Рекламні агентства Санкт-Петербурга



Рекламні агентства :

Всього найменувань: 973, Переглядів: 118829

Агентство мобільної реклами Qmobi: Просування мобільних додатків, розкрутка додатків в ТОП за вигідною ціною. Реклама мобільних ігор і додатків через Facebook, Instagram, MyTarget, DoubleClick, AdWords, Yandex.Директ, Twitter etc. Також просуваємо додатка в Китаї - від реєстрації в місцевих органах і захисту інтелектуальної власності до реклами в локальних сторах і магазинах додатків. Будь-які обсяги трафіку. Ніяких платних инсталлов - тільки справжні зацікавлені користувачі.

Компанія Tafi Media пропонує своїм клієнтам можливість розмістити рекламу (відеоролик або банер) на каналах ТВ для перегляду на мобільних телефонах і планшетах

Компанія YIS PRO займається веб програмуванням, розробкою сайтів, мобільними додатками. SEO оптимізацією, контекстною рекламою.
Проводимо рекламу в Instagram.
Кейси, ціни, роботи подивіться на сайті прямо зараз.

«Z-PR» - це компанія, що динамічно розвивається висококваліфікованих фахівців. Ми створюємо і підтримуємо ділову репутацію для Вашого бренду.
Послуги нашої компанії: робота з відгуками, захист репутації на сайтах відгуків на форумах, захист від нападок блогерів і ЗМІ, просування в пошукових системах, піар в пошукових системах і соціальних мережах, піар на форумах і сайтах відгуків.

Компанія «АДМаркет» володіє повним парком устаткування, яке дозволяє реалізувати рекламний проект будь-якої складності в короткі терміни.

• Цех широкоформатного і інтер‘єрної друку дозволяє виробляти до 1500 кв. м рекламних площ в добу.

• В цеху лазерної та фрезерної різання щодня обробляється більш 2 тонн матеріалів для виробництва реклами і оформлення інтер‘єрів.

• На даний момент ми виробили і погодили більше тисячі замовлень на об‘ємні світлові літери та короба, консолі та дахові установки.

• До ваших послуг штат креативних фахівців-дизайнерів, які допоможуть створити правильний образ вашої компанії для залучення максимальної кількості клієнтів.

• Також виробляємо різні POS-матеріали, друк на сувенірах, футболках, щоденниках, гуртках.

• Зрозуміло, ви можете замовити у нас різну поліграфію: листівки, візитки, буклети та календарі.

Akira (ex Рекламне агентство Кіри Аллейновой) – рекламне агентство з Санкт-Петербурга з підходом конструкторського бюро. Ми робимо розумну комунікацію. Клієнти приходять до нас за стратегією, SMM, SERM, розробкою сайтів і сервісів, контентом і створенням инфоповодов, дизайном, брендінгом, інтернет-рекламою і продакшеном.
З 2007 року наші фахівці допомагають бізнесу вибудовувати комунікацію з клієнтами. Великі забудовники і невеликі бари, виробники продуктів харчування і складних технічних пристроїв, творчі конкурси та фестивалі високо оцінили роботу з нами.
Якщо ви хочете отримати розумний сервіс, то приходьте до нас.

Комунікаційне агентство Антена було засновано в 2002 році. За цей час нами було проведено понад 350 різноманітних заходів, маркетингових, рекламних та PR кампаній в Москві, Санкт-Петербурзі та Північно-Західному регіоні. Серед наших клієнтів: адміністрація Санкт-Петербурга, іноземні консульства, фінансові, інвестиційні та девелоперські компанії, комерційні організації, бутіки, ресторани, торгові комплекси, готелі, парки атракціонів і спортивні майданчики.

Наша компанія займається оптовими поставками сувенірної продукції та текстилю світових брендів Європи та Китаю. Кожен день ми відвантажуємо клієнтам більше 1500 готових сувенірів із нанесенням логотипу для проведення виставок, промо-акцій, конференцій і фестивалів. Поставляється нами трикотаж (футболки, толстовки, бейсболки, кепки, куртки) широко використовується нашими клієнтами при проведенні масових спортивних заходів або як формений одяг співробітників. Понад 1000 клієнтів розміщують у нас свої замовлення на постійній основі протягом всього року.

реклама в мережі Інтернет, просування товарів і послуг

Brandson – провідне російське брендингове агентство, призер міжнародних і російських фестивалів, член Асоціації Брендингових Компаній Росії (АБКР), 12 років представляє комплексні послуги з брендінгу.

Створювати успішні бренди нам допомагає авторська технологія BrandEvolution, в основу якої лягли актуальні західні розробки у сфері стратегічного маркетингу.

Розуміння специфіки російського ринку і унікальний досвід, отриманий від роботи з нашими європейськими колегами, робить наші рішення в області брендингу та маркетингових комунікацій максимально ефективними.

Постійно підтримуючи зв‘язок з провідними західними фахівцями, ми завжди перебуваємо в курсі ключових міжнародних останніх трендів і тенденцій, що дозволяє нам підбирати під кожен проект унікальний набір маркетингових інструментів, тим самим позбавляючи наших клієнтів від зайвих витрат і невиправданих ризиків.

Послуги:
• Корпоративний брендінг
• Рітейл-брендинг
• Digital-брендинг
• Брендинг послуг
• Територіальний брендинг
• Неймінг
• Стратегія
• Дизайн середовища
• Упаковка
• Консалтинг
• Створення шрифтів
• Виробництво

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

98

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024