Туристичні фірми Санкт-Петербурга



Туристичні фірми :

Всього найменувань: 3788, Переглядів: 257831

Onlinetours – найбільша мережа туристичних агентств! Вас чекає відпочинок від найкращих туроператорів. Не залишаючи дому, без черг, ви можете вибрати будь-яку з 80 країн світу, придбати гарячі тури та акції. Зручна система пошуку, можливість оплати онлайн і досвідчені консультанти. Підготовка до відпустки стає легкою і захоплюючою! Телефонуйте нам і діліться побажаннями про Вашому подорожі. Всі необхідні документи будуть доступні на Вашій пошті і в Особистому Кабінеті на сайті. Телефонуйте або приходьте в офіс компанії, ми завжди Вам раді. Відділ сервісу працює цілодобово, і відповідає на виникаючі у Вас питання в будь-якій точці світу!

Onlinetours – найбільша мережа туристичних агентств! Ми пропонуємо відпочинок тільки від надійних туроператорів, а також гарячі тури та акції! В нашому онлайн-магазині подорожей, не встаючи з дивана, ви можете вибрати тур, скориставшись зручною системою пошуку, оплатити його і відправитися в будь-яку з 80 країн світу. Всі необхідні документи будуть в Особистому Кабінеті на сайті і на Вашій пошті. Віддаєте перевагу живе спілкування – приходьте в офіс компанії. Наш відділ сервісу працює цілодобово, телефонуйте з будь-якої точки світу і ми вирішимо всі Ваші запитання!

Вибір об‘єктів розміщення у Санкт-Петербурзі надзвичайно великий. Тут вам запропонують розміщення в готелях рівня три-п‘ять зірок. Сервіс у більшості з них нічим не поступається обслуговування в аналогічних готелях Європи. Крім того, багато об‘єктів розміщення розташовані в дореволюційних будинках з дивно красивою архітектурою.

Турагенство травелата надає тури від більш ніж 120 туроператорів

Альбом Подорожей
Санкт-Петербург , 198515, вул. Фронтова, 3

тел. +7 (911) 257-69-07
Актуально на 01.01.2018

Ми пропонуємо Пляжні та Екскурсійні тури по основним популярними напрямами, працюємо з надійними Туроператорами, пропонуємо Морські та Річкові Круїзи, Бронювання Готелів, Авіаквитки

Ми любимо подорожувати. Багато років ми займаємося тим, що подорожуємо самі і допомагаємо подорожувати іншим. І нам це подобається. Ми любимо їздити в різні країни вивчати дивовижний світ. І бажаємо Вам того ж. Ми спеціалізуємося на виїзному груповому та індивідуальному туризмі в десятки країн світу.

Ми надаємо повний комплекс туристичних послуг: оформлення закордонних паспортів, шенгенських віз, складання індивідуальних подорожей, всі види трансферів, тури у всі країни світу, індивідуальні тури, страхування що виїжджають на відпочинок туристів. Ми не зупиняємося на досягнутому і постійно розробляємо нові маршрути для допитливих мандрівників. Ми любимо пляжний відпочинок. Сонце, море, красиві пляжі, засмага, купання в теплих морях і все що з цим пов‘язано.

Тури у всі країни світу
Оформлення віз
Освіта за кордоном
Бізнес-поїздки
Лікування та оздоровлення
Весільні подорожі і церемонії
Ексклюзивні VIP-тури та послуги
Винно-гастрономічні тури
Гірськолижні курорти
Круїзи по всьому світу
Дитячі тури
Авіа, Ж/Д, Автобусні квитки
Пороми по Балтиці
Автобусні екскурсійні тури
Тури в Санкт-Петербург

Вояджер пропонує корпоративні тури за кордон, весілля на Балі, Кубі, екскурсійні тури по Китаю, В‘єтнаму, пакетні тури, готелі, трансфери, авіаквитки, візи, страховки в країни Південно-Східної Азії (В‘єтнам, Таїланд, Китай, Індію), Середземномор‘я (Греція, Туреччина, Іспанія), Карибського басейну (Домінікана, Мексика, Куба) та відпочинок на островах: Канари (Тенеріфе), Мальдіви, Сейшели.

Втуризме – розпродаж турів з 2006 року. Щоденна добірка вигідних турів по всьому світу. Оплата картою на сайті. Чекаємо Вас щоденного.

Туристична компанія ДАН - представник компанії TREVELLUX в Росії, що спеціалізується на ІЗРАЇЛІ,на ринку вже більше 20 років. Підберемо тур в будь-яку точку земної кулі.Ізраїль.Італія.Іспанія.Греція.Тайланд.В‘єтнам.Куба.Домінікана.Індія. Ексклюзивні ціни та пропозиції по Ізраїлю, Лікувальні тури в Ізраїль. Будемо раді взяти участь в організації відпочинку для Вас. Туристична компанія ДАН - наші клієнти подорожують з душею.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024