Розважальні центри Санкт-Петербурга



Розважальні центри :

Всього найменувань: 187, Переглядів: 70274

Здрастуйте, ми компанія Hideandseek. Представляємо новий проект ХОВАНКИ В ТЕМРЯВІ №1.
Хто з нас у дитинстві не боявся темряви? Нам здавалося, що в ній живуть загадкові створіння, які здатні на що завгодно... Як пояснити дітям, що не так страшна темрява, як її ........? Відповідь проста: подарувати їм захоплюючу гру в "Хованки в темряві №1"! Тільки там діти дізнаються, що жителі темного міста не тільки не страшні, але й навпаки, можуть бути добрими і милими. В залежності від обраного сценарію, наші сутності влаштують або веселу гру, або трохи страшну, або скомбинированную, для отримання повного спектру емоцій. Після гри свято продовжиться в кімнаті відпочинку, куди ви зможете замовити аніматора, фотографа, фокусника і багато кого ще. Влаштувати справжній святковий стіл із частуваннями. Подаруйте дітям незабутнє день народження у "Хованки в темряві №1".

Пошук бенкетного залу для весілля, ювілею, корпоративного заходу – справа не проста і відповідальна: щоб свято пройшло ідеально, банкетна майданчик повинна відповідати цілому ряду вимог. Багатофункціональний розважальний комплекс Lodka – саме такий майданчик, розрахована на проведення будь-якого свята: від весілля до дитячого дня народження. Розважальний комплекс Lodka – це триповерхова окремо стояча будівля з силуетом корабля. Розважальний комплекс знаходиться на першій лінії фасадів, в північній частині міста, на перетині проспектів Освіти і Культури, Розташування комплексу зручно з будь-якої точки зору: близькість до з‘їзду на КАД, близькість відразу до кількох станцій метро«Проспект Просвіти», «Цивільний проспект»), величезна безкоштовна приватна автостоянка, що дозволяє легко паркуватися і розгортатися навіть автобусів, два в‘їзду (з проспекту Просвітництва і з проспекту Культури), близькість зеленого скверу, в якому при бажанні можна організувати фотосесію. Будівля комплексу спеціально спроектовано для проведення заходів, тому в ньому є абсолютно все необхідне: просторі і красиві холи на кожному поверсі, що дозволяють організувати welcome-зону, гардероби, ефектна парадні сходи з кованими поручнями (на ній виходять відмінні весільні фотографії!), цілий комплекс банкетних залів різної конфігурації та розмірів. Гордість комплексу – величезна відкрита тераса, що нагадує палубу розкішного океанського лайнера, звідки відкривається прекрасний вид на околиці – ідеальне місце для проведення виїзної реєстрації та весільних фотосесій. На другому поверсі будівлі розташовується бенкетний зал «Ювілей Gold», що вміщає до 200 гостей (до 300 в разі фуршету). Інтер‘єр просторого залу оцінять любителі класичної розкоші: благородний камінь, чеський кришталь, колони, білі й золоті тони, оригінальне підсвічування. Банкетний зал «Шаляпін», також розташований на другому поверсі, сподобається тим, хто любить оригінальність і шик: запам‘ятовується інтер‘єр в золотих і фіолетових тонах, сцена в дусі кращих голлівудських кабаре, вітражні вікна від підлоги до стелі. При бажанні обидва зали можна об‘єднати в рамках одного заходу. На третьому поверсі розташовані ще два банкетних зали: великий, на 60 осіб, і малий, на 25 осіб. Інтер‘єр обох залів ідеально підходить для весіль: ніжні світлі тони (в малій залі – переважно рожево-персикові, у великому – блідо-бузкові), багато світла з вітражних вікон, колони. Всі зали оснащені найсучаснішим технічним обладнанням: звуком, світлом, великими плазмовими панелями. Отже, якщо ви шукаєте місце для проведення банкету у Виборзькому, Калінінському, Красногвардійському або Приморському районі, розважальний комплекс Lodka – саме те місце, де ваше свято пройде по-справжньому яскраво і надовго запам‘ятається всім учасникам. Більш детальну інформацію про Розважальному комплексі LODKA Ви можете дізнатися за тел: +7 (812) 497-62-12, 929-98-29, 967-90-37

Масажний салон «ROSA» – це оазис задоволення, де фізична насолода змішується з емоційним сплеском. Розкішні інтер‘єри, приємна музика, бар, еротичний масаж і стриптиз – програму відвідування можна вибудовувати на розсуд клієнта.

