Транспортні послуги Санкт-Петербурга



Транспортні послуги :

Всього найменувань: 454, Переглядів: 151406

Транспортна компанія 78 Регіон заснована в 2002 році. Ми здійснюємо перевезення вантажів по Санкт-Петербургу і Ленінградської області, а так само по всій Росії! Маємо транспорт для перевезення негабаритних, довгомірних та великовагових вантажів. Надаємо транспорт для перевезення габаритних вантажів і збірних вантажів. Виконуємо перевезення рефрижераторами.
Досвідчені фахівці компанії розроблять оптимальні схеми організації перевезення вантажів, враховуючи їх особливості та усі Ваші побажання, підготують всі необхідні документи, будуть постійно здійснювати контроль за дотриманням зазначених у Договорі термінів, за запитом в режимі реального часу нададуть інформацію про місцезнаходження Вашого вантажу.

«DALEX-TOUR» - поїздки у Фінляндію на автомобілі представницького класу Mercedes S 222б S 221, S 212, мікроавтобусі Спринтер, Віано, V класу, VW, FORD, автобусі підвищеної комфортності з Санкт-Петербург (СПб). Трансфер в аеропорт Гельсінкі, Лаппеенранта, Турку, шоп тури, одноденні поїздки від адреси, адреси, тури вихідного дня. Ми працюємо для Вас вже більше 15 років, знаємо всі підводні камені, нюанси, для того, щоб подорож до Скандинавії було максимально комфортним і вдалим.

У нас свій рухомий склад в Європі, в наслідок чого ставки на перевезення привабливіше, ніж у аналогічних компаній
Вантажоперевезення окремими і збірними машинами з Європи в РФ.
Морські контейнерні перевезення з Китаю, Канади,США.
Складські та експедиційні послуги в Європі.
Оформлення ВСІХ ВИДІВ транспортних і комерційних документів.
Перевезення вантажів та складські послуги всередині Росії.
Митне оформлення
Доставка імпортних вантажів під ключ.
Індивідуальний підхід до КОЖНОГО клієнта
Ви можете відправити нам запит для порівняння Ваших поточних ставок на електронну адресу: aleksandra@europiir.ru
Або задати будь-яке питання в скайпі: kuznetsova.europiir
Зворотній зв‘язок протягом 10 хвилин
Гарантуємо конкурентні ставки і оперативний розрахунок доставки або повного комплексу послуг Вашої перевезення

Компанія GetCAR24 надає послуги з прокату та оренди авто з можливістю викупу в Санкт-Петербурзі і ленінградській області. У нашому парку тільки нові іномарки. Всі машини мають страховки КАСКО, ОСАГО і ДАГО. Телефонуйте за телефонами щоб дізнатися про наявність і забронювати.

Міжнародний переїзд.Послуги перевезення особистих речей в Європу і назад.

Перевезення збірного вантажу, вантажне таксі, переїзд, перевезення по Росії, збірний вантаж.

Компанія TLGroup надає своїм клієнтам професійні послуги митного оформлення, логістики і експедиції. Транспортування вантажу та оформлення всіх необхідних документів. Компанія має тривалі ділові відносини з провідними морськими транспортними лініями і автокомпаніями. Компанія допоможе вам у перевезенні будь-якого вантажу в строго обумовлені терміни.

Детальніше про компанію ви можете дізнатися на сайті tlgcom.ru

VIP ROYAL CARS: прокат престижних автомобілів

В житті ділових людей часто зустрічаються ситуації, коли необхідно підкреслити свій імідж і високий статус. Це можна зробити за допомогою автомобіля представницького класу. Компанія VIP ROYAL CARS надає таку можливість в Санкт-Петербурзі. Ви можете взяти напрокат VIP-авто, статусний позашляховик або машину бізнес-класу з водієм.

Наш автопарк налічує понад 50 машин. Серед них автомобілі престижних марок: Lexus, BMW, Audi, Jaguar, Mercedes. Для особливих випадків є раритетні авто.

Уклавши договір з VIP ROYAL CARS, ви отримуєте наступні переваги:

* Користування солідним автомобілем в ідеальному технічному стані.

* Професійного особистого водія, який бездоганно знає місто.

* Безпека і впевненість на дорозі.

* Розумні тарифи на надання послуг.

Прокат автомобілів актуальне для гостей Санкт-Петербурга, перевезення перших осіб компаній, трансферів з аеропорту, весільних кортежів, персональних екскурсій по північній столиці.

Ми приймаємо і обробляємо заявки цілодобово, без вихідних. Нашим клієнтам можна вибрати будь-який зручний спосіб оплати: безготівковий розрахунок по виставленому рахунку, готівка, банківська карта, електронні гроші. Працюємо з фізичними та юридичними особами.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024