Спортивні комплекси, клуби, секції Санкт-Петербурга



Спортивні комплекси, клуби, секції :

Всього найменувань: 855, Переглядів: 245790

Група «Аше Капоейра» у Санкт-Петербурзі представляє всесвітньо відомої філія
школи «Grupo Axé Capoeira» (заснована в 1982 р.,Майстер Бахау, Бразилія).

Запрошуємо всіх бажаючих на відкриті уроки з Капоейри в Академію Капоейри в Санкт-Петербурзі Axe Capoeira
"Бразильський центр Капоейра і Бразильських танців"
http://axecapoeira.spb.ru/
Стать, вага, національність, соціальне становище не мають значення! Дорослі і дитячі групи Капоейри в СПБ! Капоейра для Всіх, Капоейра для дорослих, Капоейра для дітей. Капоейра у всіх районах міста Санкт-Петербурга! Чекаємо Всіх!

Тренери - майстри спорту, учасники та призери Чемпіонатів Росії та міста. Виступаючі спортсмени з Кроссфиту і функціональним Багатоборства.
Ми пропонуємо:
-Групові та індивідуальні тренування за кроссфиту;
-Вступні курси для новачків;
-Сопрвождению тренерами по харчуванню;
-Дитячі групи;
-Семінари та майстер-класи з гімнастики і розтяжці;

 

Запрошуються діти,юнаки ,дорослі в групу
Ашихара карате бойової контактний стиль
Наша адреса:пр Освіти 53 Фітнес клуб

Бампербол – це:
- нові позитивні емоції та заряд на весь день;
- стратегічна командна гра зі сформованими правилами;
- можливість по-новому поглянути на своє дозвілля.

Як і у футболі, основна мета гри – забити більше голів у ворота суперника. У бамперболе не існує терміну «фол», т. к. гравцеві дозволяється (це навіть вітається) користуватися будь-якими тактичними і силовими прийомами.

Ціни на бампербол:
- тариф «Веселощі» – від 3 500 руб за 1-ий година гри;
- тариф «Кубок» – від 3 000 руб за турнір одного дня;
- тариф «Виїзд» – від 9 000 руб за 1ый годину гри.

Надаються для переодягання роздільні жіноча і чоловіча роздягальні з душем і шафками.

Також у комплексі доступні послуги басейну, лазні і сауни за додаткову плату.

У школі боксу — БоксЛайф не залежно від рівня вашої (фізичної чи технічної) підготовленості, ви можете приєднається до групи тренуються або взяти індивідуальні заняття. Займаючись в клубі БоксЛайф, новачок освоїть базову підготовку, а досвідчений боксер відшліфує свою майстерність.

Центр Бойових Мистецтв "КАРТАЮ ДОДЗЬО" об‘єднує клуби, розташовані в різних районах міста. У клубах працюють професійні сертифіковані інструктори, займаються дорослі і діти з 4 років, проводяться атестації на пояси з видачею російських і міжнародних сертифікатів. Бойові мистецтва Айкідо, Джиу-Джитсу, ММА, Муай-Тай, Грэпплинг, Бразильське Джиу-Джитсу

Клуб тайського боксу та кікбоксингу K1 знаходиться в Санкт-Петербурзі в 5 хвилинах ходьби від станцій метро Невський проспект і Гостинний двір.
Заняття з тайського боксу в клубі Невський проводить тренер Олексій Додонов.
У розкладі тренувань тайського боксу в нашій секції є як ранкові, так і вечірні заняття. Ви зможете підібрати час групової або індивідуальної тренування, яке буде максимально зручно для вас.
У клубі займаються як початківці, так і досвідчені спортсмени, дівчата і діти.

Школа тенісу «Планета Теніс» - це унікальна можливість навчитися великого тенісу в Санкт-Петербурзі. Ми запрошуємо людей різного віку та рівня підготовки. Проводимо як групові, так і приватні заняття. У розпорядженні школи 5 кортів з різним покриттям і іншими характеристиками.

У спортивному клубі «Граніт» представлені секції з дзюдо, самбо, рукопашного бою, атлетизму для дітей і дорослих, пауерліфтингу, кроссфита, атлетична гімнастика для жінок, загальна фізична підготовка дошкільнят і молодших школярів, самооборона для дорослих. Безкоштовні заняття.

Заняття на велотренажерах з використанням кардиодатчиков. Показання серцевого ритму на великій плазмі і моніторі тренера, після закінчення тренування діаграми розсилаються на Ваш ел. адресу. Групові тренування наближені до індивідуальних. Безпечна корекція ваги, поліпшення м‘язового тонусу, зміцнення серцево-судинної системи. Заняття з фітнес напрямами: PILATES, yoga, core, shape, stretching. Тренування в невеликих групах, індивідуальні заняття, дитячий фітнес.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

86

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024