Будівельні конструкції Санкт-Петербурга



Будівельні конструкції :

Всього найменувань: 72, Переглядів: 45662

ТОВ «ДарКо» поставляє поліетиленові труби, що використовуються для захисту проводів і кабелів, для транспортування газів і рідин різних типів: технічні, напірні, гофровані та дренажні, а також геосинтетичні матеріали, що використовуються в дорожньому, підземному та інших видах будівництва: об‘ємна георешітка, геотекстиль та геосітка.

ЗМК Стройатоммаш (Завод гвинтових паль) виготовляє гвинтові палі з литим наконечником Шуруп, гвинтові палі СВЛ, СВЛМ, ПІ-20 (репер ґрунтовий) за ТУ 5264-001-21477574-2013 «Палі гвинтові сталеві» і пропонує будівництво фундаментів на гвинтових палях.

ПРОДУКЦІЯ:
- гвинтові палі з литим наконечником Шуруп (типу саморіз), ф57, 76, 89, 108, 114мм.;
- гвинтові палі з литим наконечником для талих і з сезонним промерзанням грунтів (СВЛ), ф108, 114, 159, 168, 219, 325мм.;
- гвинтові палі з литим наконечником для вічномерзлих ґрунтів (СВЛМ), ф159, 168, 219, 325мм.;
- гвинтові палі з литим наконечником з чавуну - ПІ-20 (СВГ-43, репер ґрунтовий);
- литий наконечник для гвинтових паль ст. 25Л, 35Л.

Покриття гвинтових паль: полімерно-порошкове, цинкування, цинол+алпол або кремній-органічне покриття.

Сфери застосування гвинтових паль з литим наконечником від ЗМК Стройатоммаш:

Облаштування доріг і міських територій
- Опори стовпів освітлення;
- Опори рекламних щитів;
- Опори дорожніх знаків;
- Опори парканів;
- Опори мостів;
- Опори ліній електропередач;
- Облаштування дитячих містечок;
- Опори зупинкових комплексів;
- Паркувальні огорожі;
- Причали і т. д.

Цивільне будівництво
- Фундаменти під каркасні, дерев‘яні, цегляні, кам‘яні будинки, лазні, альтанки, тераси;
- Фундаменти під склади, цехи, торгові та промислові будівлі.

Енергетика
- Опори для ЛЕП;
- Опори для обладнаних підстанцій;
- Фундаменти для кабельних естакад;
- Опори освітлення.

Транспорт, зв‘язок
- Опори контактної мережі;
- Опори і щогли освітлення;
- Опори щогл радіозв‘язку;
- Фундаменти платформ;
- Фундаменти надземних пішохідних переходів.

Нафта, газ
- Опори для нафто-газоперекачувальних трубопроводів;
- Опори фундаментів для верстатів нафтовидобутку;
- Опори під швидкомонтовані модульні блокові конструкції;
- Опори під ємності нафтосховищ та інших призначень.

Переваги пальово-гвинтового фундаменту:
- Вартість: на відміну від фундаментів виготовлених за традиційною технологією вартість даного фундаменту значно нижче;
- Короткі терміни монтажу. Можливо як механічне, так і ручне загвинчування;
- Можливість монтажу на складних (обводнених, заболочених і т. д.) грунтах;
- Безпека, надійність та екологічність;
- Гвинтові палі служать не менше 100 років, а з умовою обробки палі спеціальним хімічним складом – більше цього терміну;
- Можливість встановлення фундаменту на палях без зміни рельєфу місцевості і без проведення земляних робіт;
- Встановити гвинтові палі можна в будь-який час року і в будь-яку погоду;
- Гвинтові палі не схильні сил морозного пученія;
- Високі міцнісні і навантажувальні характеристики: мають запас несучої здатності від 4 тонн до 18 тонн (при необхідних 2-3 тонн для дерев‘яних будівель; 7-9 тонн для цегляних споруд).
Більш того, показники несучої спроможності можливо збільшити за рахунок збільшення діаметра палі і її лопаті;
- Можливість установки фундаментів у вигляді пірсів і річкових причалів;
- Можливість розподілу несучих навантажень з урахуванням особливостей проектної документації на об‘єкт будівництва;
- Забезпечують однорідну несучу здатність при різнорідному грунті;
- Можливість прилаштувати додаткові споруди до вже функціонуючих;
- Висока сейсмостійкість;
- Не вимагає гідроізоляції;
- Не порушують цілісність ґрунту;
- Можливість повторного використання паль.

