Будівельні конструкції Санкт-Петербурга



Будівельні конструкції :

Всього найменувань: 72, Переглядів: 45711
Пріоритет
Санкт-Петербург , вул. Руставелі, 60

тел. +7 (812) 640-56-12
Актуально на 01.01.2018
ПСК
Санкт-Петербург , вул. Дибуновская, 50а

тел. +7 (812) 480-16-40
Актуально на 01.01.2018

S. Union
Ми є профільної компанією в сфері виробництва рекламних конструкцій, торгового обладнання та POS матеріалів. При розробці конструкцій ми приділяємо увагу не тільки дизайном, але і таким параметрам як вагові навантаження, зносостійкість і ергономіка. Кожен клієнт отримує продумане рішення по організації викладки товару з урахуванням його індивідуальних особливостей. Багатоступінчастий контроль якості виконуваних операцій, від запуску у виробництво до відвантаження готової продукції. Це забезпечує стабільну якість і знижує вартість конструкцій. Ми робимо такі конструкції, які привертають увагу покупців і збільшують продажу продукції.

Компанія займається проектуванням, виробництвом та монтажем навісних вентильованих фасадів. На будівельному ринку ТЗОВ "ІСМ Фасад" працює 15 років. При виготовленні конструкцій використовується оцинкована, нержавіюча сталь і алюміній. Ми можемо запропонувати різний облицювальний матеріал: керамограніт, алюмінієві композитні панелі, фіброцементні плити, натуральний камінь, керамічні плити. Кріпляться вентфасади ІСМ виключно в міжповерхові перекриття. Навісні фасади нашої компанії можуть використовуватися у всіх регіонах країни, що підтверджено документально.

ПИТЕРФОРМ
Санкт-Петербург , вул. Леніна, 39а

тел. 309-72-40
Актуально на 01.01.2018


Компанія займається капітальним будівництвом, постачанням і виробництвом будівельних матеріалів (пиломатеріали, бетон і суміші, ЖБК, арматура і ЗБВ).
Крім цього, надає транспортні та логістичні послуги по Росії і ближнього зарубіжжя. Наявність нового автопарку (європейські автомобілі марки MAN і RENAULT) і професійних водіїв дозволяє в максимально короткий термін доставляти необхідні вантажі клієнтам.

гаражі та металоконструкції

Компанія СК "Барс" працює на будівельному ринку Санкт-Петербурга і Ленінградської області та пропонує широкий вибір продукції різного призначення. Наша компанія спеціалізується на виготовленні і монтажі металоконструкцій: гвинтові палі, ворота, паркани, мангали та ін. Так само ми готові запропонувати Вам великий і різноманітний асортимент продукції для тимчасового проживання, складування, охорони або організації мобільних офісів: блок-контейнера, модульні будівлі, пости охорони, торгові павільйони.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024