Туристичні фірми Санкт-Петербурга



Туристичні фірми :

Всього найменувань: 3788, Переглядів: 257866

Туристичні послуги, авіаквитки,залізничні квитки, чартерні квитки, пляжний відпочинок, екскурсійні тури, цілодобова підтримка клієнтів!

Карта Подорожей
Санкт-Петербург , пр-т Богатирський, 4

тел. +7 (931) 582-02-39
Актуально на 01.01.2018

Тури - всі країни (кращі туроператори)
Візи ШЕНГЕН

Путшествия в Петербург, Діловий туризм, проведення корпоративів, цікаві тури по Росії, тури за кордон, Круїзи по Середземномор‘ю, Кругосвітні подорожі, Подорожі/тури в Середню Азію/Азербаджан/Вірменії/Кавказ/Крим/Краснодарський край

Понад 6 років на ринку туристичних
послуг, працюємо тільки з перевіреними і надійними операторами. У нас цілодобова підтримка туристів під час відпочинку! Наші фахівці побували у багатьох країнах світу, повірте, нам є що розповісти.

Туристичне агентство «Метрополіс» готове запропонувати вам справжні ГАРЯЧІ ТУРИ - можливість відвідати цікаві країни без великих грошових витрат при відмінній якості сервісу. Поніжитися на теплому піску, насолоджуючись шумом хвиль або познайомитися з культурою європейських країн. Іспанія, Греція, Кіпр, Туніс, Італія, Єгипет чи Туреччина - будь-які країни і види відпочинку. І все це за неймовірно низькими цінами!
Співробітники нашого туристичного агентства посилено працюють, щоб підібрати для вас найбільш вигідні та цікаві пропозиції! Найголовніше для нас - ваші бажання! Сотні клієнтів вже скористалися нашими спеціальними пропозиціями, вони звертаються до нас знову і рекомендують друзям. Приєднуйтесь!

Нові гарячі тури з‘являються в блозі кілька разів в день. Слідкуйте за оновленнями і ви зможете заощадити на всіх ваших подорожах, отримавши найкраще обслуговування і незабутній відпочинок. Наша дисконтна програма дозволяє подорожувати більше, а платити менше. Дізнайтеся подробиці і переконайтеся в цьому самі!
Менеджери компанії «Метрополіс» допоможуть не помилитися з відпочинком і підберуть для Вас найбільш вигідні та цікаві подорожі за досить привабливими цінами.
Економте разом з нами - настав час здійснити мрії!

Метрополіс, ТОВ
Санкт-Петербург , 195220, Цивільний проспект, 36

тел. +7 (812) 602-17-12
Актуально на 01.01.2018

Кваліфіковані турменеджеры "Метрополіс" завжди допоможуть вам зорієнтуватися у багатстві вибору місць для відпочинку, підберуть зручний маршрут для незабутньої подорожі, найкращий готель в своїй ціновій категорії, що відповідає заявленим вимогам, а так само максимально повно дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Туроператор НАДОСЪЕЗДИТЬ.РФ, готовий розробити для Вас, будь екскурсійні програми, як під ваш запит , так і запропонувати готові програми по Санкт-Петербургу і передмістях, для організованих груп і для збірних груп за дуже лояльними цінами. Маємо базою досвідчених екскурсоводів, надійних автоперевізників, базою готелів від економ класу до комфортабельних готелів.

Туристичне агентство "Одіссея тур" організовує індивідуальні та групові тури в будь-яку точку земної кулі, надає послуги з бронювання готелів, авіа і ж/д квитків, трансферів, надає допомогу в оформленні віз і паспортів.

Onlinetours – онлайн-магазин подорожей, який допоможе вам зануритися в світ пригод, комфортного відпочинку і високого сервісу. Бронюйте тури не виходячи з затишного будинку. Туристичні оператори пропонують великий вибір сімейних турів, екскурсійних, пляжних і гірськолижних, цікаві пропозиції для проведення новорічних та різдвяних свят. Ми з радістю організуємо веселий відпочинок в Підмосков‘ї або за кордоном, на просторах батьківщини чи в будь-якому з куточків нашої планети. Дайте нам шанс, і ми перетворимо звичайний відпустку в незабутню пригоду.

Тури в Фінляндію з Петербурга. Ми розробляємо тури, враховуючи інтереси петербуржців і гостей з інших міст. Ми ретельно вивчаємо можливості фінських міст і містечок для того, щоб в одноденних турах з Петербурга в Фінляндію на автобусі росіяни не тільки побачили або придбали найкраще, але й полюбили такі подорожі.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

379

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024