Будівельні компанії Санкт-Петербурга



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 6578, Переглядів: 227351

Організація «Експрес» здійснює комплексні поставки нерудних матеріалів на будівельні об‘єкти міста Санкт-Петербурга і Ленінградської області, а так само бере на себе виїмку котлованів і вивіз грунту з подальшою утилізацією.

В асортименті нашої компанії Ви завжди можете знайти необхідний Вам будівельний матеріал. Ми раді запропонувати Вам будівельний пісок, вапняковий і гранітний щебінь, керамзит, відсів, грунт, щпс, пгс, асфальтну крихту і багато інших будівельних матеріалів, що перевозяться самосвальной технікою.

БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ВИКОНУЄ ВСІ ВИДИ БУДІВЕЛЬНИХ ЕЛЕКТРО-МОНТАЖНИХ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ РОБІТ. БРАЛА УЧАСТЬ У БУДІВНИЦТВІ "МЕГА-ДИБЕНКО" І "МЕГА-ПАРНАС", ГОТЕЛЮ "НЕВСЬКИЙ ПАЛАС", ТРК "ГАЛЕРЕЯ",МАГАЗИНІВ "ZARA" НА НЕВСЬКОМУ ПР. І АЕРОПОРТУ ПУЛКОВО-3. ЧЕКАЄМО ВІД ВАС ПРОПОЗИЦІЙ!

Наша компанія пропонує широкий спектр такої продукції як: незамінний для активного відпочинку човновий мотор, стійкі і надійні снігоходи.
В найбільш холодні пори року, щоб зігрітися або прогріти потрібну Вам приміщення, Ви зможете придбати у нас теплопушку (дизельну,електричну, газову).
Для будівельних майданчиків, ми пропонуємо Вашій увазі віброплити, бетономішалки, компресора, а щоб взимку рятуватися від снігу та снігових завалів, самим розумним рішенням буде купити снігоприбирач, різноманітність їх моделей можна побачити у нас на сайті в розділі "снігоприбиральна машина".
"ЭлектроСтрой" - багатопрофільна компанія з широким спектром асортименту, ми з радістю допоможемо комплексно обладнати ваше виробництво, полегшити вашу працю і надати якісне, сучасне обладнання з гарантією і післягарантійним обслуговуванням.

Наша компанія "ЭлектроСтрой"з продажу електрогенераторів,мотопомп,компресорів,теплопушек, віброплит,бетонозмішувачів, водонагрівачів, снігоприбирачів і снігоходів,а також човнових моторів.

Кабельний завод ЗАТ ЕЛЕКТРОТЕХМАШ пропонує кабельно-провідникову продукцію з наявності і під замовлення.
Кабелі: силові, броньовані, контрольні.

Багатопрофільна земельно-будівельна компанія Еко-Курорт. Продаж елітних ділянок в Курортному районі, більше 50 варіантів, дешевше ринкової ціни. Другий напрям: будівництво красивих особняків, котеджів бань, парканів, гаражів.
Наші ціни на будівництво "під ключ" (за квадратний метр):
Будинок з цегли від 12 тисяч рублів
Будинок з газобетону від 10 тисяч рублів
Будинок з бруса від 8 тисяч рублів
Будинок з клеєного бруса від 15 тисяч рублів
Каркасна технологія від 10 тисяч рублів
Будинок з кругляка від 12 тисяч рублів.
Будівельний процес у нашій фірмі повністю налагоджений: з нами Ви зможете безболісно пройти всі етапи заміського будівництва – від складання документації до введення об‘єкта в експлуатацію.

Великий вибір надійних і стильних печей-камінів, камінних вентиляційних решіток та аксесуарів зробить вас трохи художником і дизайнером і допоможе створити свій неповторний індивідуальний інтер‘єр.

Чеська фірма Enbra виробляє печі-каміни різної потужності, лічильники води, камінні вентиляційні решітки та різноманітні камінні аксесуари. Найбільш значуща перевага компанії-виробника в тому, що наша продукція виготовляється з високоякісних і екологічних матеріалів, а це - запорука надійності, довговічності і здоров‘я для власника. Продукція Enbra не тільки якісна і надійна! Вишуканий і незвичайно привабливий зовнішній вигляд неминуче притягують до себе погляд. Рідко зустрінеш настільки продумане поєднання оригінальності і розкоші в поєднанні з демократичною ціною.

На сьогоднішній день фірма Enbra виробляє, напевно, кращі кахельні печі-каміни з представлених на ринку.

компанія "ЭНБРА-РУСС" є торговим представником компанії Enbra в Санкт-Петербурзі і на всій території Російської Федерації. Пропонуємо печі-каміни, камінні вентиляционныерешетки та аксесуари зі складу в Санкт-Петербурзі за оптимальними цінами.

Також завжди в наявності для вас побутові квартирні лічильники води.

Компанія «ЮнисЛэнд» успішно займається ландшафтним дизайном, проектуванням та благоустроєм території будь-якої складності. Професійна команда з великим досвідом роботи, реалізує проект якісно й у термін, надасть гарантії на виконані роботи і візьме на об‘єкт обслуговування

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024