Будівельні компанії Санкт-Петербурга



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 6578, Переглядів: 227123

Будівельна компанія НЕВА.Відповідальний підхід.Швидке зведення будівель.Реконструкція.

ПневмоЭлектроСервис — з 1999 року постачальник повного спектру продукції для автоматизації промисловості: частотні перетворювачі, програмовані логічні контролери, панелі оператора, електрообладнання, редуктори та електродвигуни, датчики, кнопки, клеми, електромонтажні вироби, пневмо і гідрообладнання.

Ми приймаємо замовлення шість днів на тиждень, з 9 ранку до 10 вечора.
Наша компанія пропонує гнучкі знижки на оздоблювальні та чорнові матеріали.
Ми даємо гарантію від двох років на всі виконані оздоблювальні роботи.
Працюємо тільки після складання офіційного договору.
Виклик виконроба, дизайнера, проведення замірів та складання кошторису – всі ці послуги є повністю безкоштовними.
Нічого наперед платити не потрібно, вся оплата здійснюється поетапно.
У штаті працюють тільки професіонали своєї справи.

• Ремонт офісів
• Ремонт квартир
• Ремонт приміщень
• Ремонт котеджів
• Ремонт будинку
• Узгодження перепланування
• Дизайн квартир
• Дизайн приміщень
• Дизайн будинку
• Дизайн офісів
• Ландшафтний дизайн

Ми успішно займаємося виробництвом ремонтно-будівельних робіт вже понад 7 років. На даний момент нами накопичено серйозний досвід в цій області.Зараз ми надаємо послуги по наступних напрямках:
• Ремонт квартир «під ключ» — косметичний, комфорт, еліт.
• Частковий ремонт квартир — ремонт кімнати , ремонт санвузла , ремонт кухні.
• Дизайн інтер‘єрів.
• Прибирання приміщень.
• Ремонтно-будівельні роботи в комерційних приміщеннях – ремонт офісів, ремонт магазинів, ремонт складських і виробничих приміщень.
Звернувшись до нас , Ви отримаєте якісну послугу в рамках чітких і зрозумілих договірних відносин.
Наша мінімальна гарантія — 2 роки.
Ми відповідаємо за свою працю !

Дуже часто словосполучення «ремонт квартир» асоціюється з чимось неприємним. Багато хто вважає цей процес надто виснажливим і довгим, віднімати багато фізичних і моральних сил, а також вимагає надмірних капіталовкладень.
Наша компанія СК «РемСтройПродукт» надає послуги з ремонту та оздоблення внутрішнього простору приватних заміських будинків, котеджів, квартир, виробничих та офісних приміщень вже більше 10-ти років. За цей час ми встигли завоювати довіру і визнання з боку тисяч жителів Санкт-Петербурга і Ленінградської області.
У нашому штаті працюють високопрофесійні фахівці, кваліфікація яких доведена не тільки відповідними свідоцтвами, дипломами, а також багаторічним досвідом і незліченною кількістю вдячних відгуків з боку задоволених клієнтів.
З моменту укладення контракту, більшість Ваших турбот, включаючи добірку і закупівлю оздоблювальних матеріалів, стають нашими.
Крім того, ми надаємо ряд безкоштовних послуг, таких як складання кошторису, виклик замірника і проведення вимірів.
Своїми основними достоїнствами ми вважаємо:
колосальний досвід (понад 10 років) в області ремонту і обробки квартир, заміських будинків, офісних і виробничих приміщень;
помірні ціни, які часто нижчі аналогічних пропозицій конкурентів;
продуманий підхід до загальної концепції ремонту в цілому і до окремих його деталей зокрема. Результатом тут є неперевершена якість, яке помітно навіть неозброєним оком.
можливість замовлення ремонтно-оздоблювальних робіт не тільки всієї квартири, але й окремих її кімнат: санвузли, вітальні, кухні, спальні і т. д.
надання послуг дрібного і, так званого, косметичного ремонту;
штат висококласних спеціалістів широкого та вузького профілю;
використання сучасних оздоблювальних матеріалів і технологічних підходів у роботі;
оперативне реагування та обробка кожної заявки;
безкоштовне складання кошторису, яке виконується протягом доби;
повна матеріальна відповідальність на час проведення ремонтно-оздоблювальних робіт;
мінімальні терміни ремонту і гарантія високоякісного результату;
гнучка система знижок в розрахунку на обсяг витрачених коштів;
надання гарантії на всі види робіт 5 років;

