Будівництво котеджів, будинків Санкт-Петербурга



Будівництво котеджів, будинків :

Всього найменувань: 455, Переглядів: 81862

Компанія Брус78 займаємося оптовим постачанням бруса з 2009 року.Наша мета в першу чергу довгострокове співробітництво.Ми виробляємо високоякісний брус з Вологодського лісу за низькими цінами.Наша компанія здійснює доставку бруса по всій території Росії.

Finnlamelli відкрило представництво в Санкт-Петербурзі по домівках TimberFrame. ТОВ "Верді" є офіційним представником компанії.

Сучасні дачні будинки та супутні об‘єкти від будівельної компанії «Віра-Буд». Професійні бригади з доведеним досвідом, власне портфоліо зведених об‘єктів. Допомога у дерев‘яному та цегляному будівництві, а також котеджі на основі сучасних синтетичних матеріалів: грін борд, ніздрюватий, газо - і пінобетон. Можливість замовлення окремих видів робіт, таких як розробка фундаменту і зведення стін із зазначених вище матеріалів. Робота у всій Ленінградської області.

Установка автономних каналізаційних систем в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.
Будівництво колодязів під ключ.

Пропонуємо Вам високоякісну продукцію для створення фундаменту під ключ, а також реалізацію комплексу будівельних послуг, необхідних для результативного та практичного будівництва.

Чому варто купити дерев‘яний будинок або баню саме у нас?

Наша компанія веде будівництво дачних будинків "під ключ" вже довгі роки. Купуючи будинок або баню у нас, ви отримуєте кілька переваг.

Переваги покупки в нашій компанії:
Низькі ціни на заміське дерев‘яне домобудівництво.
Власне виробництво і система маркетингу дозволяє вести гнучку цінову політику і встановлювати ціни нижче, ніж у компаній-конкурентів.
Якість виконання в короткі терміни.
Будинок будують всього 1-2 рази в житті, і ніяка ціна не змусить клієнта придбати неякісний будинок. Тому висока якість - один із головних пріоритетів для нашої компанії.
Якість будівельних матеріалів.
Дачний Стиль, закуповує матеріали тільки у найбільших виробників і постачальників, які добре зарекомендували себе на ринку, т. к. найважливішою складовою якості є матеріал з якого будується будинок.
Кваліфіковані будівельники.
Всі будівельники нашої компанії володіють високим стажем роботи в сфері дерев‘яного і дачного будівництва.
Відповідальність.
Ми супроводжуємо кожного свого клієнта від консультації в офісі і початку розробки проекту до здачі об‘єкта під ключ.
Індивідуальний підхід.
Менеджери компанії працюють індивідуально з кожним нашим клієнтом, враховуючи всі вимоги та побажання.
Але! Як кажуть: "Краще один раз побачити, ніж сто разів почути!" Тому ми запрошуємо всіх відвідати наші офіси, отримати консультації спеціалістів і звичайно ж замовити будинок або баню своєї мрії! Ми готові не словом, а ділом довести, що співпрацювати з нами приємно і вигідно!
Великий вибір готових проектів.
У нашому каталозі зібрано велику кількість типових проектів, каркасних будинків котеджів, дачні будинки та дерев‘яні лазні. При бажанні Ви можете надати свій план будинку. За нього будуть зроблені необхідні розрахунки, підготовчі роботи та проведено будівництво.
Укладення договору на будівництво дерев‘яного здійснюється в офісі компанії після узгодження архітектурного і конструктивного рішення.
Будинок під ключ недорого, швидко і якісно! - це девіз нашої компанії.

Підйом будинків і ремонт фундаментів

Заміське будівництво будинків по Ленінградській області.
Будівництво каркасних будинків під ключ по всій Ленінградської області.
Заміське будівництво будинків по Ленінградській області.Будь-який проект від літнього будиночка "на вихідні" до капітального "зимового" 2-х поверхового будинку.

Будівельна Компанія «Замовлення-Дім» Пестово: професійне будівництво дачних будинків і бань з профільованого, а також сухого бруса під ключ. Виробництво каркасних будинків і лазень готових. На сайті представлений хороший вибір проектів будинків і бань. Будуємо без посередників і зайвих доплат, з доставкою та зборкою. Збірку здійснюють Новгородські бригади будівельників. На сайті компанії Замовлення-Будинок можна замовити проект або визначитися з ціною: одноповерхового будинку, будинку з мансардою, лазні з бруса, будинки-лазні з мансардою, зрубу, битовки дерев‘яної, тераси. Виробляємо обробку дерев‘яних будинків. Подзвони і дізнайся свою знижку на будівництво від Замовлення-Будинок. Поліпшені комплектації заміських будинків і бань – це вигідно! Великий вибір проектів

* Власне виробництво в Гатчині
* Гарантія на зруб - 25 років
* Досвід роботи понад 8 років
* Розстрочка - поетапна оплата
* Безкоштовна екскурсія на готові об‘єкти

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024