Спортивні комплекси, клуби, секції Санкт-Петербурга



Спортивні комплекси, клуби, секції :

Всього найменувань: 855, Переглядів: 245668

Відкриті і криті тенісні корти з покриттям Play It. Футбольні поля з штучною травою. Оренда. Індивідуальні заняття з тренером. Дитячі групи.

Ми пропонуємо кілька видів Мотузкового курсу:
1. Розважально – дозвіллєвий курс (акцент на спільну отримання позитивних емоцій) – Верхній курс
2. Курс особистісно-командного розвитку (акцент на відкриття способів ефективної взаємодії в команді) - Нижній курс

Місце проведення: сел. Рощино, вул. Пісочна, д. 1, готель «Райвола». 60 км. від Санкт-Петербурга.
Кількість учасників: 20 осіб.
Тривалість: одноденна програма від 3 до 8 годин і більше.
Тренери: досвідчені скелелази, які мають сертифікати і дипломи.
Особливості організації: Першорядне увагу ми приділяємо безпеці. На всіх вправах використовуються відпрацьовані методи надійної страховки, сертифіковане спорядження і перевірено.

Ласкаво просимо в центр танцю та спорту "Ніка"! У нашому центрі на Вас завжди чекає дружня та тепла атмосфера. Наші педагоги - справжні професіонали своєї справи. Вони навчать Вас відчувати своє тіло, чути музику і допоможуть знайти власний стиль і образ в танці!

Центр "Ніка" це:
студія спорту і танцю в Московському районі Санкт-Петербурга;
оснащений професійними верстатами (з дерев‘яними брусами) зал для занять танцями та фітнесом, стіни залу з 3 сторін мають дзеркала;
різноманітний вибір найбільш актуальних напрямків на будь-який смак;
висота стель більше 5 метрів дає достатню кількість кисню на весь період занять;
професійні тренери;
зручні роздягальні;
групові та індивідуальні заняття;
дитячі та підліткові групи;
регулярні виступи;
при необхідності послуги масажиста.

У центрі Санкт-Петербурга, недалеко від станції метро «Горьковская», розташовується критий тенісний корт «на Мічурінської 4», площею 660 кв. м., зі спеціальним високотехнологічним покриттям супрім, оснащений всім необхідним інвентарем для гри в теніс. На корті є сучасні роздягальні з душовими кабінами, шафки для зберігання речей, а також прохолодні напої, одноразові тапочки і рушники.
Зручне розташування, наявність місць для паркування автомобілів, дружний колектив з великим досвідом тренерської роботи, а також поєднання затишної обстановки і комфорту закритого тенісного корту, не залишать Вас і Ваших дітей байдужими. Побувавши у нас одного разу, Ви заходите повернутися до нас знову і знову.

Тренажери і процедури, представлені в ТОНУС-КЛУБІ®, гарантовано подарують відмінний результат, який збережеться на тривалий час. Ви можете на власному досвіді переконатися в тому, що технічний прогрес здатний творити чудеса. Для цього Вам достатньо прийти в клуб і на собі відчути ефект від занять на «розумних» тренажерах.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024