Транспортні послуги Санкт-Петербурга



Транспортні послуги :

Всього найменувань: 454, Переглядів: 151260

«DALEX-VIP» - це оренда представницьких автомобілів Мерседес S класу W222, W221 з водієм в Санкт-Петербурзі. Мікроавтобуси Mercedes V Class, Sprinter, Viano, автобуси бізнес класу. Авто на весілля. Ми працюємо в транспортній сфері понад 15 років, забезпечуємо пасажирським транспортом заходи федерального і міжнародного масштабу. Щорічне партнерство на ПМЕФ - доказ нашої роботи, виконаної за порівняно невеликий термін. Постійними нашими клієнтами є вітчизняні та зарубіжні поп, рок зірки, артисти театру і кіно, спортсмени, бізнесмени та чиновники.

Компанія «М-ГРУП» пропонує Вам перевезення вантажів нестандартних розмірів (негабаритних): перевезення, великогабаритних, негабаритного, негабаритний, важковагових, довгомірних вантажів, власним автотранспортом по Російської Федерації і країн ближнього зарубіжжя(Казахстан ,Вірменія, Узбекистан, Таджикистан). Транспортування таких вантажів вимагає застосування спеціальної техніки. перевезення вантажів: Турбіни електростанцій, бурових машин, своебойных, пролітних балок, котли, нафтове устаткування, будівельне обладнання, важка дорожня, сільськогосподарська та будівельна техніка, бульдозери, катки, екскаватори, екскаватори-навантажувачі, великогабаритні ємності, виробничі верстати, довгі труби і мостові балки, різноманітне технологічне устаткування, архітектурні композиції ,турбіни ,лопаті, трансформатороф– такі вантажі, можна перевезти, доставити тільки спеціальним вантажним транспортом, які здатні перевозити до 250 тонн. Супровід негабаритних вантажів

Транспортна компанія «Абсолют» є одним з найбільших перевізників Санкт-Петербурга, парк власного транспорту складається з автобусів будь-якої місткості від 30 до 70 місць, від туристичного до бізнес класу! Всі автобуси обладнані кондиціонерами, системами супутникового спостереження ГЛОНАСС, ременями безпеки і мають всі необхідні сертифікати на перевезення туристів і дітей, а безпека пасажирів забезпечена надійною страховою компанією!
Так само компанія "Абсолют" надає послуги по оренді мікроавтобусів, легкових автомобілів представницького класу, бізнес і економ, а так само автомобілів для весільних урочистостей.

Оренда і прокат представницьких автомобілів Мерседес і мікроавтобусів з водієм в Санкт-Петербурзі

Група Компаній «ОлимпАвто» пропонує в оренду автомобілі економ, бізнес і представницького класу з англо і російськомовними водіями високого класу. Ви отримуєте можливість скористатися новими легковими автомобілями позашляховиками, мікроавтобусами, автобусами і лімузинами на самих вигідних умовах. Поряд з короткостроковими поїздками по місту, Ви можете зробити подорож в будь-яке місто Росії, країн Скандинавії, Прибалтики та Європи.

Наша компанія займається орендою теплоходів в Петербурзі. Оренда теплохода – це прекрасний вибір для весілля, випускного вечора, корпоративного свята, дні народження або просто банкету на теплоході в компанії друзів або романтичного вечора. У нас ви можете замовити оптимальний за ціною і якістю теплохід, з підходящим саме вам стилем і інтер‘єром. Ми пропонуємо в оренду однопалубні теплоходи до 60 осіб, двопалубні теплоходи до 120 чоловік і найбільший у Петербурзі VIP теплохід "Сіті Блюз" до 150 осіб. Чекаємо на вас!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024