Проектування, розробка документації Санкт-Петербурга



Проектування, розробка документації :

Всього найменувань: 1085, Переглядів: 142760

Компанія VIPplan (ВИПплан ) працює на ринку будівництва та проектування з 2005 року. Наша компанії спеціалізується на розробці та виготовленні високоякісних готових проектів малоповерхових будинків. Випплан () надає повний спектр архітектурних і дизайнерських послуг, що включають плани та ескізи приміщень, створення повного пакету креслень (архітектурно-будівельний та інженерний розділи), складання кошторису на будівництво будинку і супутні роботи, оформлення і дизайн фасадів будинку, повний дизайн інтер‘єру та ландшафтний дизайн, 3D-візуалізація багато іншого. Наша компанія надає повний цикл послуг з проектування, що дозволяє нашим клієнтам економити час і гроші, оскільки усі потрібні послуги Ви зможете отримати в одному місці.

Будівельно-монтажна компанія WellPools виконує роботи з проектування, комплектації і будівництва "під ключ" басейнів, Турецьких лазень (хамам) і саун. Якісні роботи по адекватним цінам.

Продаж готових проектів будинків і котеджів від авторів-архітекторів. Індивідуальне проектування та додаткові послуги клієнтам. Офіс компанії А. Льон розташовується у Санкт-Петербурзі.

Архітектурна студія, створює неповторні інтер‘єри. Індивідуальний підхід до кожного проекту, повний авторський нагляд і контроль за ходом реалізації, грамотні фахівці з Росії та країн СНД – наші відмінні особливості. Так само наша студія – лауреат міжнародної премії ‘ Design Award, а в скарбничці проектів має успішно реалізовані інтер‘єри з Філіпом Старком і студією Джона Хичкокса.

Розробка всіх видів будівельної документації: ППР, ПОС, виконавча документація, технологічні карти, ППРк, ППР на висоті. Працюємо на всю Росію.

Проектування, Розробка ППР, ПОС, ТК і ТР, Виконавча документація

Підприємство ТОВ «Інженерний профіль» здійснює весь комплекс робіт по проектуванню: від отримання початково-дозвільної документації до отримання Позитивного висновку державної експертизи.

Пріоритетним напрямком нашої організації є проектування об‘єктів теплоенергетики та газопостачання, систем інженерного забезпечення. Фахівці нашої організації мають досвід проектування таких реалізованих об‘єктів, як котельні малої і середньої потужності на різних видах палива (природний та скраплений газ, дизель, деревна тріска, торф, вугілля, пелети), індивідуальні та центральні теплові пункти, газопостачання як індивідуальних об‘єктів будівництва (котеджів, заміських будинків), так і великих житлових, адміністративних та промислових будівель і споруд.

Наша компанія спеціалізується на виготовленні ландшафтних, промислових, архітектурних та інших макетів на замовлення з гарантією. Фахівці майстерні володіють величезним досвідом роботи в цій сфері і виготовляють об‘ємні макети різної складності в мінімальні терміни. А по закінченню всіх робіт ми зберемо і перевіримо готовий макет у вашому офісі. Крім самого макета Ви відразу можете замовити в нашій майстерні виготовлення столу або скляного купола під нього. Генеральний директор компанії: Саганенко Микола Гаррійович.

Архітектурне бюро "Міра, архітектурна майстерня" розробить проект будинку, котеджу, таунхауса, мансарди, проект перепланування, а також створить унікальний дизайн інтер‘єру.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024