Проектування, розробка документації Санкт-Петербурга



Проектування, розробка документації :

Всього найменувань: 1085, Переглядів: 142766

Архітектурне бюро "Сміливе рішення" займається проектною організацією повного циклу, здійснюючи як комплексне проектування будівель та інших об‘єктів капітального будівництва і реконструкції, так і розробку розділів проектної документації (архітектурне проектування, проектування конструкцій будівель, проектування інженерних мереж, проектування спеціальних розділів). Основним напрямком діяльності є проектування об‘єктів нового будівництва та реконструкції промислових, громадських і житлових будівель і споруд. Проектування будівель здійснюється у відповідності з діючою нормативною базою в галузі проектування та будівництва. У вас є можливість вибрати з чого будувати заміський будинок: з цегли, з використанням каркасної технології, не кажучи вже про внутрішній обробці. Вартість будівництва заміського будинку не можна прорахувати виходячи тільки з площі майбутнього житла.

Проектне бюро «AEC-PROJECT» — це підрозділ компанії ЗАТ «ПСК»РУСЬ», яке надає повний комплекс послуг по проектуванню будівель і споруд різного призначення, виконання комплексу погоджень для будівель і споруд.

Індивідуальне проектування заміських будинків

Проектування будівель і споруд різного призначення, проекти комплексної забудови території, економічний аналіз потенціалу використовуваної території, узгодження. Величезний досвід роботи у сфері.

"Lorenzio Studio" - це розробка і проектування дизайн-проектів житлової і комерційної нерухомості, будинків, котеджів і таунхаусів. Підбір елементів декору, меблів та аксесуарів. Складання ескізу проектів, креслень і 3D візуалізація.
Наші послуги:
• проектування
• будівництво
• комплектація об‘єктів
• візуалізація проекту

Архітектурне проектування. Індивідуальне проектування будинків і котеджів з бруса, будинки фахверк. Розробка проектів будинків з бруса. Продаж готових проектів будинків, будівництво будинків під ключ. Будинки з бруса, фахверкові будинки.

Проектування малоповерхових будинків, створення дизайну інтер‘єру будь-яких приміщень, розробка ландшафтних дизайнів.

Компанія RosProect (РосПроект) - в Санкт-Петербурзі пропонує готові проекти будинків, що відповідають найсучаснішим європейським тенденціям. Представлені проекти одноповерхових будинків, двоповерхових, будинки з мансардою, з гаражем, підійдуть як для молодих пар, так і для великих сімей. Крім того, всі планування проектів приватних заміських будинків володіють функціональністю, а фасади будинків сучасним і привабливим дизайном. Не варто витрачати час на зайві поїздки по офісах архітекторів, адже можна вибрати проект приватного будинку своєї мрії в комфортній домашній обстановці і без зайвого тиску. У випадку, якщо у Вас виникнуть які-небудь питання, наші кваліфіковані співробітники з радістю Вам допоможуть. Зверніться до нас, і Ваша мрія стане реальністю.

Ми проектуємо та будуємо будинки з бруса, колоди, газобетонних блоків, цегли та інших матеріалів з різним сучасним технологіям будівництва. В нашій компанії працюють архітектори, інженери і будівельники з вищою професійною освітою, з великим досвідом роботи.

Наша компанія виготовить для Вас індивідуальний проект заміського будинку виходячи з Ваших потреб, бажань і переваг. Ми спроектуємо Вам будинок, в якому буде зручно і комфортно жити. Він буде саме таким, як Ви його собі уявляли!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024