Будматеріали Санкт-Петербурга



Будматеріали :

Всього найменувань: 811, Переглядів: 286098

Компанія займається продажем клінкерної плитки і клінкерної цегли. «Віп клінкер» є офіційним представником провідних Європейських виробників клінкеру в Росії. Гнучкі умови роботи, як з фізичними, так і юридичними особами. Прямі поставки з заводів Європи, гарантія якості і достовірності продукції.

Компанія має шоурум в Санкт-Петербурзі, де можна ознайомитися з великою кількістю зразків продукції. Досвідчені менеджери «Віп Клінкер» допоможуть зробити правильний вибір і запропонують кращі індивідуальні умови.

Наша адреса: Санкт-Петербург, Жовтнева набережній, 10
Телефон: +78126297812
Сайт: https://vipklinker.ru

Компанія « Газобетон Завод СПб » - виробник автоклавного газобетону в Санкт-Петербурзі.
Компанія здійснює виробництво газобетонних блоків і реалізацію газобетонних блоків власного виробництва в Санкт-Петербурзі з заводу.
Асортимент газобетонних блоків: U-блок / Перегородчасті газобетонні блоки / газобетонні Стінові блоки прямі / Стінові блоки з газобетону з захватами для рук / Стінові блоки з газобетону з системою паз-гребінь і захопленнями для рук.
Ціна газобетонних блоків НЕ залежить від конфігурації блоків.
Перегородкові газобетонні блоки - Характеристики: Розмір: 600х250 і 600х500 мм - Товщина: 100мм 125мм 150мм -
Блоки газобетонні 250мм - 600х250х100 / 600х250х125 / 600х250х150
Блоки газобетонні 500мм - 600х500х100 / 600х500х125 / 600х500х150
Якщо хочете купити якісний газобетон в СПб від заводу виробника - звертайтеся до нас. Якість продукції підтверджено сертифікатами та результатами випробувань. Газобетонні блоки за цінами заводу + гарантія якості та постійні знижки!
Завжди актуальна інформація - на сайті компанії.

Компанія «ГК АЛЬЯНС» працює з 2008 року і виконує замовлення на оптові поставки будівельного кріплення по всій Росії. Широкий асортимент продукції доступний в будь-який час і в будь-яких обсягах. Ми працюємо на вигідних для клієнта умовах, забезпечуємо високий рівень обслуговування, відповідність продукції стандартам і вимогам якості,швидку доставку.

У каталозі представлені вироби, виготовлені кращими виробниками кріпильної продукції. Завдяки відсутності посередників і організації ефективної логістичної ланцюжка ми можемо гарантувати клієнтам низькі ціни на весь товар, доступний для оптової поставки.

Офіційний дилер Kerakoll в Санкт-Петербурзі. ГЛОБАЛ-констракшн. Продукція Kerakoll широко використовується при утепленні споруд і будинків, для будівництва споруд, гідроізоляції басейнів і ремонтно-реставраційних робіт.

Оптовий і роздрібний продаж сухих будівельних сумішей, супутніх матеріалів для систем утеплення фасадів.

Маркізи і навіси: виробництво, поставка, монтаж. Маркізи від нашого Будинку Маркіз перетворить будь-який заклад, будь то кафе або ресторан, тераса заміського будинку або вітрина салону краси. Висока якість і надійність виготовлення.

Компанія "Дім Піску" займається продажем і постачанням нерудних матеріалів по Санкт-Петербургу і Ленінградської області. Ми оперативно доставимо будівельний пісок і щебінь на будь-який об‘єкт в Ленінградській області.

Оптовий і роздрібний продаж сухих будівельних сумішей, супутніх матеріалів для систем утеплення фасадів. Каталог продукції. Прайс-лист.
Офіційний дилер Ceresit у Санкт-Петербурзі.

Доставка бетону та розчинів. Поставки щебеню, піску, металопрокату. Оптом і в роздріб.

Інтернет-магазин плитки та будівельної хімії в Санкт Петербурзі. Оптовий продаж керамічної плитки, керамограніту, мозаїки Керама Марацци – провідного російського виробника підлогової і настінної кераміки для облицювання стін, підлог, фасадів та басейнів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

82

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024