Ми пропонуємо виробництво і монтаж: гвинтові палі, опори ЛЕП, опори трубопроводів, опори для ємностей, вишок зв‘язку, опори освітлення та контактної мережі, опори дорожніх рекламних знаків, опори мостів, фундаменти під будь-які будівлі, опори огорож і т. д.

Гвинтові фундаменти і палі р. в Челябінськ, Єкатеринбург, Озерськ і будь-яких інших містах Росії від ЗМК Стройатоммаш. Доставка бетону в будь-який регіон. Послуги по якісному монтажу гвинтових паль.

Продукції нашої компанії довіряють такі підприємства, як: ФГУП «ПСП», Держкорпорація Росатом, БАЭС, «Фосагро», ВАТ «Газпром», ФГУП ПО «Маяк», Росгідромет, СИБУР і багато інших.
     
www.svairu.ru

Доставляємо по Росії з заводу: сендвіч-панелі, профнастил, холодильні двері, фасонні елементи, комплектуючі та кріплення до них. Всі розміри і наповнювачі. Завжди в наявності!

Компанія ТОВ «МАНГРА» – це російський виробник конструкцій для захисту і оформлення деформаційних швів будівель і споруд. Деформаційні шви MANGRA® виробляються в Росії за європейськими технологіями з використанням кращого сировини. Вони відрізняються від інших конструкцій легкістю монтажу, збільшеної експлуатаційною стійкістю та високою довговічністю. Поставки з виробництва МАНГРА здійснюються прямо на об‘єкт без посередників, це дає Вам кращу ціну серед альтернативних рішень. Конструкції MANGRA® – прослужать Вам довше.

ЗАТ "Мет. З" спеціалізується на поставках сортового металопрокату з 1993 року і безпосередньо співпрацює з провідними заводами-виготовлювачами. Весь асортимент відповідає ГОСТам, СТО АСЧМ і ТУ. До Ваших послуг завжди широкий асортимент металопрокату: арматура, круг, балка, куточок, швелер, квадрат, труба, лист, профнастил, сітка та ін

Компанія є офіційним представником в Північно-Західному регіоні: Санкт-Петербурзі, Новгороді, Архангельську, Мурманську, Калінінграді та інших містах регіону.

Ми пропонуємо вам найбільший в країні вибір каркасно-тентових конструкцій будь-яких форм і розмірів, будь-якої складності виготовлення і збірки.
У парку оренди понад 30 тисяч квадратних метрів тентових конструкцій шириною безопорного прольоту від 3 до 60 метрів. Компанія пропонує каркаси зі спеціальними алюмінієвими профілями і міцними сталевими вузлами, швидкозбірні мобільні павільйони і намети з стандартним і унікальними проектами.
У виробництві використовуються тільки високотехнологічні і якісні матеріали кращих фірм, представлених на ринку. Покриття наметів і тентів зроблені за спеціальним замовленням. Ми працюємо з тентовыми тканинами французької марки Ferrari. Будь-які види стінових заповнень: скляні, пластикові та алюмінієві "сендвіч"-панелі, а також прозоре тентове полотно.
Всі тенти, намети і павільйони зроблені в Німеччині і рекомендовані кращими фахівцями. Якість та надійність продукту підтверджені німецькою організацією TUV, сертифікатами ISO 9001, Російським сертифікатом відповідності.
Робота компанії організована за принципом повного циклу. Швидка і якісна збірка на місці, виконання індивідуальних замовлень, ремонту, доставка матеріалів.
Наші швидкобудуюємі тенти, намети і павільйони, а також мобільні намети, склади і двоповерхові конструкції допоможуть в організації будь-яких заходів – концертів, подій на відкритому повітрі, спортивних змагань, виставок та форумів самого високого рівня.
"NWTS/Північно-Західні Тентові Системи" - це продаж та оренда тентів, наметів, павільйонів. Виготовлення тентових конструкцій. Якісний сервіс, гнучкі рішення і унікальні ідеї.

"NWTS/Північно-Західні Тентові Системи" - справжня захист від негоди для вас і вашого бізнесу.

Виробництво та продаж високоякісних гвинтових паль, що відповідають ГОСТам та ТУ; Розробка проектів фундаментів під будинки будь-якої складності, з врахуванням особливостей рельєфу та ґрунту місцевості; Кваліфікований монтаж фундаментів на гвинтових палях будь-якої складності.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024