Будівництво котеджів, будинків Санкт-Петербурга



Будівництво котеджів, будинків :

Всього найменувань: 455, Переглядів: 81867

Будівництво будинків, котеджів та лазень з сухого профільованого бруса під ключ. Маємо власне деревообробне виробництво сухого будівельного матеріалу, будуємо за новою унікальною технологією при якій вдалося уникнути усадки будинку. Європейська якість матеріалу за доступними цінами. Аналога на ринку НЕМАЄ!!!

Компанія «ПМК ОВК» займається проектуванням і будівництвом як цивільних, так і індивідуальних житлових об‘єктів, проектуванням та монтажем різних інженерних мереж і споруд, а так само комплектацією будівельних майданчиків будь-якої складності.

Співробітники нашої компанії допоможуть Вам підібрати обладнання для створення індивідуальних систем опалення, водопостачання і каналізації, а так само грамотно обладнати приміщення котельні, з урахуванням Ваших бажань і можливостей.

Проектування і будівництво каркасних будинків в Санкт-Петербурзі і області

Ястребов, ІП
Санкт-Петербург , вул. Херсонська, 19

тел. +7 (905) 287-02-53
Актуально на 01.01.2018

Компанія здійснює всі види будівельних робіт на російському ринку вже більше 15 років. У компанії працюють тільки російські фахівці, компанія має всі необхідні сертифікати.
Ремонт Офісів, квартир під ключ. Компанія здійснює ремонт будь-яких приміщень, а так само будівництво котеджів, лазень, ландшафтні роботи, вивіз будівельного сміття.
БЕЗКОШТОВНИЙ ВИЇЗД СПЕЦІАЛІСТА ДЛЯ СКЛАДАННЯ КОШТОРИСУ.
Надаємо велике портфоліо.
Олександр

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024