Будівельні компанії Санкт-Петербурга



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 6578, Переглядів: 227252
Юит
Санкт-Петербург , Волхонское ш., 2б, Промзона Горелово, Індустріальний парк

тел. +7 (921) 889-16-73
Актуально на 01.01.2018

Будівництво заміських будинків за технологією SIP. Споруди, якими ми займаємося, відносяться до каркасно-панельним за конструктивним типом. Використовувані нами стінові панелі поєднують несучі та огороджувальні функції, крім того, вони дуже міцні і надійні. Так як ми застосовуємо SIP панелі, заздалегідь виготовлені в заводських умовах, зведення будинку йде надзвичайно швидко. Одним із зручностей панельній технології є можливість цілорічного будівництва. З інших явних переваг будівель по SIP технології також слід назвати їх довговічність, екологічність, швидкомонтованих, пожежобезпечність в порівнянні з іншими матеріалами, стійкість до несприятливих впливів навколишнього середовища, висока тепло - та звукоізоляція, доступність за ціною.

АЛЮМРАЗВИТИЕ працює на ринку сонцезахисних, ролетних і комірних систем вже досить тривалий час. За цей час наше підприємство пройшло солідний шлях від невеликої структури до величезної виробничої компанії, з якою воліють мати довгострокові ділові відносини великі концерни, торговельні мережі, а також безліч приватних осіб і індивідуальних підприємців. Оцінивши якість нашої продукції, відповідальність та вигідні умови, вони широко рекомендують нашу компанію своїм партнерам, друзям, знайомим, близьким і друзям.

Оренда ямобура, послуги ямобура, бкм, будівництво леп в Санкт-Петербурзі.

Виробництво і продаж побутівок

Група Компаній "ЕРІДАН" здійснює виконання робіт та реалізацію проектів за такими напрямами:

1. Монтаж навісних вентильованих фасадів

2, Скляні конструкції:

Скляні двері (вхідні двері, міжкімнатні двері та інші), скляні перегородки, офісні перегородки, а так само скляні козирки, сходи, сходові і перильні огорожі, душові кабіни і багато іншого. Ми допоможемо Вам здійснити проект будь-якої категорії складності, перегородки

Ми працюємо по всій Росії з 2005 року і ввели в експлуатацію не один десяток об‘єктів. Серед наших робіт, вентфасади великих торгових і промислових комплексів, а також приватних будинків і адміністративних будівель.

Компанія «Дім кожному» пропонує повний комплекс послуг в області малоповерхового будівництва житлових та адміністративних будівель, котеджів та котеджних селищ, баз відпочинку, охотбаз, гуртожитків, вахтових селищ, будівельних містечок, а також сервісних приміщень (вахтові будиночки, вагончик для робітників, мобільні вагончики тощо) за канадською технологією, в основі якої лежить використання конструкційних теплоізоляційних сендвіч-панелей. Стратегія роботи компанії націлена на підвищення якості робіт у будівельній сфері, заснованої на професійному майстерності і відповідальності перед замовником. Накопичений досвід дозволяє нам реалізувати з високою якістю будівельні проекти будь-якої складності для найвимогливіших клієнтів.

ЗБК-Промбуд, ТОВ
Санкт-Петербург , 192012, пр. Обухівської оборони, 120, літ. До, пом. 5Н

тел. +7 (904) 609-62-29
Актуально на 01.01.2018

Наша компанія ТОВ "ЗБК-Промбуд" здійснює свою діяльність за 2 напрямками:

1. Будівництво житлових, промислових і адміністративних будівель!

-Генеральний підрядник
- Будівництво житлових, промислових і адміністративних будівель
- Реконструкція та капітальний ремонт
- Пристрій бетонних та залізобетонних монолітних конструкцій
- Загальнобудівельні роботи
- Будівельно-монтажні роботи
- Інженерне будівництво
- Житлово-цивільне будівництво
- Нафтогазове будівництво
- Влаштування автомобільних доріг і аеродромів
- Пристрій залізничних і трамвайних шляхів
- Пристрій мостів, естакад і шляхопроводів
- Гідротехнічні роботи, водолазні роботи
- Благоустрій

2. Комплексне постачання об‘єктів будівельними матеріалами:
- Продаж БЕТОНУ по СПБ і Ленінградської області
- Поставка ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ (ЗБВ) по Росії
- Реалізація АРМАТУРИ та МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ
- Доставка НЕРУДНИХ МАТЕРІАЛІВ (ЩПС, щебеню, піску, ґрунту та ін.).

Компанія "ЗБК-Промбуд"- компанія, що динамічно розвивається,і стежить за репутацією і виконанням замовлення max якісно і в строк!

Дорожньо-будівельна діяльність, асфальтування та благоустрій територій, асфальтування майданчиків, оренда дорожньо-будівельної техніки, оренда асфальтоукладача спб, оренда екскаватора спб, оренда бульдозера спб, оренда катка, оренда дорожньої фрези спб.

Пристрій пальового фундаменту, виробництво та продаж гвинтових паль

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024