Організація шоу і фестивалів Санкт-Петербурга



Організація шоу і фестивалів :

Всього найменувань: 122, Переглядів: 20818

Найкращі свята в СПб. досвід більше 8 років!!!

NOVA ARENA EVENT - це перше спортивне event агентство, створене на базі ультрасучасного спортивного комплексу NOVA ARENA, яке працює в спортивно-розважальному оздоровчому напрямку і пропонує своїм клієнтам новий вид корпоративного відпочинку.

Даний проект є унікальним в області корпоративного спорту та активного відпочинку. Ми допомагаємо Вам переорієнтувати Ваших підлеглих, колег та й просто друзів у бік здорового способу життя, в процесі якого Ваш колектив об‘єднається в єдину дружну команду і при цьому покращить своє фізичне здоров‘я і зміцнить імунітет, тим самим підвищивши працездатність і ефективність праці.

Наші цілі:

- Оздоровлення нації;
- Зміцнення командного духу та сили;
- Прищеплення любові до спорту;
- Пропаганда здорового способу життя.

Компанія «Relax Service» працює у сфері послуг з 2005 року і на сьогодні є професійним підрядником для організаторів заходів. Ми пропонуємо оренду / прокат устаткування і апаратури а так само послуги та шоу для проведення заходів і свят різного масштабу за самим прийнятними цінами в Санкт-Петербурзі і області.
Ми розвиваємо кілька напрямків для організаторів різних заходів — рекламних агентств, евент компаній, продюсерських центрів, промоутерів, різних комерційних компаній і приватних осіб .

Організація заходів — те, чим ми займаємося більше 5 років під ключ і несемо відповідальність за підготовку кожного етапу вашого заходу.

Ми володіємо великим штатом співробітників, де кожен є справжнім професіоналом у своїй галузі, а також виробляємо унікальний продукт "великі ігри", маємо у своєму розпорядженні величезними запасами своїх особистих ресурсів, що дозволяє не просто знизити вартість наших послуг, але і не втратити їх якість.

Наші основні напрямки:
- Корпоративи
- Тімбілдінги
- Випускні
- Новорічні корпоративи

Event-агентство "НД.Про" існує майже 10 років і давно визнано одним з кращих в Санкт-Петербурзі по організації весільних урочистостей класу люкс, весільної флористики (власна студія флористики і декору НД.Про Flowers). Ми організуємо та оформляємо заходи на кращих майданчиках міста та області - Петропавлівська Фортеця, Літній Палац, Костянтинівський Палац і т. д.
Бездоганне відчуття стилю наших флористів та дизайнерів багаторазово підтверджено різними нагородами і преміями.

Російські концерти та розваги ...
Санкт-Петербург , 195112, Малоохтинский пр., 64, (Діловий центр «Санкт-Петербург Плаза»)

тел. +7 (906) 241-13-15
Актуально на 01.01.2018

Контакти
Відгуки
У вибране
Роздрукувати
Товари і послуги
Вакансії
Управління ID: 3556876 8 403
Оцініть компанію:
МІЖНАРОДНА ПРОМОУТЕРСЬКА КОМПАНІЯ "РОСІЙСЬКІ КОНЦЕРТИ ТА РОЗВАГИ"
"РОСІЙСЬКІ КОНЦЕРТИ і РОЗВАГИ" (заснована в 1995 році) - підприємство повного циклу з організації концертних, святкових і розважальних заходів різного рівня. Концерти зірок російської і зарубіжної сцени, свята для дорослих і дітей, ювілеї, фестивалі, церемонії, відкриття торгових комплексів, Дні міст, ярмарки, салони, бали, офіційні прийоми, весільні урочистості, корпоративи, піротехнічні та світлові шоу, оренда транспорту будь-якого класу і багато іншого. Все це ми!

Міжнародна промоутерська компанія «РОСІЙСЬКІ КОНЦЕРТИ і РОЗВАГИ» заснована в 1995 році - одна з найстаріших і кращих російських компаній, що займаються концертною діяльністю і організацією святкових і розважальних заходів будь-якого рівня на території Російської Федерації, країн СНД і далекого зарубіжжя.
Сотні концертних і рекламних акцій різного рівня, від корпоративних до державних
Шоу, авторами яких є творчий колектив компанії, можуть бути серйозними і значущими або веселими і смішними, але всіх їх незмінно об‘єднує дух урочистості.
У компанії працюють тільки дипломовані професіонали зі спеціальною освітою і великим досвідом роботи. Це дозволяє організовувати шоу практично будь-якого масштабу: театралізовані свята для дорослих і дітей, концерти за участю зірок російської і зарубіжної естради, ювілейні програми, фестивалі, церемонії нагородження, відкриття торгових комплексів, Дні міст, ярмарки, свята на відкритому повітрі, салонні вечора, прес-конференції, аукціони, офіційні прийоми, презентації, демонстрації мод, костюмовані бали, вечори відпочинку для літніх людей, танцювальні вечори і шоу-програми для молоді, спортивні, військові, мото, автомобільні, морські і повітряні шоу, Дні народження, корпоративні заходи, весільні урочистості, лазерні і світлові шоу та інсталяції, піротехнічні вистави, феєрверки, салюти і багато, багато іншого. Ми приймаємо будь-які замовлення і відкриті для всіх!
Якщо об‘єднати артистів, режисерів, художників, адміністраторів, піротехніків, парашутистів і багатьох інших, кого компанія може запросити в будь-який час дня і ночі, то їх кількість перевалить за кілька сотень.
Якщо для програми необхідно серед ночі дістати три трактори, домовитися з ГИБДД і перекрити вулиці, щоб влаштувати гонки по нічному місту — то так воно і буде. так воно і було! День народження прабабусі одного в комунальній хатинці без світла, газу, води та опалення, День міста, країни, світу або Всесвіту з космічним шоу, урочистим включенням Сонця, з будівництвом великої китайської стіни і шістнадцяти пірамід, Свято на підводному човні в Баренцевому морі з святковим феєрверком і запуском балістичних ракет - з нами можливо все! Невичерпна фантазія і креативність наших режисерів, повною мірою задовольняє будь-які Ваші бажання.
Крім того ми завжди готові надати Вам в оренду будь-який вид транспорту будь-якого класу, від ретро-автомобіля до сучасних лімузинів самої вигадливої форми і навіть з терасами і джакузі, від мікроавтобуса до двоповерхових паті-басів, а також карети з кіньми, водний і повітряний транспорт.
Компанія виконує абсолютно всі зобов‘язання, які на себе бере.
Ми працюємо, щоб Ви відпочивали!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024