Прибирання приміщень, офісів, клінінг Санкт-Петербурга



Прибирання приміщень, офісів, клінінг :

Всього найменувань: 963, Переглядів: 122283

Клінінгова компанія Brilliant Group надає широкий спектр клінінгових послуг в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Серед послуг, що надаються компанією: прибирання всіх видів, будь-яких приміщень; хімчистка м‘яких меблів і килимових покриттів; миття фасадів та скління будівель; хімчистка автотранспорту.

Клінінгова компанія Cleanfield працює з 2010 р. Обслуговуємо комерційну нерухомість і приватну. Виробляємо такі роботи як: Щоденне прибирання офісів, Генеральне прибирання офісів, Прибирання після ремонту, миття вікон, прибирання квартир, прибирання котеджів. Так само пропонуємо широкий асортимент продукції для прибирання: сервісні візки, техніка для прибирання, ручний інвентар, хімічні засоби. Щодня ми прибираємо більше 100 000м2 В обслуговування комерційної нерухомості Cleanfield впевнено займає лідируючі позиції серед великих клінінгових компаній. Відмінний сервіс та орієнтованість на клієнта дає нашій компанії щорічний стабільний ріст.

Субмарин клінінг
Санкт-Петербург , вул. Криленко, 1, к. 1, 4 ст.

тел. 8 (968) 195-43-21
Актуально на 01.01.2018

Якісно прибираємо квартири різного метражу, котеджі, офіси та інші приміщення. Моєму вікна, лоджії, балкони і вітрини з двох сторін без розлучень. У Санкт-Петербурзі та передмісті. Наші фахівці виїжджають з усім необхідним інвентарем. У роботі використовують тільки професійні миючі засоби провідних російських і європейських виробників,техніку Karcher. Ми гарантуємо якісну роботу.
Ми пропонуємо вам щирий сервіс:
зручно зробити замовлення по телефону або в особистих повідомленнях
оперативний виїзд в день замовлення (замовлення можна зробити в той же день)
використання миючих засобів провідних російських і європейських виробників
професійна техніка Karcher
доступна, комфортна ціна на послуги
працюють професійні дівчата-клінери
ви завжди можете додати необхідну послугу

Клінінгова компанія French Clean виробляє генеральне прибирання приміщень, миття вікон, хімчистку м‘яких меблів, надає ряд додаткових послуг. Обслуговує приватні домоволодіння, квартири, офісні приміщення в СПб. В компанії постійно діють сезонні акції, спецпропозиції.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

97

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024