Транспортні послуги Санкт-Петербурга



Транспортні послуги :

Всього найменувань: 454, Переглядів: 151436

Наша транспортна компанія націлена на щоденні поїздки у Фінляндію, трансфер в Лаппеенранта аеропорт, аеропорт Тампере, аеропорт Гельсінкі і одноденні тури в Фінляндію.

Оренда маніпулятора в СПб і Ленобласті від 2 до 14 тонн, кран до 17 тонн виліт стріли 21 метр, борт до 9,5 метрів. Перевозимо будь-які будматеріали як по області так і в інші міста. Перевозимо вагончики, контейнери, верстати і т. д. Оплата нал і безнал. Працюють тільки професійні кранівники.

Перша транспортна компанія, яка працює онлайн. Всі експедиційні операції миттєво проводяться по телефону або через інтернет.

Транспорт

Ми співпрацюємо з багатьма перевізниками нашої країни і вибудовуємо вигідні умови для транспортування вантажів.

Логістика

Ми зосереджені виключно на регіонах Росії, що допомагає нам вибудовувати найбільш зручні маршрути.

Калінкевич, ІП
Санкт-Петербург , вул. Бабушкіна, 64, оф. 143

тел. 8 (911) 194-13-13
Актуально на 01.01.2018

Доброго дня! Пропоную співпрацю! Короткий опис: mersedes viano 2009 р. сірий металік, салон беж., ідеальний стан, люкс, кондиціонер, мікрофон,
кіл. місць 1+7
600р-годину. мінімалка 3+1
+79602777515 Дмитро
Всі деталі обговорюються

Компанія "Мегавывоз" - надає комплексні рішення в області вивозу сміття (будівельного і побутового), вантажоперевезень і квартирних, офісних та дачних переїздів в СПб і Ленінградської області. Володіє своїм автопарком, що дозволяє виконувати послуги швидко і якісно.

Наша компанія пропонує Вам скористатися послугами високої якості в області пасажирських перевезень: прокат і оренда автобуса з водієм на вигідних умовах . Ми успішно працюємо в СПб з 1996 року і надаємо послуги в сфері пасажирських і туристичних перевезень. Серед наших клієнтів туристичні фірми, будівельні компанії, банки, загальноосвітні установи, громадські організації і церкви. Наша організація має досвід обслуговування великих виставкових, спортивних та суспільно-політичних заходів. Ми пропонуємо в оренду автобуси для весіль, шкільно - екскурсійні автобуси і багато іншого.

3PL логістичний оператор: повний комплекс транспортних послуг з авто, авіа, залізничних перевезень, відповідального зберігання, митного оформлення, страхування, сертифікації, перевезення збірних вантажів на території більш ніж 63 країн світу

Маніпулятор в оренду, вантажопідйомність 5 тонн, стріла 3 тонни, без посередників

Оренда і прокат автомобілів представницького класу з водієм. Оренда пасажирських мікроавтобусів, мінівенів та автобусів. Трансфери. VIP таксі в аеропорт, на вокзал. Комплексне транспортне обслуговування організацій на договірних умовах. Довготривала оренда автомобілів. Прокат автомобілів на весілля.

Міжміські вантажоперевезення по Північно-Західному регіону і Ненецькому автономному округу

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024