З дисконтною карткою ремонт квартир в Санкт-Петербурзі стає максимально економним

Щоб зробити для Вас ремонт квартир в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області максимально безтурботним, економічно вигідним і приємним, компанія СК «РемСтройПродукт» періодично проводить для своїх клієнтів різні акції. Також Ви можете отримати спеціальну дисконтну картку.
Стати її володарем досить просто. Для цього потрібно всього лише замовити послуги на проведення ремонтних і оздоблювальних робіт загальною сумою не менше 30 тис. рублів.
Після оплати замовлення в повному обсязі, Вам буде безкоштовно надано дисконтна бонусна картка клієнта. Вона відкриває масу приємних знижок і безкоштовних послуг, в числі яких:

консультація з усіх видів ремонтно-оздоблювальних робіт;
виклик виконроба на замір;
складання докладної кошторису;
допомога в підборі матеріалів;
знижки на ремонт до 11%.
Крім того, така карта не прив‘язується до імені і прізвища клієнта, тому може бути використана Вашими родичами або друзями. Вся історія звернень заноситися в нашу базу даних і в разі непередбачених ситуацій, наприклад, втрату чинного договору, достатньо одного номера карти, щоб відновити всі необхідні деталі.
Також власник картки в першу чергу інформується про нові акції та знижки.
Накопичені дисконти не підсумовуються, тому клієнт має право самостійно вирішувати, який з наявних бонусів йому використовувати.
Для відновлення карти її власнику достатньо звернутися в наш офіс та пред‘явити паспорт.

Як зробити замовлення

Замовити ремонтно-оздоблювальні роботи в СК «РемСтройПродукт» дуже просто. Для цього Вам достатньо зв‘язатися з нашими консультантами по телефону, або надіслати заявку електронним листом.
Якщо ці варіанти не підходять, Ви можете безпосередньо відвідати наш офіс, або ж заповнити форму зворотного зв‘язку. У формі слід вказати своє ім‘я, e-mail, телефон і суть звернення.
Після цього наші консультанти неодмінно вийдуть з Вами на зв‘язок в максимально короткі терміни.
Хоча час роботи офісу має певні обмеження: понеділок-п‘ятниця – з 10:00 до 21:00; субота та неділя – з 11:00 до 17:00, проте прийом заявок на сайті проводитися цілодобово.
Запевняємо Вас у тому, що наші фахівці завжди зацікавлені в якісному результаті. Ми працюємо на совість. Тому якщо Ви хочете, щоб ремонт був в радість – звертайтеся!

Компанія Будальянс СПБ виконує роботи в сфері будівництва та ремонту заміської нерухомості, а так само роботи по обробці . Окремими напрямками нашої діяльності є ремонт і монтаж покрівлі, а так само роботи з облицювання фасадів будинків і будівель. Ми працюємо по всій Ленінградської області.

ТОВ "СК "Екос" – будівельна компанія повного циклу, яка надає професійні послуги з теплоізоляції, будівництва та монтажу, проектування та інженерного оснащення об‘єктів житлової і комерційної нерухомості.

Концепція роботи будівельної компанії «Екос» - комплексне рішення завдань з благоустрою території, прокладання волоконно - оптичних ліній зв‘язку, проектування систем електропостачання, оснащенню об‘єктів системами безпеки, створення мереж водопостачання та виносу інженерних мереж з плями забудови.

ТОВ "СК "Екос" - сучасна компанія, з моменту виходу на ринок будівельно монтажних робіт в 2012р, встигла зарекомендувати себе як відповідального партнера, який виконує роботи в термін, не виходячи за рамки кошторисної вартості.

У нашій компанії ми використовуємо самі надійні технології, що відповідають всім світовим стандартам. ТОВ "СК "Екос" - це великий штат висококваліфікованих співробітників, які знають, що значить працювати.

Компанія «ЭлитГосСтрой» міцно зміцнилася на ринку світлопрозорих конструкцій Санкт-Петербурга завдяки багаторічному досвіду роботи, поліпшення якості продукції, цінової політики та по роботі з клієнтами. Вікна, двері, офісні перегородки, мансарди, зимові сади, фасадне скління, лоджії – це те, що ми вміємо робити!
Завдяки ретельності і копіткої роботи всієї нашої команди, ми можемо запропонувати нашим клієнтам продукцію високої якості за найнижчими цінами у Санкт-Петербурзі.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024