Будівельні конструкції Санкт-Петербурга



Будівельні конструкції :

Всього найменувань: 72, Переглядів: 45642

Сайт ГК Партнер – купити будівельні матеріали: ацэид, азбестоцементні труби, газосилікатні блоки, цсп, осп, фасадні плити, сайдинг, будівельні плити – Квік Груд,
теплоізоляція: Техноніколь, Ізовер, терасові дошки – Декінг.

Терасні дошки – Декінг.
Газосилікатні блоки ,клей.

Компанія «Полигаль Схід» виробляє полікарбонатні стільникові плити в широкій колірній гамі, різних внутрішніх структур, товщиною від 4 мм до 20 мм. Монолітний поикарбонат, акрил і полістирол. Крім цього компанія пропонує стільникові полікарбонатні плити з різними видами селективних, що дозволяють контролювати рівень освітлення і температурний режим під світлопрозорими конструкціями. На сьогоднішній день компанія оснащена двома екструзійними лініями «Omipa», які виробляють стільникові полікарбонатні плити, і однією лінією «Breyer», з виробництва екструзійних монолітних плит з полікарбонату, акрилу та полістиролу. З 2012 року компанія «Полигаль Схід» увійшла в об‘єднану міжнародну групу «Plazit Polygal».

Компанія «Промислові Залізобетонні Вироби», маючи величезний досвід у виробництві і продаж залізобетонних виробів, гарантує максимально швидко і коректно надати всі надані роботи та послуги. Ми маємо своє виробництво на території всієї Російської Федерації. Виробляємо будь-які ЗБВ у відповідності з ГОСТами і по Ваших кресленнях. Якщо не знайшли товар у списку, зателефонуйте за телефонами, що вказані на нашому сайті.

Оренда побутівок, оренда лісів і оренда знімної опалубки. Працюємо по Санкт-Петербургу і Ленінградської області, також є філії в Москві.

Компанія Ренталформ надає послуги за напрямками: оренда опалубки, оренда будівельного устаткування і устаткування для роботи з бетоном, продаж бу опалубки.

Компанія «РегионСтройКомплект» є офіційним дилером ряду підприємств виробників промислового устаткування, техніки і металоконструкцій, лідерів на ринку будівельного обладнання, і пропонує продукцію Новокузнецького металопрокатного заводу, Сиктивкарського Фанерного Комбінату, компаній Агрисовгаз, Мекос, ХСИ, Новополис, Крамос, Рінгер (Ringer), ЕПІК, SAH, Mungo та інших компаній.

Компанія Палі Вам професійно займається виробництвом гвинтових паль. Ми пропонуємо пальові фундаменти на будь-який смак і розмір. Монтаж огорож, воріт і хвірток, використовуючи гвинтові палі, набагато надійніше звичайних методів. Вся продукція сертифікована і обов‘язково випробовується в заводських умовах.

Гвинтові палі з доставкою і установкою в СПб і ЛО.

Компанія пропонує труби із пластику для укладання в канаву, на в‘їзд, на заїзд і під дорогу. В продажу матеріали для дренажних систем та водопостачання, а також полимернопесчаные люки, септики. Компанія здійснює доставку продукції по Санкт-Петербургу і Ленінградської області в короткі терміни, можливий самовивіз.

"CESAL Північно-Захід" - офіційне представництво ТОВ "Альконпласт" - провідного виробника якісних стельових систем з алюмінію.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024