Туристичні фірми Санкт-Петербурга



Туристичні фірми :

Всього найменувань: 3788, Переглядів: 257848

Туристичне агентство "Парус" - Тури в Китай з СПб, тури в інші екзотичні країни, оформлення віз, підбір туру та інші послуги турагентства.

Група компаній «Ревю»- найстаріша компанія, що працює в сфері обслуговування корпоративних клієнтів, починаючи з 1998 року.
Група компаній «Ревю» неодноразово представлялася до державних нагород:
визнана «Компанією року-2009», є «Лідером економіки-2017», має нагородою «За доблесну працю на славу Вітчизни», удостоєна почесного сертифіката «Національний знак якості «Вибір Росії» і сертифікатом
«Соціально відповідальне підприємство»

Організація і проведення корпоративних заходів
будь-якого масштабу та рівня складності .
Організація ділових заходів для вас і ваших партнерів .
Робота з держзамовленнями.
Тільки оригінальні та авторські програми .
Тільки індивідуальні сценарії.
Туристсько-екскурсійне корпоративне обслуговування
з ексклюзивними програмами по Санкт-Петербургу, Ленобласті,
всій Росії.
Високий рівень обслуговування , vip-програми.

Агентство ділового туризму. Організація та адміністрування бізнес поїздок по всьому світу. Індивідуальний туризм, прийом в Санкт-Петербурзі і Москві.

Ми раді запропонувати для вас повний спектр екскурсійних послуг:
- Оглядові та тематичні екскурсії по Санкт-Петербургу і передмістям з відвідуванням музеїв;
- Екскурсії до свят та історичних дат;
- Відвідування виробництв різної продукції та майстер класи з участю дітей;
- Спеціально розроблені шкільні абонементи зі знижкою;
- Квести та інтерактиви в історичних місцях і музеях;
- Більше 100 екскурсійних програм по будь-якій тематиці.

Туристичне агентство "Полетіли" розташоване в самому серці Санкт-Петербурга (метро " Сінна Площа) і надає широкий спектр послуг у сфері туризму. На сайті представлений пошуковий модуль з пошуком актуальних турів по різним напрямкам (Туреччина, Греція, Таїланд і багато інших). Також турфірма надає послуги по швидкому отриманню закордонного паспорта і візи, здійснює цілодобову підтримку мандрівників під час туру.

Підберемо і організуємо тури в будь-яку країну світу. Допоможемо забронювати групові і індивідуальні тури з відпочинком на узбережжі або з цікавою екскурсійною програмою...
Бронювання готелів; - Бронювання і продаж авіа / ж.д квитків - Медичне стразование

Туристське агентство "FABRIKA LETA" - молода і сучасна компанія Санкт-Петербурга. Використовуючи всі свої знання та багаторічний досвід, ми створили команду професіоналів,здатну організувати відпочинок будь-якого рівня в будь-якій країні світу, включаючи як стандартні пакети з екскурсійними і пляжними програмами, так і індивідуально розроблені тури.Ми маємо велику квоту місць в санаторії, здравниці, пансіонати Росії і Ближнього зарубіжжя!

Творче Об‘єднання «Я МОЖУ!» (р. Санкт-Петербург) є засновником однойменного культурно-освітнього проекту, який представляє собою цикл міжнародних фестивалів-конкурсів дитячих і юнацьких досягнень. Основна мета проекту – виявлення і заохочення талановитих дітей і підлітків в самих різних областях – музика (вокальне та інструментальне творчість), хореографія, театральне, циркове, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.

Місія проекту – допомогти творчо обдарованим дітям, підліткам повірити в себе і, з гордістю сказавши «Я можу!», добитися висот в улюбленій творчій справі.

Триста шістдесят п‘ять ...
Санкт-Петербург , Петергофское шосе, 53А

тел. +7 (812) 456-58-25
Актуально на 01.01.2018

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

379

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024