Рекламні агентства Санкт-Петербурга



Рекламні агентства :

Всього найменувань: 973, Переглядів: 118785

Зовнішня та інтер‘єрна реклама, реклама на транспорті, сувенірна продукція, поліграфія, шовкографія, широкоформатний друк, плоттерна різання

Наше агентство допоможе вам запустити рекламу в інтернеті. Зробимо для вас налаштування контекстної реклами, таргетинг і просунемо соціальні мережі.

Компанія Smsstream розпочала свою діяльність у далекому 2006 році. В місті Новосибірськ, утворено невелике агентство з 5-ти чоловік, які займалися запуском розсилок.

За період з 2006 по 2013 рік, компанія займається в основному регіональними клієнтами, стабільно існуючи, але не думаючи про особливих висотах. Все змінюється в 2014 році, у компанії з‘являється серйозний інвестор, наймається штат програмістів і нам вдалося створити відмінну і ефективну систему для Sms розсилок, а також розробити своє власне програмне забезпечення.

На сьогоднішній день в компанії працює більше 30 кваліфікованих працівників, програмістів, маркетологів, менеджерів, більшість з яких приєдналися до нас в останні кілька років. Ми працюємо в трьох напрямках:

SMS розсилки;
Розсилки Viber;
Розсилки Whatsapp.
У 2014 році ми розробили платформу для розсилки смс і за останні кілька років значно її вдосконалили. Сьогодні вона має просунутий web-інтерфейс з широким функціоналом і інтуїтивно зрозумілим управлінням. У 2015 році також були розроблені платформи для розсилок Viber і Whatsapp.

У 2016 році стався, напрашивавшийся давно, ребрендинг, був повністю оновлений сайт і логотип компанії. Також в 2016 році був відкритий додатковий філія в місті Санкт-Петербург, що дозволило нам бути ближче до великим федеральним клієнтам і розпочати співпрацю з деякими з них.

До 2017 року планується відкриття ще 4-х додаткових офісів у різних куточках країни і два офісу в СНД.

Агентство промислового маркетингу КРОМА пропонує промисловим підприємствам послуги по складанню та здійснення маркетингового плану(звіт по продажах, маркетингові заходи, бюджет), по систематизації інтелектуальної власності Вашого підприємства (перевірка патентів на патентну чистоту, патентне дослідження), переклад документів на ін.мови.

Наша компанія виконує замовлення по лазерного гравірування по Санкт-Петербургу і регіонах Росії. За час роботи накопичено великий досвід, завдяки якому ми можемо запропонувати широкий спектр послуг в області лазерного гравіювання.
Зробити гравіювання можна на всіх існуючих поверхнях: пластику, дереві, штучному камені, склі, оргсклі, металі, деревині та ін
Власна виробнича база дозволяє зробити термінову гравіювання за доступними цінами.
Крім гравіювання, ми виготовляємо різні таблички, вивіски, бейджі, номерки і шильдики для застосування в різних сферах.
Весь спектр послуг. Ми не тільки гравируем, але і створюємо макети, готуємо основи для табличок та інших виробів – все це доступно нашим клієнтам.
Доступні ціни.
Висока якість роботи.

 

Агентство Міленіум-М пропонує повний спектр послуг в Рунеті від стратегічного медіа-планування до реалізації рекламних кампаній з використанням всіх необхідних інструментів в будь-якому регіоні Росії

Медіагрупа "Новини Бартеру" - провідна компанія на ринку ЗМІ -
володіє унікальною комбінованої рекламної моделлю повного циклу.
Аудиторія - перші особи компаній та власники бізнесу. Поєднує в
собі власну рекламну майданчик: діловий тижневик і сайт, а
також інтернет промоушн.

Рекламне агентство «ПромоМир» було утворено у 2010 році. Сьогодні «ПромоМир» пропонує весь спектр рекламних послуг: організація свят, медіапланування, промо-акції, розміщення зовнішньої реклами та реклами в ЗМІ, поліграфічні послуги, сувенірна продукція, PR.

Основні види послуг:
Консалтинг — розробка комплексних і нестандартних програм маркетингу для досягнення поставлених цілей;
ATL — створення носіїв зовнішньої реклами, дизайн та розміщення реклами на транспорті, indoor, а також реклама на телебаченні, радіо, в пресі та ін.
BTL — створення нестандартних, креативних рекламних концепцій, спрямованих на стимулювання збуту: consumer promotion, trade promotion, мерчендайзинг, аудит торгових точок, акції «Таємничий відвідувач», акції в сегменті HoReCa;
Event маркетинг — написання оригінальних сценаріїв і залучення різнопланових артистів для проведення загальноміських, корпоративних і приватних заходів: презентацій, конференцій, виставок, міських свят, teambuilding та ін.
PR — розробка комплексних PR-кампаній організація роботи зі ЗМІ: прес-конференції, брифінги, паблісіті, прес-тури, PR-супровід заходів;
Інтернет-маркетинг — дизайн і розробка сайтів, re-дизайн, просування сайту в інтернеті, розміщення інформації про компанії та реклами в Інтернет;
Direct-маркетинг — direct mail, прямі продажі;
Продакшн — дизайн і виробництво промо-форми, промо-обладнання, POS-матеріалів, презентаційних роликів. Оренда промо-стійок;
Мобільний маркетинг — розробка комплексних програм з використанням смс-технологій: творчі конкурси, мобільні вікторини, відправка кодів по SMS, мобільні опитування, індивідуальні мобільні купони і т. д.;
Виробництво презентаційних фільмів — створення відео для презентації компанії, створення рекламних роликів (ігрових і анімаційних), стендові ролики, навчальні фільми.

Антикризове управління підприємствами громадського харчування.
Просування кафе і ресторанів.
Ресторанний маркетинг.
Друкарня.

Рекламне агентство «Мейер» спеціалізується на проведенні рекламних кампаній, промоакцій, виробництві поліграфічної та сувенірної продукції, а також на дизайнерських послугах.

Ми здійснюємо свою діяльність у Санкт-Петербурзі, Москві та інших російських містах. Якщо ви хочете, щоб про ваші товари і послуги дізналася широка споживча аудиторія, звертайтеся в нашу рекламну компанію.

В нашому агентстві реклами в Санкт-Петербурзі працюють досвідчені та креативні менеджери, промоутери, поліграфісти, дизайнери. Вони виконують замовлення будь-якого обсягу та рівня складності. Ми працюємо по всіх регіонах Росії, надаємо рекламні послуги в Пітері!
Рекламне агентство "Мейер" - гарантований успіх вашої реклами!

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

98

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024