Спортивні комплекси, клуби, секції Санкт-Петербурга



Спортивні комплекси, клуби, секції :

Всього найменувань: 855, Переглядів: 245692

Заняття Кіокушинкай карате для дітей з 4-х років та дорослих. Групи розподіляються за віком і рівнем підготовки. Тренери: Заслужені тренери бойових мистецтв РСБИ, професійна підготовка, досвід роботи більше 20 років. Учні: переможці та призери турнірів різних рівнів - від клубних до Європи і Світу

Тренування в секціях:
1. ММА (Змішані Єдиноборства)
2. Грэпплинг (Спортивна Боротьба)
3. ЗФП по системі CROSSFIT (Функціональний тренінг)
4. Самбо/Дзюдо (Діти від 6-ти років)
5. Бокс
Досвід і підготовка не має значення! Ми тренуємо ВСІХ! Від новачка до спортсмена! При бажанні виводимо на змагальний рівень. При регулярному відвідуванні тренувань результат не змусить себе чекати.

Досвідчений тренер навчає тенісу дорослих і дітей. Індивідуальні та групові заняття і тренування з тенісу на Василівському

Федерація Фрі Файт Карате

спеціалізується на наданні послуги навчання бойовому мистецтву найвищої якості.

Ми – розумна і гнучка організація, яка вміє нестандартно мислити і працювати на результат. Вирішуючи різноманітні завдання в галузі навчання, ми завжди знаходимо для цього найбільш ефективні максимально результативні способи.
Ми розглядаємо свою діяльність не просто як якісну організацію спортивних занять, але як Шлях розвитку всіх без виключення наших займаються. Кожна з наших тренувань організується таким чином, щоб принести реальну практичну користь і відкрити нові можливості.
Всі учасники занять Федерації Фрі Файт для нас не просто відвідувачі, а наші учні, перед якими ми несемо відповідальність і над реалізацією цілей яких ми щодня працюємо.

Футбольний клуб Фенікс набирає дітей та юнаків віком від 5 років.

ПРОВОДИТЬСЯ НАВЧАННЯ СТРІЛЬБІ З БУДЬ-ЯКОЇ ЗБРОЇ:
- ПІСТОЛЕТИ, РЕВОЛЬВЕРИ КАЛ. 9Х19 ММ
- МАЛОКАЛІБЕРНОГО;
- ПНЕВМАТИЧНОГО;
- ЛУКИ, АРБАЛЕТИ.
- ПРОВОДЯТЬСЯ ЗМАГАННЯ ЗІ СТРІЛЬБИ ОРГАНІЗАЦІЙ
- І БАГАТО ІНШОГО

"Спортивна Федерації Боксу Санкт-Петербурга" запрошує на індивідуальні і групові заняття в наших зали Школи Вищої Спортивної Майстерності! Перевага занять з нами, в першу чергу, це тренерський склад - Чемпіони світу та Європи, переможці та призери безлічі змагань, поділяться своїми навичками і досвідом - найціннішим, що є у спортсмена. Ви отримаєте якісну, ефективну підготовку і можливість тренуватися в професійному середовищі. На ваш вибір три зали в доступних районах Пітера. Кожен зал передбачає напрями підготовки не тільки з боксу і видів боротьби, але і такі популярні напрямки, як кроссфіт, тайський бокс, ММА, йога і спортивний масаж. Весь необхідний сучасний інвентар та професійна тренування допоможуть виробити силу і витривалість!

Групові та індивідуальні заняття боксом під керівництвом досвідчених тренерів у відомої в Санкт-Петербурзі Школі боксу №1.

Школа плавання «Smart Swim» в Санкт-Петербурзі
реалізує програми по навчанню плаванню в басейні дорослих і дітей від 4-х років
Навчання плаванню дорослих у школі «Smart Swim» поділяється на 4 етапи навчання
— від новачків у спортивному плаванні до досвідчених плавців.

Школа танців S17 в Санкт-Петербурзі – це унікальний проект, що зібрав навколо себе найкращих танцюристів Росії і зарубіжжя. Школа сучасного танцю S17 – це не тільки місце, де можна навчитися танцювати самі популярні й модні стилі танців, але й успішна компанія, яка займається організацією танцювальних заходів та професійної постановкою танцювальних номерів для розважальних та святкових заходів.

В школі танців S17 ви можете навчитися такими напрямами, як Go-Go, Lady Dance, Sexy Go, Dance Hall, Dance Mix, Break Dance, Booty Dance, Body Fitness, Vogue, Latina, Stretching, Jazz Funk, Street Jazz, Jazz (класична хореографія) і багатьом іншим.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

86

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024