Ресторани, кафе Санкт-Петербурга



Ресторани, кафе :

Всього найменувань: 7766, Переглядів: 413391

На петроградській стороні поруч з будівлею ЛДМ
Живе птах, кафе «Жар-Птиця»)
Затишне ,невелике кафе відкриває для Вас свої двері за адресою: Вулиця Професора Попова 43!
У Нас Ви можете не тільки пообідати ,але провести День Народження, відзначити Новий рік,організувати зустріч або романтичну вечерю, влаштувати дивовижний день народження для дитини( при замовленні свята на 20 персон-торт в подарунок)
Не бійтеся приходити до Нас з дітками,адже у нас не курять!

Доставка обідів в офіс. Організація святкувань, корпоративів, концертів та творчих вечорів. Проведення переговорів та семінарів.

Про ресторан
«Карл і Фрідріх» — ресторан з власною пивоварнею. Тут вариться 4 фірмових сорти пива і кілька сезонних по традиційній баварській рецептурою відповідно Указом про чистоту пивоваріння (Reinheitsgebot) 1516 року. Кухня ресторану змішана, переважають м‘ясні страви – знаменита рулька, мюнхенські ковбаски, стрічки свинячих реберець і інші страви, які вдало поєднуються зі свіжим пивом. З 2003 по 2012 рік «Карл і Фрідріх» заслужено ставав «Кращим пивним рестораном Санкт-Петербурга», але найвищою оцінкою є його стабільна популярність серед петербуржців і гостей міста.

«Карл і Фрідріх» — це не просто ресторан. Це цілий ресторанний комплекс, в якому можна відпочити в залі або на терасі в Бірґартені («пивному саду», що вміщає тисячу чоловік!), послухати живу музику, потанцювати, половити рибу в сусідній «Російської риболовлі». Дітям тут теж справжнє роздолля — на території розташований зоопарк імені Чебурашки, дитячий майданчик, а на другому поверсі працює дитяча кімната з нянею (в літній сезон щодня з 12:00 до 20:00).

Традиційна російська і європейська кухня. Відмінне місце для харчування в робочий час. Середній чек - 200 рублів. Щільний бізнес-ланч - 150 рублів.

Сніданки: випічка, омлети, сирники, вареники, деруни, каші і справжня кава у турці
Обіди: салати, традиційні супи і крем-супи, пельмені і більше 20 видів рибних і м‘ясних гарячих страв.

Ресторан "Князь" - це ресторан європейської кухні в кращих дворянських традиціях.
У ресторані три зали, дві зони для некурців, одна зона для курців.
Wi-Fi.
Це ідеальне місце для проведення різноманітних заходів: весільного банкету, корпоративного свята, конференції, урочистого прийому, ювілею, сімейного вечері, а також будь-яких масштабних або камерних подій.

В Арт-майстерні Ви можете придбати свіжообсмажена кави (арабіка категорії Specialty) та елітний чай, а також стильні, красиві і яскраві подарунки для будь-якого випадку. Безкоштовна доставка від 2000 руб.

Самий душевний бар Пітера!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024