Ресторани, кафе Санкт-Петербурга



Ресторани, кафе :

Всього найменувань: 7766, Переглядів: 413841
Емеральд
Санкт-Петербург , 191036, Суворовський просп., 18

тел. +7 (812) 740-50-00
Актуально на 01.01.2018

Італійська таверна «POMODORI» на 66 посадочних місць розташувалася в сучасному комфортабельному житловому комплексі Vasileostrovskogo району. Інтер‘єр виконаний в стилі модерн, в сучасних світлих тонах. На опис створення дизайну, мабуть, слід було б виділити окрему тему. Адже багато зроблено своїми руками: починаючи від створення загальної атмосфери, закінчуючи фарбуванням дрібних деталей інтер‘єру. Продумана кожна дрібниця. Володіючи креативним мисленням, ми прагнули створити ексклюзивний, неповторний інтер‘єр. Затишна обстановка в приглушеному світлі створить прекрасний настрій, і підійде для святкування Дня Народження, ділової вечері,романтичного вечора і проведення весільного торжества.
Десерти та солодощі, приготовані нашими кондитерами задовольнять смаки навіть найвибагливіших гурманів.

Доступна і зручна доставка піци – простий і швидкий спосіб втамувати голод. Доставка їжі від Pizza Town – ваш правильний вибір.

Велика частина людей вважає, що вегетаріанський або пісне меню не має ніякого різноманіття, так і не смачно. До того ж багато переконані, що відмовившись від м‘ясних і рибних продуктів, вони втратять життя щось улюблене і знайоме.
З сьогоднішнього дня це не так!!!
У "Samadeva" вас чекають сюрпризи: з дитинства знайомий смак російської національної страви – салату Олів‘є, борщ, який має смак "як у мами", гуляш, бефстроганов, тюфтельки, біла риба у норі... Всі смаки збережені, хоча в основу блюд не входять ні м‘ясо, ні риба!
При цьому тільки натуральні БІО-інгредієнти!
По-перше, це чари можливо завдяки ЕКСКЛЮЗИВНИМИ рецептами, привезеним нами з Франції. Рецептами, в основу яких входить м‘ясо з пшеничного білка, – Сейтан. В Європі вегетаріанцям цей продукт відомий вже давно і за цей час багато могли переконатися, що за смаковими якостями він в рази перевершує соєве м‘ясо. У Петербурзі кафе "Samadeva" - це єдине місце, де готують Сейтан!!! Повірте, це казково смачно!
По-друге, це досвід і професіоналізм нашого Шеф-кухаря і його команди кухарів. Для нас важливо не тільки ЩО, але і ХТО готує для вас, наших гостей і друзів, їжу. Нам важливо, щоб їхні серця були наповнені добротою і любов‘ю. Щоб через їх руки проходила добрість їх Душі, яка б зцілювала. Щоб їхні очі випромінювали радість. Приготування їжі у внутрішній тиші, спокою, умиротворення і любові робить будь-яку їжу священною.
І в "Samadeva" працюють саме такі люди!
Ще один стереотип, який змінює "Samadeva" – інтер‘єр і атмосфера!
У нашому розумінні все, куди приходять наші ДРУЗІ, повинно бути наповнено нашою Душею і привітністю. Саме тому ВЕСЬ інтер‘єр ми створили самі, своїми руками. Все як ВДОМА.
Ласкаво просимо в ДОМАШНІЙ ресторанчик, до нас в гості!
Ми знаємо толк в затишку, в чому ви могли переконатися з нашим центрам йоги за 1,5 року.
А ціни... а ціни рівня бістро!
Ви приємно здивуєтеся!
Ми вам раді!

Компанія виїзного ресторанного обслуговування «Ам-бенкет» пропонує свої послуги з організації корпоративних заходів.
Компанія «Ампір» була створена для надання послуг кейтерингу у 2000 році.
Фахівці нашої компанії підходять до питань співпраці з позиції професіоналізму і відповідальності. Ми здатні вирішувати будь-які питання щодо організації корпоративного харчування у Вас в офісі і за його межами.
Наша компанія пропонує широкий вибір майданчиків для проведення корпоративних заходів будь-якого рівня.
Ми пропонуємо наступні послуги:
Проведення приватних свят (ювілеї, весілля, дні народження)
Проведення ділових зустрічей (семінари, презентації, конференції)
Організація корпоративного харчування (доставка обідів, банкетних страв)
Організація їдалень, буфетів (під ключ з повним пакетом документів)

Аріта - постачальник посуду і обладнання для японських ресторанів.

Ми раді вітати Вас і познайомити з нашим меню, увібрало в себе найяскравіші смаки і пряні аромати кращих кулінарних традицій народів Азії, Кавказу, Індії та Балканського півострова!
Впевнені, що Ви оціните затишок багатого інтер‘єру і невимушену атмосферу, витончений вибір кальянів і істинно східна гостинність! Вас зустрінуть привітні офіціанти, уважні менеджери, і, звичайно, наші кухарі, справжні майстри своєї справи, які вивчили всі тонкощі і секрети приготування страв східної кухні.

Бістро, їдальня, кафе, піца.
Сніданки, обіди, бізнес-ланч, випічка, піца.
Їжа на винос, доставка, корпоративне харчування.
Банкети, торжества.

Салати від 35р.
Супи від 40р.
Гаряче від 50р.

весільний банкет
бенкет для конференції
романтична вечеря

1

... 

770

771

772

773

774

775

... 

777

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024