Будматеріали Санкт-Петербурга



Будматеріали :

Всього найменувань: 811, Переглядів: 285824

інтер‘єрний декор, ліпнина з пінополіуретану, стельові карнизи, розетки, молдинги, підлогові плінтуси, балки з дерева і пінополіуретану, кольоровий декор з дюрополімер, декоративні елементи для інтер‘єру, дизайнерські фарби, фотопанно.

СВІТ Профілю СПБ
Санкт-Петербург , Торф‘яна дорога, 17а

тел. +7 (812) 963-60-63
Актуально на 01.01.2018

Магазин з продажу оздоблювального профілю з декорованого алюмінію, поріжків і накладок на сходи

Поставка геосинтетичних матеріалів (геотекстиль, георешітка, геосітка, габины, матраци Рено, геоматы, геомембрани, геодрена) для будівництва доріг (авто і ж/д), будівництво гідротехнічних об‘єктів, будівництво в нафтогазовій галузі, в ландшафтному дизайні. Географія: РФ і СНД.

Продаж паркету, плінтуси і паркетної хімії з доставкою по Росії.

Виготівник ванн з покриттям з штучного каменю «МРАМАРЛИТ» ТОВ «ЭКОЛОР» р. Санкт-Петербург. Ексклюзивний дилер з продажу ванн ТОВ «РЕСТВАННА» р. Санкт-Петербург.

Штучний камінь «МРАМАРЛИТ» - це матеріал, створений на основі поліефірних смол, наноситься на внутрішню поверхню чавунних ванн методом багатошарового наливу, з нього можна створювати як однотонні покриття так і багатоколірні. За своїми властивостями ванна з покриттям з штучного каменю «МРАМАРЛИТ» дуже схожа на ванну з акрилу, але тільки з підставою з чавуну.

ТОВ "НАДАЛЕКС СТОУН"

В С Е В Е Л И К О Л Е Д І Е Н А Т У Р А Л Ь Н О Г О К А М Н Я

• прямі поставки від виробника
• найбільший склад плитки і панелей з натурального каменю
• гнучкі умови для оптовиків
• комфортний шоу-рум
• більше 10 точок продажу в С-Пб
• завжди в наявності більше 40 видів товарів з натурального каменю
• зручне розташування офісу продажів: безпосередня близькість складу
• спеціальні пропозиції для дизайнерів, архітекторів

натуральний камінь, Санкт-Петербург, продаж натурального каменю СПб, кварцит, сланець, панелі з натурального каменю, плитка з натурального каменю, натуральний камінь для облицювання фасадів, природний камінь,натуральний камінь в інтер‘єрі, облицювальні природні матеріали, кальцит, кварцовий филлит, натуральний природний камінь, оздоблення натуральним каменем, облицювання натуральним каменем, камінь натуральний камінь, натуральний камінь для фасаду, натуральний камінь для внутрішньої обробки, натуральний камінь у сауні, для камінів, застосування натурального каменю, натуральний камінь ціна спб

Діяльність компанії ТОВ «НордСтар» пов‘язана з продажем труб, комплектуючих, сучасного обладнання та супутніх матеріалів для будівництва зовнішніх інженерних мереж. Також підприємство надає допомогу в узгодженні кошторисної та проектної документації, повну технічну підтримку і навчання.

Грамотний менеджмент, відмінне знання профільного ринку, тісні відносини з виробниками сучасного обладнання та супутніх матеріалів дозволили компанії за нетривалий термін впевнено вийти на лідируючі позиції в сегменті комплексних поставок зовнішніх трубопроводів на території Північно-Заходу РФ.

При формуванні асортименту ставка робиться на продукцію високої якості перевірених заводів-виробників:
- у групі поліетиленових трубопроводів для водо- , газопостачання і безнапірної каналізації пропонується продукція підприємства «НордПайп», ФТК ЗРОСТАННЯ;
- у групі з‘єднувальних деталей - електрозварні фітинги FRIALEN (Німеччина), TRANS-QUADRO (Польща) і STAR (Німеччина);
- зварювальне обладнання представлено апаратами для стикового зварювання італійського концерну NOVOTECH (Польща), апаратами для електро-муфтової зварювання FRIAMAT (Німеччина) і Caldervale Technology (Англія);
- запірна арматура представлена виробами заводу JAFAR (Польща).

Ми пропонуємо повний набір матеріалів і обладнання для комплектації об‘єктів будь-якого рівня складності, при цьому сучасний розвиток інноваційних технологій дозволяє перебувати в постійному пошуку нових високотехнологічних матеріалів для своїх партнерів.

Компанія ОДИН – офіційний партнер у Росії сталеливарних компаній SSAB і Ruukki, представництво в СЗФО компанії RoofSystems – російського виробника металевих водостічних систем і елементів безпеки покрівлі. Ми працюємо з 2006 року, і сьогодні ОДИН, в першу чергу, – це дружна команда професіоналів високого класу, здатна вирішувати в комплексі задач, що стоять як перед постачанням будівельної організації, так і перед невеликими покрівельними бригадами та приватним замовником.

Широкий асортимент будівельних матеріалів: фанера, будівельні плити, утеплювачі, покрівельні матеріали, ізоляційні плівки, оптом і в роздріб.

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

82

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024