Будівництво котеджів, будинків Санкт-Петербурга



Будівництво котеджів, будинків :

Всього найменувань: 455, Переглядів: 81803
Фасад Престиж
Санкт-Петербург , вул. Варшавська, 32, літера А

тел. +7 (921) 921-73-57
Актуально на 01.01.2018

З 2007 року наша компанія успішно виконує роботи у сфері будівництва заміських будинків, комерційної нерухомості, проводить оздоблювальні та ремонтні роботи. Ми беремо на себе виконання всього комплексу послуг будівництва від розробки проектів до моменту здачі будинку господарям, т. е проводимо будівництво "під ключ". Наша компанія - це команда знають і люблять свою справу, професіоналів, які вже тривалий час працюють разом і створюють якісні проекти за мінімальні терміни реалізації за розумними цінами.

Основні напрямки діяльності:
БУДІВНИЦТВО БУДИНКІВ З ГАЗОБЕТОНУ
БУДІВНИЦТВО БУДИНКІВ ІЗ ЦЕГЛИ
БУДІВНИЦТВО БУДИНКІВ З КЛЕЄНОГО БРУСА
БУДІВНИЦТВО КОМБІНОВАНИХ БУДИНКІВ

Основне завдання нашої компанії:
Індивідуальний підхід до кожного клієнта! Це означає, що вся наша діяльність і її результати спрямовані на досягнення цілей наших клієнтів. Знання і досвідчений персонал дозволяють нам гарантувати відмінну якість виготовлення і завжди відмінну ціну. Ми впевнені, що будівництво вашого будинку повинно бути для вас цікавим досвідом - без занепокоєння і стресу. Ви повинні мати повну впевненість у своїх підрядників і знати, що ви отримаєте найкращий результат.
Місія і принципи:
Виконання своєї місії "Моноліт" бачить не просто в будівництві затишного житла високої якості, а створення "середовища життя", де кожна деталь будинку продумана до дрібниць, де будинок - це багатовікова сімейна історія, елемент стилю і самовираження! Принцип компанії будувати якісно і на століття.
Наш досвід:
За роки існування нашого бізнесу нам вдалося звести більше 35.000 м2 заміського житла. Наш досвід досить великий, ми займаємося різними за рівнем складності проектами від оздоблювальних робіт до будівництва будинку "під ключ". За час роботи співробітники нашої компанії виправдали свою довіру і показали уважне ставлення до кожного клієнта.

Будівництво будинків і котеджів під ключ. Каркасні будинки, будинки з клеєного бруса, кам‘яні будинки з матеріалів європейської якості.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024