Розважальні центри Санкт-Петербурга



Розважальні центри :

Всього найменувань: 187, Переглядів: 70259

Продаж живих тропічних метеликів в Санкт-Петербурзі, лялечки метеликів, виїзні екскурсії з метеликами в школи, дитячі садки, до Вас додому, організація дитячих свят з метеликами і аніматором, автобусні екскурсії по Санкт-Петербургу.

Еротичний масаж для чоловіків в Санкт-Петербурзі на Комендантському проспекті. Найсексуальніші масажистки чекають вас і хочуть зігріти своїм дотиком і професійним эромассажем. Чекаємо вас у нас - еротичний масаж за найдоступнішими цінами, ви зможете розслабитися, забути про повсякденні справи і просто відпочити. СПА-салон еротичного масажу Кайф для чоловіків, всі види еро-масажу.

Парк Розваг "Космік-Норд", відкрив свої двері 1 серпня 2004 року! Загальна площа розважального комплексу становить 2386,6 кв. м. Вас, Ваших друзів та близьких чекає захоплюючий світ розваг і святковий настрій!

24 доріжки від фірми Brunswick
Доріжки обладнані дитячими бортиками

Дитячий центр

СПОРТ-КАФЕ
КАФЕ "КОНТАКТ"

Тайм-кафе, це місце, де можна провести час цікаво, весело та з користю, при цьому також як і в звичайних кафе випити чаю, кава, соки тощо, але з одним великим перевагою — ви не обмежені в кількості випитого і з‘їденого! У нас ви платите не за напої і їжу, а за час, який ви проводите в просторі антикафе.
Крім того, це відмінне місце для фрілансерів, адже працювати в антикафе можна в домашній атмосфері, але з усім необхідним — wi-fi, сканером, принтером, копіром, а також є можливість забронювати окрему переговорну для зустрічі з клієнтами і партнерами.

Мотузковий парк «Висотне місто» - комплекс завдань, розташованих між деревами на висоті від 2 до 7 метрів від землі. Активний відпочинок для дітей і дорослих. Організовуємо і проводимо корпоративи, дні народження, випускні.

Організація свят, відпочинку та розваг, вечірки.
Організуємо весілля, ювілей, привітання з днем народження, сюрприз для коханої, дитячі свята. Проведемо корпоративний захід: виставку, екскурсію, виїзд на природу або ділову зустріч.
Організуємо вечірку, weekend party для тебе і твоїх друзів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024