова компанія УБИРАША пропонує якісну і кваліфіковану прибирання Вашої квартири. Ви заходите на Сайт Кампанії УБИРИША і робите заявку - інше робимо ми. Доброзичливий добре навчений спеціаліст приїде до Вас і проведе всі необхідні роботи.

Компанія Фін клин виконує прибирання квартир у всіх районах Санкт-Петербурга, Ленінградської області.
Співробітники виконують роботу екологічними миючими засобами.

Прибирання квартир і котеджів.

Компанія «ЦПУ» - пропонує професійне прибирання заміського будинку, офісу, квартири, торгового центру, виробничих приміщень і миття фасадів будівель будь-яких складнощів. Застосовувані нами склади щадяще впливає на поверхні, що очищається, забезпечуючи бездоганний результат. Ми гарантуємо високу якість робіт і невисокі ціни.

З ПИЛОСОСОМ, ШВАБРОЮ, ГАНЧІРКОЮ ДО БЛИСКУ, ЧИСТОТИ, ПОРЯДКУ!
ВАШ МОБІЛЬНИЙ ЗБИРАЛЬНА СТАНЦІЯ!МИ ЛЮБИМО СВОЮ РОБОТУ І З ЦЬОГО 24 ГОДИНИ НА ДОБУ Ми:: Ретельно миємо вікна на 25-му поверсі Прибираємо офіси та квартири вдень і вночі Наводимо чистоту після ремонту Драім фасади Очищаємо даху від снігу та криги Регулярно виносимо сміття Уборираем з блискучими результатами Наші прибиральниці працюють без лікарняних і відпусток Дбайливо чистимо дорогі покриття Забезпечуємо порожні попільнички і чистий посуд

Клінінгова компанія займається винятковою і вузькою діяльністю - миттям засклених поверхонь
«Чисті вікна» - це сервіс по миття віконних конструкцій та інших засклених поверхонь. Відмиваємо рами, скла, профілі та інші елементи швидко і якісно. Професійно і оперативно очистимо від всіх видів забруднень будь-якої складності. В‘їлася вулична, будівельна, побутова пил буде стерта і відмита! У нашій команді працюють тільки професіонали своєї справи, які готові братися за важкі та великі замовлення з якими не можуть впоратися інші клінінгові робітники.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

97

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024