Ресторани, кафе Санкт-Петербурга



Ресторани, кафе :

Всього найменувань: 7766, Переглядів: 413776

Ресторан з окремим затишним банкетним залом. Європейська кухня, помірні ціни.
Влітку - веранда на свіжому повітрі. Середній чек на гостя - близько 700 руб.

«Літній» – нове місце відпочинку серед причалів і білосніжних яхт на Петровській косі, в самому центрі річного Петербурга.

Новий проект складається з кількох зон: велика відкрита тераса, зал ресторану на воді з відокремленими VIP-кімнатами і затишна веранда на верхній палубі з видом на стоянку розкішних яхт і Фінську затоку. У "Літньому" вас чекають виступи вітчизняних і зарубіжних діджеїв, живі концерти популярних груп і музикантів, а також великомасштабні події різних форматів. Нова майданчик стане літньому танцювальному резиденцією радіостанції DFM, яка буде проводити тут свої фірмові вечірки.

Розташований на території Петровського яхт-клубу «Літній» буде місцем тяжіння для тих, хто не уявляє літо без моря, сонця і модних вечірок.

Офіційне відкриття проекту 6 червня.

 

:Кафе»Кращі традиції» розташований на Мохової 27-29.Кращі традиції це місце куди публіка заходить смачно і недорого поїсти,українська стилістика перетинається з вікторіанським стилем,білі шкіряні крісла,изящние дубові столи,фотографії українських дівчат прикрашають стіни.Кафе одночасно готове прийняти близько 60 гостей.В меню близько 5 видів супів,знаменитий український борщ з часниковими пампушками,капусняк,щипанка,різноманітність м‘ясних страв,знамениті ковбаски в Кращих традиціях ви можете спробувати тільки у нас.Ми чекаємо на вас!

Макдоналдс
Санкт-Петербург , наб. Чорної Річки, 53

тел. 8 (812) 327-15-56
Актуально на 01.01.2018

Ресторан швидкого обслуговування.

Банкетний зал "Море" має безліч плюсів: великий просторий світлий зал для будь-якого торжества. Вдале місце розташування, виконаний у світлих тонах, має :паркування, гардероб, курильню, 2 великі вбиральні, 2 зала(малий і великий). Орендна плата, депозит залу, корковий збір - відсутні. Прекрасне банкетна пропозиція від 1000рублей на людину. Прекрасне місце для заходів різного формату. Мережа кафе "Російські традиції" пропонує відмінні умови та завжди заохочує своїх клієнтів. Ми раді бути корисними.

11 столів для гри в більярд, бар, ресторан, кафе, дискотеки і шоу-програми, спортивні трансляції.

Дорогі друзі, запрошуємо вас в ресторан «Пивний Етикет».
Наш бар — не просто пивний заклад, яких багато в Пітері.
Ми зібрали для вас найкращі сорти пива петербурзьких мініпивоварень.
Приходьте до нас скуштувати доброго пива, поговорити з нами на пивні теми і дізнатися те, чого ви не знали (ми все розповімо :)). Або просто посидіти в компанії з чашкою улюбленого напою

Сімейний ресторан "Попурі" знаходиться на вулиці Парашутної, будинок 25 (Приморський район) всередині житлового комплексу «Комендантська квартал». Дизайн приміщення незвичайний і дуже повітряний. Інтер‘єр з червоним підсвічуванням, дивани в тон їй, цікава барна стійка з водних бульбашок чудово доповнюють один одного. Жива музика по п‘ятницях і суботах та вся обстановка створює романтичний, позитивний настрій, залишає незабутні враження та спогади.

"Попурі" має формат недорогого ресторану з грузинської та італійської кухонь, планується дитяче меню, дитячий куточок. У будь-який час приймаються заявки на проведення свят, весіль, банкетів (від 900 рублів на людину). Також здійснюється безкоштовна доставка страв з усього Приморському районі.
Середній чек на двох персон 1000-1500 рублів.

«Портъ Артуръ» – це не тільки назва міста, славного своїми військово-морськими перемогами, але і назва ресторану в центрі Петербурга – найбільшого порту.
Порт – це місце, куди стікаються люди з різних країн, привозячи з собою різноманітні рецепти національної кухні. Ресторан «Портъ Артуръ» не став винятком: у меню сусідять страви, «приїхали» з усіх кінців світу. Тут ви знайдете східний бабагануш з гранатовим соусом, сирним кремом і прованськими травами; іспанський хамон з динею і інжировим джемом; італійський карпаччо; гострий тайський суп Том Ям з креветками. Всього і не перерахуєш! Ресторан не обійшов стороною і любителів російської кухні. Обов‘язково варто спробувати холодний борщ з ростбіфом, балтійську кільку з бурякової «шубою» і яйцем на тостах з житнього хліба, червону ікру з традиційним гарніром, і, звичайно, «Макарони по-флотськи». Є в меню і вишукані рідкі страви, від яких навіть самі прискіпливі гурмани прийдуть в захват. Шафранові равіолі з мусом з лосося та креветок з соусом «Рокфор»; стейк із сьомги на пожмаканому печеному картоплі з обсмаженою листом салату ромейн і ікорним соусом; качина грудка в соусі «Магрет» з половинкою запеченої груші та чіпсами з апельсина... Це справжнє пишність! Барне меню також вас здивує своїм асортиментом. У ньому зібрана унікальна колекція віскі, є й ексклюзивні алкогольні напої, наприклад, вінтажний арманьяк.
У порту змішуються не тільки кухні різних народів, їх мова, культура, але і мистецтво. «Портъ Артуръ» – це ще і Клуб, в якому завжди звучить музика різних стилів і напрямків. Вдень звучить фонова музика, а ввечері проходять живі концерти. На сцені першого поверху грають jazz, soul, funk, blues, r‘n‘b, як локальні команди, так і групи, вже підкорили світові музичні майданчики. Завдяки новітній акустичній системі Meyer Sound звук тут приголомшливий! А по середах в ресторанному залі проходять акустичні музичні вечори, які нікого не залишать байдужим.
Вражає інтер‘єр «Портъ Артура», який виконаний в стилі великого корабля. У барі - стельові перекриття, нагадують корабельні шпангоути, і підлогу ніби з палубної дошки. Колірна гамма салону підібрана бездоганно, а злегка приглушене світло створює відчуття дивного затишку і комфорту.
На другому рівні знаходиться кают-компанія для дорогих гостей, декорована з використанням морської символіки і прикрашений колекцією картин, написаних спеціально для даного проекту відомим петербурзьким художником Романом Лапіним.
Девіз ресторану «Портъ Артуръ»: «Для тих, хто вважає, що спробував все!» І дійсно, кожен гість тут відчуває себе першою

Вітальня "Радіола" - вільний простір, де оплачується лише час перебування - 3 рубля за хвилину. При цьому чай, кава, солодощі - без обмежень. Настільні ігри, піаніно, гітара, заходи, майстер-класи, творчі вечори - відпочинок в приємній атмосфері.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024