Організація шоу і фестивалів Санкт-Петербурга



Організація шоу і фестивалів :

Всього найменувань: 122, Переглядів: 20839
AS DK, ТОВ
Санкт-Петербург , 192012, пр. Обухівської Оборони, 271а

тел. 932-68-96
Актуально на 01.01.2018

Реалізуємо будь-які проекти з організації заходів та монтажу будь-якого рівня складності і спрямованості.

Світлана Гумановская. Професійна актриса театру і кіно, конферансьє, організатор і ведуча свят. Організація та проведення весіль, днів народження, ювілеїв, дитячих свят, корпоративів

Оренда звуку, світла, відео та DJ обладнання, спецефектів, подіумів і сцен!

Компанія Sound4eck виконує повне технічне забезпечення заходів під ключ в Санкт-Петербурзі і за його межами. Ми працюємо з 2007го року і за цей час накопичили унікальний досвід з технічного забезпечення заходів різної складності! Працюємо за демократичними цінами, телефонуйте!

Працюємо з 2009 року

Більше 2 000 проведених свят

Понад 7 000 щасливих дітей

Актори з досвідом роботи більше 3 років

Чому батьки звертаються саме до нас?

Тільки професійні аніматори з великим досвідом роботи!

Аніматори мають медичні довідки!

Добре опрацьовані музично-ігрові програми!

Аквагрим і кульки в подарунок при замовленні аніматора!

Оплата по факту проведення заходу!

Ми не запізнюємося і не затримуємося на захід!

Оренда теплоходів в СПб, всупереч поширеній думці, зовсім не така дорога послуга. У нашій компанії Ви знайдете вигідні ціни, які, звичайно ж, змінюються протягом всього судноплавного періоду, а також у залежності від часу доби, але залишаються дуже доступними для всіх. Протягом кількох років ми успішно організуємо чудові прогулянки на теплоходах і урочистості на воді, про що говорить велика кількість позитивних відгуків, які Ви з легкістю знайдете прямо на нашому сайті. Ми впевнені, що водні прогулянки разом з нами подарують Вам яскраві враження, які Ви збережете на довгі роки!

Шоу-компанія «КАКНАДО» — це згуртована команда професіоналів, для яких створення заходів — це не тільки бізнес, але і покликання!

Наш досвід — це понад 60 заходів, в числі яких — з десяток вечірок та концертів для каналу MTV Петербург, близько 20 — в рамках легендарного проекту «Гості», і ще близько 30 різних за масштабами заходів для приватних і корпоративних клієнтів.

За цей час ми відточили свій стиль і підхід до організації подій. Ми відшліфували свій сервіс у взаєминах з нашими клієнтами і партнерами. І — головне — ми провели велику селекційну роботу і тепер пропонуємо тільки найкраще для наповнення заходів, які організуємо для вас!

Шоу-компанія «КАКНАДО»: у нас народжується шоу!

Організація свят в Санкт-Петербурзі. Дитячі свята, корпоративні заходи, весільні урочистості, випускні вечори, промо-акції, міські заходи, шоу виступи.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024