Проектування, розробка документації Санкт-Петербурга



Проектування, розробка документації :

Всього найменувань: 1085, Переглядів: 142831

Проектно-будівельна компанія "МинГазСтрой" виконає для свого Замовника генеральне комплексне проектування і будівництво холодильних складів, швидкомонтованих будівель і споруд промислового призначення, із застосуванням в якості несучого каркаса будівлі, металеві конструкції з чорного металопрокату, надійність, довговічність, міцність таких будівель, перевірено часом.

Архітектурне проектування громадських будівель, дизайн інтер‘єру, проекти котеджів та будинків. Доступне індивідуальне проектування заміських будинків.

ТОВ Проектно-конструкторське технологічне бюро «Організація будівництва» надає послуги з розробки проектно-технологічної документації: Проект організації будівництва (ПОБ), ПІД, ППРк, ППР та Технологічні карти (ТК) на будь-які види будівельно-монтажних робіт.

Санкт-Петербурзька організація ТОВ "Пітер-Експертиза" перевіряє виконання вимог будівельних нормативів, при реалізації будівельного проекту, а також контролює ступінь відповідності роботи будівельної компанії договірних зобов‘язань, які вона взяла на себе. Також, фахівці проводять всі види будівельної експертизи, інженерних вишукувань, експертизу проектно-кошторисної документації і технічний нагляд за будівельними роботами по всій Ленінградської області.

Компанія «ППР-Буд» займається розробкою організаційно-технологічної, кошторисної та виконавчої документації. Приймаємо замовлення з будь-якої точки Росії. Виконуємо роботу в строк та за прийнятними цінами.

ТОВ «Проект-Монтаж» виконує послуги з проектування у сфері будівництва: проекти виробництва робіт (ППР і ППРк), проекти організації будівництва (ПОБ), проекти фундаментів, розробка технологічних карт. Також ми займаємося підбором необхідної будівельної техніки з вантажопідйомним, швидкісним, економічним характеристикам

«Проектна група №1» – петербурзька компанія, що спеціалізується на розробці проектної документації і її узгодження.

Продаж готових проектів будинків і котеджів. Понад 700 проектів в каталозі.
Розробка індивідуальних проектів котеджів під замовлення.

Каталог проектів будинків і котеджів: готові проекти зі знижкою, типові проекти будинків, виготовлення індивідуальних проектів на замовлення.
Внесення змін у проекти та адаптація під регіон будівництва (ґрунти та ґрунти, кліматичні умови), прив‘язка до будівельної ділянки.
Інтернет-магазин проектів будинків RosProect | РосПроект - Санкт-Петербург

ТОВ «СППБ» здійснює комплексне архітектурне проектування широкого спектру об‘єктів у сфері спеціального, житлового та інфраструктурного будівництва, включаючи концептуальне проектування, участь в узгодженні проектів та авторський нагляд за будівництвом.
ТОВ "Санкт-Петербурзьке проектне бюро" надає послуги:
архітектурне проектування,
інженерне проектування,
проектування генпланів, розробка проектів планування і межування територій,
розробка конструктивних рішень,
підготовка технологічних рішень,
обстеження будівельних конструкцій будівель і споруд,
розробка проектів реконструкцій будівель і приміщень,
погодження проектів,
захист проектів в державній експертизі,
авторський нагляд за будівництвом об‘єктів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024