Організація шоу і фестивалів Санкт-Петербурга



Організація шоу і фестивалів :

Всього найменувань: 122, Переглядів: 20825
Шоу Хол-Золота лагуна
Санкт-Петербург , вул. Одоєвського, 24, корп.1

тел. +7 (812) 984-64-01
Актуально на 01.01.2018

Організація і проведення корпоративних заходів, свят - наші послуги.

Евент агентство V-events надає повний спектр професійних послуг по створенню подій вищого рівня будь-якого масштабу. Організація концертів, гастролей, міських свят, корпоративних подій, виставок, конференцій, ділових зустрічей, реклама подій, дизайн, оформлення простору подій, декорації і багато іншого. Працюємо по всій території РФ.

Наша компанія в особі команди висококваліфікованих фахівців виконує якісне утеплення балконів, котеджів, дач і будинків методом напилення пінополіуретану. Дана технологія мінімізує втрати тепла в навколишнє середовище, що дозволяє економити витрати на опалення.

Надаємо в оренду мобільний світлодіодний екран розміром 3х4 м з кроком пікселя 10 мм. Надаємо послуги по відеотрансляції масових заходів на світлодіодний екран.

Основний напрям, для якого творить «Слоко», – організація корпоративних свят і заходів. Також координація заходів, підбір артистів для вашої події.

Команда «Центру ПАРИТЕТ» — це люди, які робили і продовжують робити найяскравіші весілля в місті! Це мікс з керівників, які суворо домагаються результатів, і креативників, чия фантазія, зухвалість і стрімкість по-справжньому захоплюють.

Команда «Центру ПАРИТЕТ» – це люди, які робили і продовжують робити самі яскраві і масштабні заходи в місті!
"Це мікс з керівників, які суворо домагаються результатів, і креативників, чия фантазія, зухвалість і стрімкість по-справжньому захоплюють.

Наше завдання – не просто провести гарне стандартний захід.
Так роблять багато.
Наше кредо: індивідуальний підхід, комплексність послуги та креативність."

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024