Наші квести — це ігри, де Ваша задача — вибратися із закритого приміщення за обмежений період часу. Для цього Вам потрібно шукати ключі та коди, розгадувати головоломки, знаходити і відкривати схованки, нестандартні виходи і входи.
Ми випробували більш 50 квестів по всьому світу, щоб зробити одні з найкращих квестів в реальності в Санкт-Петербурзі!

База відпочинку в Ленінградській області Зв‘язківець пропонує Вам заміський відпочинок з усіма зручностями за низькими цінами. Відпочинок з дітьми, корпоративний відпочинок, конференції та інші заходи - все це можливо у нас! Чисте свіже повітря і смачні страви наших кухарів змусять забути про міську метушню і поповнять Ваші життєві сили!

“ Вибух мозку" Нові квести в реальності.
Для участі у квесті Вам потрібно буде набрати команду 2-6 чоловік.
Далі Вас закривають в приміщенні на 60 хвилин.
Вам необхідно вибратися вирішуючи логічні загадки і головоломки, відкриваючи різні замки, двері та потаємні кімнати.Приміщення кожного квесту оформлено за сюжетом, від якого мурашки по шкірі .

Для когось Новий рік-це сімейне вечерю, для когось це зустріч зі старими друзями, а хтось хоче побачити як від зустрічі з дідом морозом у дітей загоряються очі і будинок наповнюється їх дзвінким щасливим сміхом! І скільки б нам не було років, і де, і з ким би ми не святкували,нас всіх об‘єднує одне чарівне почуття - очікування новорічного дива. Воно загоряється іскоркою в наших серцях з дитинства,коли ми перший раз читаємо вірш Дідусеві морозу у палаючої безліччю вогників новорічної ялинки і більше ніколи не гасне.

- Органічне сплетіння фентезі і казки!
- Справжній "Горинич" яким можна керувати!
- Десятки унікальних елементів декору!
- Більше 30 цікавих загадок!

Вік: діти від 8 років з батьками, від 12 років без батьків.

Віртуальна реальність вже поруч! Клуб Віртуальної Реальності PlayVR чекає вас!

— Сучасне обладнання HTC VIVE
— Продуманий ігровий простір
— Пішохідна доступність від двох станцій метро
— Вільна парковка поруч з клубом

Відчуйте себе ким завгодно, в будь-якому місці, можливості воістину безмежні.

Ми зробили для вас персональну закриту ігрову зону з шоломом HTC Vive, де:

— вас не будуть відволікати і бентежити інші відвідувачі і ви зможете розслабитися з друзями і в повній мірі насолодитися VR

— попити чаю з печивом (ми запасли для вас =) або прихопити свою їжу (всі столові прилади і посуд у нас теж є). Вживання алкоголю заборонено

— у вашому розпорядженні зона відпочинку з диванами, де ви можете спостерігати за грою і підтримувати грає =)

Також ви можете замовити виїзну оренду обладнання віртуальної реальності на ваш захід

Кулінарна студія CulinaryOn СПБ
CulinaryOn - це сама велика кулінарна студія Європи, яка чекає вас в гості в самому центрі Санкт-Петербурга. Для вас ми створюємо унікальні майстер-класи, де Ви під керівництвом професійних шеф-кухарів, зірок світової кулінарії, зможете приготувати кулінарні шедеври, зібрані з усіх куточків планети! Вибирайте сподобався майстер-клас і приєднуйтесь до нашого кулінарного помахом чарівної палички!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

19

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024