Рекламні агентства Санкт-Петербурга



Рекламні агентства :

Всього найменувань: 973, Переглядів: 118699

GloryStory – це одне з перших репутаційних агентств Санкт-Петербурга. Ми працювали в умовах форс-мажору, жорсткої конкуренції, фінансова криза, ми працюємо кожен день.
Наші клієнти – це люди, які дбають про свою репутацію або виявилися втягнуті в брудну інформаційну війну з конкурентами. Вони не з чуток знають, що означає випробувати на собі чорний PR, а ми знаємо, як його перемогти. Команда GloryStory не використовує незаконні методи боротьби.
Репутаційна агентство GloryStory працює в Росії, країнах СНД і Європі.

Наш пріоритет – PR в інтернеті: просування бренду в мережі, створення ділової репутації, розкрутка сайтів, інформаційна безпека, антикризовий PR, PR в соціальних мережах та блогосфері.

Компанія ID Group Advertising - спеціалізована компанія, що надає послуги з мерчандайзингу та аутсорсингу. Історія ID Group Advertising почалася в березні 2010р. у р. Санкт-Петербург. За час існування компанії ми реалізували сотні успішних проектів і розширили зону охоплення території одного міста до всієї Росії. За п‘ять років успішного розвитку компанії чисельність працівників зросла більш ніж до 1 500 осіб. Це команда професіоналів, що працюють як на полях, так і в офісі компанії. На сьогоднішній день нами реалізовано більше 1 500 проектів, ми зміцнили свою позицію на маркетинговому ринку і обзавелися великою кількістю надійних клієнтів, з якими працюємо вже кілька років.

Місія
Ми впевнені, що основним критерієм оцінки роботи є якість. Тому професіоналізм у наданні якісних послуг є основою нашої діяльності. Наше завдання довести Клієнтові, що вибравши ID-Advertising Group в якості свого партнера, успіх буде гарантований!

Keypointgroup – це рекламне агентство повного циклу. Для успішного розвитку сучасного бізнесу ми пропонуємо всі необхідні послуги: СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ, MEDIA-, DIGITAL - і PR-КОМУНІКАЦІЇ, КРЕАТИВ і ДИЗАЙН. Наш досвід і орієнтованість на найвищі результати – гарант вашого успіху

Наводимо на сайт покупців машин, збільшуємо кількість дзвінків у відділ продажів і зменшуємо бюджет на інтернет-рекламу.

Компанія Life PR спеціалізується на створенні і підтримці позитивної ділової репутації, а також надання PR-послуг найвищої якості в Санкт-Петербурзі і Москві. Компанія на ринку вже більше п‘яти років, за цей час фахівці сформували чітке розуміння принципів PR-процесів, як для малого, так і великого бізнесу. Співпраця з Life PR дасть Вам відмінну можливість придбати нових клієнтів, а також збереження старих з допомогою соціальних мереж, пошукових систем в інтернеті, а також за допомогою позитивних відгуків і так званого "сарафанного радіо". Всі послуги можна сплатити на сайті за допомогою банківської карти. Також, при необхідності, не витрачені кошти можна повернути на свій рахунок.

Інтернет-маркетинг, розробка, створення і просування сайтів. Контекстна реклама, соцмережі.

Агентство маркетингових комунікацій і HR-підтримки Master Class реалізує комлексні програми підтримки продажів провідним Російським і Західним компаніям.
Агентство представлено в Росії 5 офісами:

Санкт-Петербург
Москва
Казань
Самара
Новосибірськ

 

Ми надаємо наступні послуги:

Мерчандайзинг
Аутсорсинг персоналу
Проведення промо-акцій
Організація свят
Проведення конференцій
Оренда персоналу
Проведення інвентаризацій
Маркетингові дослідження
Трейд-маркетингові активності
Direct-mail
Поліграфія і рекламні матеріали.
Щодня, за проектами агентства, в Росії працює більше 500 чоловік.
Щорічно, агентством реалізується понад 300 проектів.

Рекламне агентство, створене професіоналами в області контент-маркетингу.
Ми розповімо вашу історію цікавіше, ніж хто-небудь — через PR, контент-маркетинг та веб-дизайн і клієнти прийдуть до вас самі.

Prostor Online Reputation Management.- рекламно-маркетингове агентство працює з клієнтами ТОП 100 Російських організацій.

Prostor Online Reputation Management. - це:
- Більше 200 задоволених клієнтів.
- Понад 40 філій по всій країні.
- Надійний партнер (ми на ринку з 2005 року).
- З 2008 року сертифіковане агентство Яндекс і Google

Створюємо позитивний імідж і можемо перетворити будь-який бізнес в справжній бренд.

Організовуємо імпульсний попит в соціальних мережах, що приносить ефект з перших днів.

Результатом якісного піару є просування вашого сайту в Інтернеті та загальне поліпшення пошукової видимості всього вашого бізнесу.

Автоматизуємо бізнес, піднімаємо продажу, знижуючи витрати.

Даруємо маркетингове дослідження бізнесу.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

98

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024