Розважальні центри Санкт-Петербурга



Розважальні центри :

Всього найменувань: 187, Переглядів: 70231

Квести в реальності «Занурення» в Санкт-Петербурзі!

Що таке квести в реальності? Гравці замикаються в стилізованій кімнаті і стають учасниками певного сценарію. Їх завдання – вибратися з неї за 60 хвилин. Зробити це можна розгадуючи загадки, знаходячи схованки, використовуючи підказки, добуваючи ключі, і, звичайно, задіюючи повною мірою логіку і кмітливість. У грі може брати участь команда від 2 до 4 осіб. Це розвага дуже нагадує «Форт Боярд» і комп‘ютерний квест.

Квест – це відмінна ідея для сімейного відпочинку, продуктивного проведення часу з друзями, дня Народження, тім-білдингу, а також найкращі ліки від будь-якої нудьги!

Квести в реальності «Занурення» пропонують вам три кімнати з захоплюючими історіями на вибір.

«Тронний зал»: покласти край кровопролитній облозі міста. Захопіть палац, розгадавши всі загадки божевільного королівського роду. Поблагословіте свої імена – саме від вас залежить – чи скінчиться довга війна.

«Пограбування колекціонера»: хочете проникнути в таємне сховище і відшукати унікальний експонат? У вас лише годину на те, щоб розгадати головоломки і уникнути пасток підступного колекціонера.

«Скарбниця Фараона»: вам належить спуститися вниз до таємниць стародавніх єгиптян, пізнати їхні секрети, знайти їх скарби і спробувати вибратися назовні живими!

Пориньте у світ реальних пригод і фантастики разом з «Зануренням» і пам‘ятайте – все у ваших руках!

Чудовий ресторан, який може надати практично всі розважальні послуги, від організації свят, до дорогих прийомів і нічних дискотек.

«Чертоги розуму» - новий вид інтелектуального дозвілля стилі «вийти з кімнати». Рівно за годину команді гравців потрібно знайти всі схованки, розгадати логічний ланцюжок головоломок і вибратися із закритого простору, використовуючи тільки свої чертоги розуму.

3D Селфидром
Санкт-Петербург , просп. Енгельса, 154

тел. +7 (905) 222-47-82
Актуально на 01.01.2018
Dance Studio Sofit
Санкт-Петербург , Лиговский проспект, 50, корп. 2

тел. +7 (911) 208-59-42
Актуально на 01.01.2018
Dream Aero
Санкт-Петербург , вулиця Фучика, 2А, ТРК Ріо

тел. +7 (921) 937-84-17
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

19

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024