Будматеріали Санкт-Петербурга



Будматеріали :

Всього найменувань: 811, Переглядів: 286023
Будмаркет
Санкт-Петербург , Колпінський район, селище Металострой, вулиця Залізнична, 13Б

тел. +7 (812) 464-63-02
Актуально на 01.01.2018
Студія світлодіодних технологій ...
Санкт-Петербург , селище Шушари, Колпинское шосе, 24к4

тел. +7 (921) 938-22-34
Актуально на 01.01.2018

Магазин керамічної плитки "Barberini"

Втілення мрії починається саме в мережі. Плитка для кухні, ванни, басейну, тераси або будь-якого іншого приміщення пробуджує творчі пориви і допомагає вашим інтер‘єрним мріям стати реальністю.

Важко вибрати? Хочеться купити всю плитку відразу? Приходите в салон. Наші консультанти-фахівці не дадуть вам заплутатися в цьому керамічному різноманітності. Всі вони - професіонали з дизайнерським освітою. А значить, ви отримаєте не тільки відповідь на своє питання, але і корисний рада знавця своєї справи.
Нашим покупцям не потрібно нудитися в очікуванні своєї покупки – більшість товарів магазину «Barberini» доставляються зі складів в Москві і Санкт-Петербурзі в зручний для вас день.

З магазином «Barberini» перетворення вашого інтер‘єру буде:

Комфортним. Сучасні технології дозволяють зорієнтуватися в світі керамічної краси з дому – на сайті. Розслабившись в затишному кріслі, ви можете не тільки вивчити актуальний каталог, але і дізнатися всі останні новини нашого магазину. Вчасно отримана інформація про новинки, акції і розпродажі – запорука вигідної покупки.
Надійним. Салон співпрацює з кращими постачальниками з Італії та Іспанії, Португалії та Німеччини.
Екологічно чистим. Керамічна плитка, представлена в салоні, проводиться за допомогою сучасних технологій, які бережуть планету від техногенного впливу
Стильним. Найактуальніші колекції від зарубіжних виробників – у нас є хай-тек і класика, вінтаж і сучасність.
Доступним. У салоні представлений асортимент всіх цінових категорій, що підходить для реалізації будь-яких задуманих вами проектів.
Вигідним. Архітекторам, будівельникам, інженерам і дизайнерам магазин пропонує спеціальні умови співпраці. А покупців завжди чекають привабливі пропозиції і оптові знижки.
«Barberini» – ваш путівник у світі керамічної плитки

Продаж будівельних матеріалів від виробника. Керамзитобетонні блоки, бетонні блоки, сухі суміші, лакофарбові матеріали, цегла, тротуарна плитка, збв.

Компанія "DINOM" - молода, що динамічно розвивається підприємство успішно працює на ринку кріпильних виробів та інструменту, як в СПб, так і по всій Росії. Протягом декількох років наша компанія забезпечує надійні постачання метизної продукції на 150 підприємств по всій Росії.

Наша основна задача – сприяти успіху наших клієнтів. Ми прагнемо, враховувати інтереси кожного, налаштовуючись на тривалу спільну роботу, для цього, на нашому складі ми постійно підтримуємо запаси в потрібному для кожного клієнта обсязі. Ми працюємо з перевіреними великими європейськими та азіатськими постачальниками, і це дозволяє нам гарантувати якість продукції і забезпечувати вигідні ціни нашим споживачам. В нашому асортименті більше 20000 найменувань видів кріплення: це високоміцний, машинобудівний, нержавіючий, метричний та дюймовий кріплення пластикове кріплення, такелаж, оснащення та багато іншого. Вся продукція, пропонована нашою компанією, підтверджена сертифікатами, відповідає всім стандартам DIN,ДСТУ ISO, і рекомендована для застосування в промисловості і будівництві.

Перевагами нашої компанії є точність і оперативність виконання замовлення, вигідні ціни, широкий асортимент і якість пропонованого товару. Знання та досвід наших співробітників дозволяють розробляти ефективні рішення для наших споживачів.

Постійно розвиваючись, ми прагнемо зробити наші відносини з партнерами довірчими і легкими.

Ми раді запропонувати Вам співпрацю та сподіваємося виявитися корисними!

ТОВ "ДОМІНАНТА СПб" - це будівельний магазин, який займається комплексним постачанням будівельними матеріалами з доставкою зі складу по СПб і Льон. області.

Основна мета компанії "ДОМІНАНТА СПб" це швидке і якісне постачання всіма необхідними будівельними матеріалами організації, будівельників, забудовників і дачників.

Роздрібний продаж оздоблювальних матеріалів європейських виробників. Широкий асортимент високоякісної лицювальної і підлогової плитки (керамограніта), керамічного паркету, клінкеру для сходів і фасадів, мозаїки. Консультація професіоналів, експрес дизайн-проект в 3D-редакторі, орієнтація на ексклюзивність кожного проекту, чітке виконання замовлення в обумовлені терміни, гнучка система знижок. Оптимальний складський запас в Санкт-Петербурзі і Москві, а також прискорені терміни поставки замовлених колекцій з фабрик.

Магазин теплих підлог. Продаж теплих підлог, комплектуючих для теплої підлоги, гріючих кабелів, метеостанцій, терморегуляторів, кабельної продукції, обладнання для обігріву труб і трубопроводів

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

82

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024